IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
Odebrałam dzisiaj wyniki amh 0,97 i fsh 14,75. Od wczoraj biore gonapeptyl.
Załamał mnie ten wynik trochę. -
emka29 wrote:Odebrałam dzisiaj wyniki amh 0,97 i fsh 14,75. Od wczoraj biore gonapeptyl.
Załamał mnie ten wynik trochę.
Są tu dziewczyny ze znacznie niższym amh i podchodzą do ivf, mam nadzieję,że z sukcesem.
Mi też taki wyszedł.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 14:46
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
emka29 wrote:Odebrałam dzisiaj wyniki amh 0,97 i fsh 14,75. Od wczoraj biore gonapeptyl.
Załamał mnie ten wynik trochę.
AMH 0,97 to dobry wynik, chciałabym mieć taki! Powodzenia w stymulacji.Mimila lubi tę wiadomość
07.2018 amh 0,3, 36 lat, POF, MTHFR
07.2018 1 inf Invicta dl. protokół, 1 komórka, 1 zarodek (brak rozwoju po 2 dobie), brak transferu
11.2018 amh 0,86
12.2018 2 inf Novum na cyklu natur. lekko stymulowanym, 2 pecherzyki pekly przed punkcja
01.2019 3 inf Novum krótki protokół z antagonista, 2 komorki (1 komórka się nie zapłodniła, 2 komórka źle się podzieliła), brak zarodka
02.2019 ciaza naturalna - 11.2019 Synek 😍 -
Dziekuje dziewczyny za rady spróbuje raz jeszcze z Invikta bo tam jestem praktycznie od poczatku postaram sie przekonać lekarza aby dal wyższe dawki na poczatku choć z doświadczenia wiem ze pewnie nic z tego nie bedzie bo.oni maja swoje analizy i kropka ...no cóż musze sie zdać na ich wiedze mam.nadzieje ze wiedza co robia. Dziekuje Wam za wsparcie przyznam ze mam trochę stresa przed kolejnym invitro tymbardziej ze tym razem pgd nie bede robić
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Wiek - rocznik 1977
2015-2016 Inseminacja 5 zabiegów bez rezultatu
2017 Invicta Invitro po podwojnej stymulacji 5 zarodków nieprawidłowych po pgd
2018 sierpień - przygotowania do kolejnego zabiegu invitro AMH 1.20 -
nick nieaktualny
-
Erika wrote:Dziekuje dziewczyny za rady spróbuje raz jeszcze z Invikta bo tam jestem praktycznie od poczatku postaram sie przekonać lekarza aby dal wyższe dawki na poczatku choć z doświadczenia wiem ze pewnie nic z tego nie bedzie bo.oni maja swoje analizy i kropka ...no cóż musze sie zdać na ich wiedze mam.nadzieje ze wiedza co robia. Dziekuje Wam za wsparcie przyznam ze mam trochę stresa przed kolejnym invitro tymbardziej ze tym razem pgd nie bede robić
-
Dzięki za pocieszenie
.
Nie myślałam że może tyle spaść. Wcześniej miałem 1,9.
Mam nadzieję że dobrze zareaguje na leki. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, jestem po histeroskopii wczoraj byls, był polip, usunęli, dr powiedziała że podjęłam dobra decyzję
że taki polip działa jak spirala. Nie był duży 5 mm. Pobrali wycinki do badania, wyniki dopiero za 2 tyg. Po histeroskopii czuje się średnio, że wszystkich babek na sali tylko mnie brzuch bolał. Dziś troszkę lepiej ale głównie poleguje.
Bea77_2, Dana721, 4me, karolcia35 lubią tę wiadomość
-
Odebrałam wlasnie wyniki w drugim dniu cyklu FSH 10.5 LH 5.90 stosunek LH do FSH 0.56 trochę sie podlamalam bo rok temu ten stosunek był 1. Wiecie moze co to oznacza i czy mozna to jakoś skorygować lekami miała któraś z Was taki wynik. Chciałam Wam jeszcze powiedzieć ze DHEAs robiłam miesiąc temu mialam poziom 270 a dziś 170 mimo brania 25 mg codziennie. Czyli bardzo szybko spada ten poziom.Wiek - rocznik 1977
4me wrote:Piateczka Erika-tez nie robie PGD i sni mi sie to po nocach
Berbeć, Niezapominajka5 lubią tę wiadomość
Wiek - rocznik 1977
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea,jakie masz zdanie na temat ewentualnego pgs zarodkow z Czech?W Reprofit mają zarodki po pgs I bez.Ja ogólnie jestem przeciwna temu,z własnego doświadczenia Ale tu są dawcy młodzi.Czy Twoim zdaniem jest sens brać badany?Boję się,ze on też będzie osłabiony przez badanie. W Gynocentrum mają zarodki bez pgs I napisali mi,ze nie widzą potrzeby by były badane,bo dawcy są młodzi i przebadani genetycznie. Pytam Ciebie,Bea,bo bardzo liczę się z Twoim zdaniem Ale moga oczywiście tez odpowiedzieć inne dziewczyny.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Jeśli zarodek jest stworzony z gamet dwojga młodych i przebadanych dawców to ja bym zaryzykowała bez PGS. Chyba że chcesz wybrać płeć - teoretycznie chyba nie można wybierać do transferu pod kątem płci ale tylko teoretycznie bo na wyniku PSG są zapisane chromosomy i jak jest XX to już wiadomo że dziewczynka, a jak ostatnia para chromosomów to XY to wiadomo z góry że to chłopiec. O tym jakie zarodki będą podane decyduje lekarz z pacjentem więc miałabyś moim zdaniem nieoficjalnie wpływ na wybór płci. Nie wiem czy to dla Ciebie ważne. Jeśli to dla Ciebie nieistotne to bym ryzykowała bez PGS.Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb
-
Bea,zainteresowalas mnie tymi oznaczeniami,jak wrócę do Krakowa to sprawdzę swoje kartki,wyniki z pgs Ale będzie mi tum bardziej przykro jeśli tam będzie płeć,a one zostały przez głupotę zniszczone...
A co do zarodków w Czechach,w Reprofit to podaje się im swoje cechy I czy chce mieć zarodek z pgs czy bez I takiego szukają,potem przyjeżdża się już na sam transfer, nie sądzę by podali te wyniki pgs wcześniej I bym miała wybór tak naprawdę. Ja wiem,ze Czesi to luzacy ale chyba nie aż tacy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 września 2018, 23:12
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb