X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Inofem

Oceń ten wątek:
  • Gaabyy Koleżanka

Wysłany: 29 lutego 2024, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zaczęłam brać po 2 saszetki Inofemu w zeszłym roku i miałam ładne owulacje po nim, a nawet naturalnie zaszłam w ciążę co przy moim jednym niedroznym jajowodzie było cudem. Ciaze niestety poroniłam... teraz czekam na miesiączkę, już teraz znowu wdrożyłam saszetki. Mam pytanie, jakie witaminy jeszcze przy nim bierzecie? Bo nie wiem czy ostatnio nie przesadziłam z kwasem foliowym. Brałam do inofemu witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Może tego było za dużo?
    Muszę poczekać jeszcze 2 tyg aż unormują mi się hormony i będę robić badania.
    Jedno wiem, że inofem przywrócił mi owulacje i jestem pewna że pomógł zajść w ciążę.
    Mąż też bierze witaminy. I stosujemy zel intymny chroniący nasienie, nie wiem czy to sciema ale po 2 msc stosowania tego, pojawiły się 2 kreski. Biore tez tabletke na tarczyce, bo tsh mam stanowczo za wysokie. Mam resztki duphastonu to chce go brac jak juz pojawi sie miesiaczka. Chyba ze juz teraz zaczac?
    Teraz będziemy walczyć znowu. Ale może macie jeszcze jakieś rady, co brać lub może czegoś było za dużo?

23.02.2024 💔
    ANA3 +++
    PAI-1 homo
    MTHFR hetero
    KIR Bx
    ⬆️ TSH euthyrox
    24.04.24 histero / Janowiec
    Adenomioza
    stan zapalny / antybiotyki / Diphereline
    6 czerwiec - kolejne Diphereline
    17 lipiec - usg/wyciszene stanów zapalnych
    31 lipiec - monitoring/stany zapalne wyleczone/ zaczynamy starania naturalne

Nadzieja bierze mnie w ramiona i trzyma w swoich objęciach, ociera mi łzy i mówi, że dziś, jutro, za dwa dni wszystko będzie dobrze, a ja jestem na tyle szalona, że ośmielam się w to wierzyć.
‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ