X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Inofem

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy macie problemy z cerą po Inofemie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selja ja brałam inofem kilka miesięcy i rzeczywiscie druga faza wyglądała ładniej. A owulki i tak nie miałam, ale ja akurat mam LUF. Mimo to temperatury były bardzo ładne przy inofemie.

yesenia- dałaś mi teraz do myślenia... od jakiegoś czasu cera mi się pogorszyła, nie skojarzyłam tego z inofemem. Teraz przerzuciłam się na inofolic i cera wygląda dużo lepiej. Kurcze może to właśnie inofem powodował tyle syfów na buzi...

Selja lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedyś już gdzieś czytałam że właśnie mogą się pojawić syfki :(

• Aleńka Koleżanka

Wysłany: 1 września 2015, 02:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pojawić??? :O Ja miałam nie syfki, a wrozdy niemiłosierne zanim zaczęłam stosować Inofem właśnie. I on mi tę gospodarkę hormonalną wyregulował, sebum też właśnie mam mniej teraz i już mi nic praktycznie nie wyskakuje... Zaskoczyłyście mnie, bo ja właśnie też od innych dziewczyn często słyszę, jaklie to zadowolone, że cera im się poprawiła.

@klara_bella - a przyjmujesz jedną czy dwie saszetki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi wlasnie odwrotnie. Mam okropne problemy z cera :(

• aiszza Znajoma

Wysłany: 4 września 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość została wyedytowana przez moderatora forum z powodu łamania zasad regulaminu- handel lekami.

Wiadomość wyedytowana przez moderatora forum: 4 września 2015, 20:11

aiszza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane jakie macie doswiadczenia z Inofemem , komus sie udalo ???

• Aleńka Koleżanka

Wysłany: 7 września 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej, to może na Was akurat inaczej to zadziałało, wszak każdy organizm jest inny przecież :). Ale pierwszy raz naprawdę słyszę, nawet jak akurat dziewczyny, z którymi rozmawiałam miały jeszcze inne dolegliwości współistniejące i Inofem w związku z tym akurat nie był w stanie uregulować im wszystkiego, to wiem, że brały, żeby cerę i włosy sobie poprawić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zakupilam inofem w kwietniu i w cyklu kwietniowo majowym popijalam ale bardzo nierelularnie niemniej jednak pecherzyki przy stymulacji rosly ladniej... a w cyklu majowo czerwcowym pilam do owu regularnie (tez ladniej pecherzyk przy stymulacji rosl) a potem troche zapomnialam o nim no i wtedy okazalo sie ze jestem w ciazy... niestety ciaze stracilam...
    Teraz wracam do staran po poronieniu i do inofemu poki jeszcze z pl go mam bo potem iuz inofolic bo tylko to tutaj dostane...

• Aleńka Koleżanka

Wysłany: 9 września 2015, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, słuchajcie, właśnie kumpela do mnie zadzwoniła, żeby się pochwalić, że w ciąży jest :). Boże, ale jej zazdroszczę! Ona też miała przeboje z tym staraniem, ponad dwa lata, no ale nareszcie. Wiem, że jakiś czas, chyba ostatnio właśnie też wspomagała się Inofemem.

roxa, przykro mi z powodu Twojego dzieciątka :(.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleńka :-* właśnie ruszyliśmy ze staraniami o naszego ziemskiego maluszka

• malika89 Autorytet

Wysłany: 9 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś dostałam próbkę, 4 saszetki, Inofemu.
    Mam mieszane uczucia czy ten suplrment jest mi potrzebny, ale widzę, że części z Was stosowanie tego specyfiku pomogło

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • Aleńka Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    roxa, super! Będę trzymać kciuki! Z całych sił :*.

malika89 - gdzie zamawiałaś próbki Inofemu? Może bym kuzynce dała namiar...
    Spróbować warto, bo naprawdę wielu osobom pomaga, a zaszkodzić - nie zaszkodzi.

Czemu nie wiesz, czy Inofem jest Ci potrzebny? Co Ci konkretnie dolega, jeśli mogę wiedzieć, oczywiście? ;)

Pozdrawiam dziewczyny i piszcie, bo coś cicho ;).

• malika89 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleńka wrote:
    roxa, super! Będę trzymać kciuki! Z całych sił :*.

malika89 - gdzie zamawiałaś próbki Inofemu? Może bym kuzynce dała namiar...
    Spróbować warto, bo naprawdę wielu osobom pomaga, a zaszkodzić - nie zaszkodzi.

Czemu nie wiesz, czy Inofem jest Ci potrzebny? Co Ci konkretnie dolega, jeśli mogę wiedzieć, oczywiście? ;)

Pozdrawiam dziewczyny i piszcie, bo coś cicho ;).

Robiłam zakupy na allegro - testy LH, HCG i żel Conceive. Gratis dostałam Inofem.
    O to chodzi, że raczej mi nic nie dolega, oprócz zawitowań z tarczycą i problemami z cerą.
    Zaszłam w ciążę w drugim cyklu, ale niestety straciłam ją w 7 tyg.

Aleńka, stosowałaś Inofem?

<3 Synek - 3740g i 61cm szczęścia <3 urodzony 40+1 tc.
    dqpr3e5ekt0iowfy.png
    Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc.
  • aiszza1 Koleżanka

Wysłany: 25 września 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo inofemu jest przydatny

aiszza1
  • Magra Debiutantka

Wysłany: 29 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piję inofem już prawie 2 miesiące. W tym czasie dwukrotnie badałam poziom prolaktyny. Za pierwszym razem trochę ponad normę, a po miesiącu już w pięknej normie. Wierzę w inofem, dodatkowo pd 17 dnia cyklu mam brać duphaston. Jestem pełna nadziei.

Magra
  • Kalija Autorytet

Wysłany: 29 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję 2 cykl. Chciałabym 2x dziennie, ale niestety nie zawsze mi to wychodzi. Mój ginekolog prowadzący powiedział, że to "pic na wodę" z kolei ginekolog-endokrynolog u którego byłam na konsultacji bardzo polecał i sugerował stosować. Na wszelki wypadek piję ;)

dqprgu1royghdo7j.png
  • Aleńka Koleżanka

Wysłany: 30 września 2015, 03:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kalija, no bo właśnie to tak jest... Inofem jest naprawdę skuteczny, o ile leczenie jest dobrze ustawione. Tak mi się przynajmniej wydaje. A każdy lekarz jednak opiera się na doświadczeniach swoich pacjentek. I trzeba tutaj wziąć pod uwagę to, że preparat ten nie na każdego działa tak samo. Mi na szczęście pomaga :).

• Aleńka Koleżanka

Wysłany: 8 października 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, hej, co tu tak cicho? Gdzie uciekłyście, dziewczyny? :)

• Martynka30 Autorytet

Wysłany: 15 października 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie, w przyszłym cyklu będę stymulowana CLO czy można pić jednocześnie inofem i brać Clo?

Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
    f2wl3e5eai92376u.png
    Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ