IN VITRO z niskim AMH
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak- miałam normalnie skurcze i ciągniecie jak na @...klamka wrote:Nie miałam z tego co pamiętam. Ale ja na okres też nie mam żadnych boli zazwyczaj. Migrena i potem plamienie i rozkrecajacy się okres. I przed testowaniem miałam to samo, dwa dni migreny a potem różowe plamienie. Dokładnie jak na okres. A potem zrobiłam test, i wiadomo co wyszło.
Z tego co pamiętam, to ciasteczko miało ciągle bóle jak na okres.
Bea - mocne kciuki &&&&!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Obyś się zaskoczyła pozytywnieBea77_2 wrote:Zaczęłam plamić na różowo. Jutro test będzie tylko formalnością. Tak czułam niestety. Dziś wypadał mi początek okresu.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Maja25 lubią tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodki
beta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio
03.2018 crio
09.2018 crio 
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942
ciąża ektopowa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny!
Chyba jeszcze tutaj nie pisałam, a też zmagam się z problemem niskiego AMH. Czytam Waszą dyskusję na temat DHEA i chciałabym zapytać czy któraś z Was robiła t badanie i ile ono kosztuje. Oraz czy D3 brałyście samo czy łącznie z inną wit. Ja mam D3 przy dolnym poziomie normy, ale zastanawiam się nad włączeniem do listy branych leków.
Bea, dołączam do kciuków, może jednak?!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
Czesc Fanta. Wiekszosc robila DHEA (ok 35zl). Wyniki rozne. U mnie np sporo ponad norme.
D3 zima jest konieczne. Bierz. Niektorzy biora z K2 mk7 na gospodarke wapnia. Sa takie preparaty laczone. No i d3 nalezy brac z tluszczem, tak jak cala grupe witamin ADEK.
Bea
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Czesc Fanta. Wiekszosc robila DHEA (ok 35zl). Wyniki rozne. U mnie np sporo ponad norme.
D3 zima jest konieczne. Bierz. Niektorzy biora z K2 mk7 na gospodarke wapnia. Sa takie preparaty laczone. No i d3 nalezy brac z tluszczem, tak jak cala grupe witamin ADEK.
A co to znaczy, ze trzeba brać z tłuszczem? Jakiś suplement, który musi zawierać jakieś tłuszcze czy o co chodzi?Niespełnione marzenia oddam za darmo w dobre ręce...
AMH 0,2/brak lewego jajowodu oraz lewej nerki/morfologia nasienia 1% ---> poprawa na 3%
I IVF, długi protokół, stymulacja przerwana - słaba reakcja
II IVF krótki protokół - punkcja, 0 komórek pobranych
III IMSI 06.2019 kd - 17.06. transfer, 28.06. beta 1,2 brak mrozaków
AZ - transfer 02.12. ☹️
Koniec walki o macierzyństwo, początek walki o przetrwanie... -
nick nieaktualny
-
Część witamin rozpuszcza się w tłuszczach i łatwiej przyswaja są to Wit. ADEK.Fantasmagoria wrote:A co to znaczy, ze trzeba brać z tłuszczem? Jakiś suplement, który musi zawierać jakieś tłuszcze czy o co chodzi?
Znaczy to tyle, że trzeba je przyjmować w trakcie posiłku, by dostarczyć tłuszcz.
Tak jak robisz np. Surowke to należy dodać np. Oliwę, śmietanę czy majonez z jogurtem by witaminy zawarte w warzywach łatwiej się przyswoily
,
Ja kupuje fertinee Oil, Która zawiera dla mnie to co bym potrzebowala Wit. D3, E, DHA z mikroalg i olej lniany. Preparat dla starających się, więc dawki dobrane odpowiednio raczej. Z reszty preparatów niekorzystamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2019, 11:03
Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
laparoskopia 12.2017
Leczenie w Salve Medica Łódź
10.2018 dr Kłosiński
Niskie AMH
(09.18 -0,12)
(11.2018 -0,45)
Ja r. 77(42 lata)zdrowa
Mąż r.76(43 lata) zdrowy
Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
2 stymulację przerwane
Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells... -
Dokladnie, ale beta pewniejsza niż siksniecklamka wrote:Bea, ja w dniu "okresu" też miałam plamienia, też na różowo. Myślałam, że to okres, i byłam pewna, że się nie udało. Zrób test, tylko wtedy będzie wiadomo.Starania od 2016 - poronienie 04.2016,
laparoskopia 12.2017
Leczenie w Salve Medica Łódź
10.2018 dr Kłosiński
Niskie AMH
(09.18 -0,12)
(11.2018 -0,45)
Ja r. 77(42 lata)zdrowa
Mąż r.76(43 lata) zdrowy
Czekamy na pierwsze in vitro na własnych komórkach...
11.03 punkcja 2 komórki zamrozone
2 stymulację przerwane
Podchodzimy do tra sferu z 2 komorkami😐
01.02.20 transfer jedynego zarodka 4a 😢 the end of Dreams on jour own cells... -
nick nieaktualny
-
Bea77_2 wrote:Zajście w ciążę to najtrudniejsza rzecz na ziemii. Nie dociera do mnie jak komukolwiek to się w ogóle udaje a większości społeczeństwa naturalnie. Nic nigdy nie było dla mnie trudniejsze niż to.
Dokładnie mam takie same odczucie i prawie codziennie zadaje sobie to pytanie.
nick nieaktualny, karolcia35, eM80 lubią tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.