X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • Evaa Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 21:26

,,Dopoki walczysz,jestes zwyciezca,, Sw.Augustyn
  • Zajączka Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2015, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak 3 miesiące ... ale ja myślę , że spokojnie od 4 do pół roku można pić inofolic. Taki mam zamiar :) bo znając życie 3 miesiące to organizm będzie się przyswajał , a potem będą rezultaty :D Obserwacja kolejnych cyklów pokaże zmiany.
    Pozdrawiam

Czekam kiedy we mnie będą biły dwa serca :)) Moje i naszego dzidziusia
  • Zajączka Nowa

Wysłany: 22 stycznia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podsumowując mój miesiąc z inofolikiem
    piękny wykres temperatury ciała ... unormowana
    brak bóli owulacyjnych ( od dawna nie czuje kłucia w jajnikach i tak zostało )
    apetyt do zmniejszenia ilości spożywanych słodyczy nie minął.
    Okres w 33 dniu cyklu - standardowo
    aa i szczerzę raz widziałam śluz płodny u siebie ...

Zaczynam 2 miesiąc ...

Powodzenia

Czekam kiedy we mnie będą biły dwa serca :)) Moje i naszego dzidziusia
  • Neyla Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, ja stosowałam inofolic/inofem 3 cykle. W trzecim cyklu z w/w suplementem i w pierwszym po HSG zaszłam w ciążę (owulację mi przesunął z 21dc na 15dc).

Zostało mi do sprzedania 69 saszetek inofemu. Jeśli któraś byłaby chętna to piszcie w wiadomości prywatnej. Cena 30 saszetek w aptece internetowej to około 33zł (bez przesyłki). Ja liczę na 50zł/69 saszetek +koszt przesyłki.

Pozdrawiam i zapraszam na fioletową stronę mocy!

Zajączka, ewa84, julia0903 lubią tę wiadomość

62b3591443.png
    8p3oyx8df4ipmqn6.png
  • blue-eyed Koleżanka

Wysłany: 26 stycznia 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej biorę inofem od miesiąca, zawsze miałam bardzo intensywne miesiączki, a w tym miesiącu biąrąc w/w specyfik okres był bardzo słabiutki i trwał tylko 3 dni! Czy któraś z Was tak miała? Staramy się o maleństwo od 5 miesięcy..

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja owu miałam 18 albo 19 stycznia, od kilku dni mam okropne wzdęcia i bulgotanie w brzuchu :( nie wiem czy to od tabletek ( duphaston) i inofoliku bo nigdy tak nie miałam , żeby mnie tak trzymało kilka dni :D a nic nie jadłam , żeby mieć takie problemy :D Ja już nie mogę się doczekać dnia @ , jakoś niby mam nadzieję, a zdrugiej strony pojawiają się myśli , że znowu kolejny nieudany cykl :( zaczynam sie powoli załamywać :( jeśli nie ten , to może w nastepnym sie uda , bo jade w podróz poślubna :) zrelaksuje sie i moze przestane choć na chwile o tym myslec

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • agus3004 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy inofolic może skrócić cykl? Pierwszy z inofolikiem trwał u mnie 26 dni zwykle cykle mam 27-32 dniowe, więc to nie była duża różnica, ale teraz drugi cykl w inofolikiem i dzisiaj w 22dc zauważyłam plamienie, co oznacza nadejście @. Czy inofolic może mieć na to wpływ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:51

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus moze to bylo plamienie implantacyjne? :-)

• agus3004 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarllet to akurat nie możliwe bo w tym cyklu się nie staraliśmy, musiałam wyleczyć bakterie :)

Moja miłość <3 IGOREK <3
    f2wlx1hp21wq3sfq.png
  • mrulinka Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a u mnie w aptece inofolic jest po 37 zł za 20 saszetek.

mrulinka
  • sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 28 stycznia 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka dziewczynki ja staram sie z mężem o nasze maleństwo ponad rok.Od lipca do listopada byłam stymulowana CLO ale niestety lek nie podziałał i w grudniu padła decyzja histerolaparoskopia ze stwierdzonym PCOs i niepłodnościa pierwotna tak wiec poddałam sie temu zabiegowi w celu dowiedzenia sie czy mam jakieś szanse jestem tydzień po zabiegu, od soboty zaczełam pić inofolic z polecania mojej ginekolog 2 saszetki dziennie, jestem ciekawa czy przyniesie jakieś efekty bo cena jest dość duża. A wam jak idzie czy któras miała histerolaparoskopie i udało sie jej zajsc w ciąże???

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam laparoskopie rok temu. Niestety do tej pory efektow w postaci ciazy brak. Usuneli mi tylko ogniska endometriozy, ale dzieki temu mam o wiele mniej bolesne miesiaczki

• sylka0102 Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja szwagierka również miała usunietę ogniska endometriozy jakies 6lat temu i tez nie jest w ciąży do dzis. A mialaś monitoringi?? czy wogole jest owulacja??

Czekam wciąż na ten cud....

j36rxzdvdx1kpbz0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje jajeczka rosna nawet bez wspomagania, ale nie chca pekac, nawet po podaniu zastrzykow na pekniecie. To jest najwiekszy problem, na ktory nie ma za bardzo co poradzic.

• Symfonia Przyjaciółka

Wysłany: 29 stycznia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ppaulina wrote:
    Hej Ja dziś kupiłam Inofolic. Tzn zamówiłam przez allegro. 3 opakowania po 20 saszetek za 90 zł. Bo u mnie w aptece za 1 opakowanie zaśpiewali mi 72 zł!!

Jestem ze Szczecina, ceny inofoliku są w granicach 70-115 zł. (obłęd)
    Na szczęście istnieje coś takiego jak internet i kupuje tak samo jak ppaulina :)

Jestem na Inofoliku od początku cyklu ze względu na mizerny śluz. Na razie efektów brak.

1aa89a7d18.png

02.02.2016 Synek już z nami na świecie :*
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od którego dnia cyklu powinno się pić inofolic? Czy to ma jakieś znaczenie od którego dnia zacznę? Pije się go przez cały cykl bez przerwy?

I czy pijąc go powinno się brać jeszcze kwas foliowy w tabletkach? Inofolic zawiera kwas foliowy, a dziennej dawki nie powinno się przekraczać.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic mozna zaczac pic niezaleznie od dnia cyklu, 1 saszetka ma zamalo kwasu foliowego, ale pijac juz 2 - zaspakaja on dzienne zapotrzebowanie na kwas foliowy... mysle, ze mozna brac 1 saszetke + 1 tabl kwasu foliowego, lub po prostu 2 satki inofolicu :) bynajmniej ja tak robilam :) ja pilam przez pol roku, jedne cykle dzien w dzien, inne znow z malymi przerwami i nic zlego sie nie dzialo... ponoc najlepsze efekty sa po przynajmniej 6 miesiacach - no ale na mnie chyba malo co dzialal, bo cykli mi nie wyregulowal, no ale mam pco, wiec to ciezsza sprawa niz zwykle rozchwiania w cyklu - duzo dziewczyn inofolic chwali, wiec mysle, ze warto sprobowac :) pozdrawiam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a odczulyscie efekt po inofolicu w postaci poprawienia cery? Ja mam teraz o wiele gladsza, a wczesniej mialam mnostwo syfkow

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Dziewczyny a odczulyscie efekt po inofolicu w postaci poprawienia cery? Ja mam teraz o wiele gladsza, a wczesniej mialam mnostwo syfkow

Tak, ja mam po nim lepszą cerę i włosy. Zdecydowanie ;D

• julia0903 Znajoma

Wysłany: 30 stycznia 2015, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neyla wrote:
    Hej dziewczyny, ja stosowałam inofolic/inofem 3 cykle. W trzecim cyklu z w/w suplementem i w pierwszym po HSG zaszłam w ciążę (owulację mi przesunął z 21dc na 15dc).

Zostało mi do sprzedania 69 saszetek inofemu. Jeśli któraś byłaby chętna to piszcie w wiadomości prywatnej. Cena 30 saszetek w aptece internetowej to około 33zł (bez przesyłki). Ja liczę na 50zł/69 saszetek +koszt przesyłki.

Pozdrawiam i zapraszam na fioletową stronę mocy!

Witam oferta aktualna?

2c1c57899ce0f52944ce93a5fdc51edf.png
‹‹ 101 102 103 104 105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ