X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Inofem

Oceń ten wątek:
  • Gaabyy Koleżanka

Wysłany: 29 lutego, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, ja zaczęłam brać po 2 saszetki Inofemu w zeszłym roku i miałam ładne owulacje po nim, a nawet naturalnie zaszłam w ciążę co przy moim jednym niedroznym jajowodzie było cudem. Ciaze niestety poroniłam... teraz czekam na miesiączkę, już teraz znowu wdrożyłam saszetki. Mam pytanie, jakie witaminy jeszcze przy nim bierzecie? Bo nie wiem czy ostatnio nie przesadziłam z kwasem foliowym. Brałam do inofemu witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Może tego było za dużo?
    Muszę poczekać jeszcze 2 tyg aż unormują mi się hormony i będę robić badania.
    Jedno wiem, że inofem przywrócił mi owulacje i jestem pewna że pomógł zajść w ciążę.
    Mąż też bierze witaminy. I stosujemy zel intymny chroniący nasienie, nie wiem czy to sciema ale po 2 msc stosowania tego, pojawiły się 2 kreski. Biore tez tabletke na tarczyce, bo tsh mam stanowczo za wysokie. Mam resztki duphastonu to chce go brac jak juz pojawi sie miesiaczka. Chyba ze juz teraz zaczac?
    Teraz będziemy walczyć znowu. Ale może macie jeszcze jakieś rady, co brać lub może czegoś było za dużo?

23.02.2024 💔
    ANA3 +++
    PAI-1 homo
    MTHFR hetero
    KIR Bx
    ⬆️ TSH euthyrox
    24.04.24 histero / Janowiec
    Adenomioza
    stan zapalny / antybiotyki / Diphereline
    6 czerwiec - kolejne Diphereline
    17 lipiec - usg/wyciszene stanów zapalnych
    31 lipiec - monitoring/stany zapalne wyleczone/ zaczynamy starania naturalne

Nadzieja bierze mnie w ramiona i trzyma w swoich objęciach, ociera mi łzy i mówi, że dziś, jutro, za dwa dni wszystko będzie dobrze, a ja jestem na tyle szalona, że ośmielam się w to wierzyć.
‹‹ 16 17 18 19 20
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ