IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Niezapominajka5 wrote:Jak Ciebie wyglądała ilość estradiolu do ilości pobranych pęcherzyków w Bocianie?
Bardzo adekwatnie do obrazu w jajnikach. Zawsze mialam po ok 200 jednostek na jedno jajo. Ale potem z tego wychodzilo 50% zaplodnionych.Niezapominajka5 lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Mi przy takim estradiolu pobierano 11 komórek, z czego było 7 lub 6 zarodków. Powodzenia!!
Bea77_2, tolerancyjna lubią tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
Bea77_2 wrote:Nie mam. To jest bez recepty? Jeśli tak to kupie. Na co to jest?EMILIA 02.09.2020❤
-
Blastka wrote:Mar2aśka możesz powiedzieć ile zarodków miałaś podanych i jakie?
Blastka, Bea77_2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciasteczko77 wrote:Nie strasz mnie
- ja biorę 3x 2 duphaston i luteina 100... i bardzo się boję czy to nie zaszkodzi...bo dawki są duze..
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymar2śka wrote:wydaje mi się, że Twoje dawki sa przybliżone. Z tym progesteronem to zawsze lepiej brać więcej niż za mało. W końcu najczęściej problemy występują z powodu niedoboru proga.
-
Ciasteczko77 wrote:Przy nizszej dawce miałam 8.29 ng.. mało. Ale lekarz nie zmienił rodzaju leków - dodał tylko po tabletce. Jakoś w ogóle nie zwraca uwagi na prog - badanie zrobiłam sama.
klamka, Ciasteczko77 lubią tę wiadomość
-
mar2śka wrote:Miałam podany jeden 3dniowy, 8 komórkowy. Znalazłam wynik z badań 23dpt i progesteron był 250 nmol. Moim zdaniem 3x1 lutinus + 3x2 luteina podjęzykowa to spora dawka. Jakis czas temu normą było podawanie tylko lutinusa albo luteiny 3x1.
Przepraszam że tak Cię dopytuję ale pamietasz jaki miałaś progesteron perzed transferami w fazie lutealnej? -
Nusieńka wrote:Heparyna niestety na receptę ( np. Neoparin). Stosuję się ją w przypadku nadkrzepliwośći krwi, trombofilię, w czasie lotu też. Nadmierna krzepliwość krwi źle wpływa na zarodek. Mnie przepisano ACARD i Neoparin.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny