inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
czesc dziewczyny;) chciałam was podpytac, bo jestescie widze dobrze obeznane z inofemem. czy po stosowaniu tego suplementu sa większe szanse na bliźnięta??
-
myslałam ze jakma wpływ na dojrzewanie oocytów to może jakoś też wpływa na to ze wiecej niz jeden pecherzyk odpowiednio urosnie;) no cóż, wypada mi zatem liczyć ze moze trafią się bliźniaczki tak same z siebie;)
-
Cześć dziewczyny chciałam Wam napisać że to mój pierwszy cykl z inofoliciem i szczęśliwy test pokazał te dwie upragnione kreseczki, jestem taka szczęśliwa! pijcie ten magiczny proszek ja nie brałam nic innego tylki jedną saszetkę inofolicu i kwas foliowy wiec to napewno jego zasługa!
parvativ, Symfonia, nataliano, Molcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylka0102 wrote:co miałaś robione podaczas histeroskopi??
Śluzówka macicy nie wyglądała zbyt dobrze, podczas usg widoczne coś w rodzaju mięśniaka, to była moja druga histeroskopia, podczas pierwszej, rok wczesniej mialam usuwanego polipka. Podczas tego łyżeczkowania nic wielkiego nie wykryli jedynie mautkie polipki ktore nie mogly byc przyczyną niepowodzen. Po zabiegu zaczęłam codziennie przyjmować acard i endometrium zrobiło się piękne, gładkie, jednorodne. Acard przyjmuje cały czas, jako profilktyka po dwóch poronieniach.
Inofolik zaczelam pic po zabiegu, dwie saszetki dziennie, pilam je w jednej dawce, rozpuszczajac dwie saszetki w szklance letniej wody, wypijalam go na czczo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 16:01
-
nick nieaktualny