IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
FitAsia wrote:Moge spytac czego zmienilas Mrugacza? Ja jestem u niego.Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
4me wrote:Ja robilam ta inhibine na poczatku przygody w maju. W pakiecie startowym oceniajacym kondycje byla. Potwierdzam, ze ona wskazuje na jakosc jajeczek. Pewnie teraz po kilku dobrych miesiącach szprycowania się fajnie byloby sprawdzic, czy cos sie podnioslo ale mam tyle innych badan, ktore mnie intryguja, ze to juz odpuszczam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 22:17
Starania od 4,5 lat,3 ivf,1 poronienie,1 cb -
Mimila wrote:A jaka Ci wyszła jeśli można wiedzieć I prxy jakim amh?Ona chyba nie wskazuje na jakość Ale ilość.
AMH wówczas bylo 0.77. Teraz niby 1,2 ale inhibiny juz nie sprawdzałam... To juz i tak nic nie zmieni jak poznam ten wynik
http://www.chcemybycrodzicami.pl/inhibina-b-badanie-normy-wysoki-niski-poziom/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 22:26
Mimila lubi tę wiadomość
-
Berbeć wrote:Ja miałam dziś mieć drugie usg , ale jak wyslalam dr wyniki to napisała, że sprawa jest jasna i że w nd punkcja, więc trochę szok. Udalo mi sie dostac ovitrelle , choc stres byl. a mam pytanie apropo ovitrelle wlasnie, wstrzykuje się tak samo w faldkę brzucha, tak?
Wykupiłam też relanium na wszelki wypadekI tez może wiecie czy można przed punkcją wziąć?
A tak serio to absolutnie nie ma sie czym stresować. Chyba, ze ilością pobranych komorek a u Ciebie niw będzie to chyba problemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 22:45
Berbeć lubi tę wiadomość
-
scania wrote:Berbeć przed punkcją zdecydowanie nie bierz relanium. W niektórych klinikach zalecają przed i po transferze.
Dokładnie, relanium jeżeli ma się zalecony to się bierze 2 h przed transferem.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny4me wrote:Pamietaj, ze Ty masz znieczulenie calkowite, to tak z lekami to uwazaj. To co lekarz wie i zlecil-tyle.
A tak serio to absolutnie nie ma sie czym stresować. Chyba, ze ilością pobranych komorek a u Ciebie niw będzie to chyba problem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
4me wrote:Ja mialam 8,2 przy normie od 20 w gore. Lekarka mowila, ze slaby wynik.
AMH wówczas bylo 0.77. Teraz niby 1,2 ale inhibiny juz nie sprawdzałam... To juz i tak nic nie zmieni jak poznam ten wynik
http://www.chcemybycrodzicami.pl/inhibina-b-badanie-normy-wysoki-niski-poziom/Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 23:47
Niezapominajka5 wrote:Poszedł na urlop. U mnie to już 3 procedura,w której lekarz prowadzący idzie na urlop:)
FitAsia lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Czuję się OK. Tak, betę zrobię pod koniec tygodnia.
Bea77_2 lubi tę wiadomość
Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝