inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak 3 miesiące ... ale ja myślę , że spokojnie od 4 do pół roku można pić inofolic. Taki mam zamiar bo znając życie 3 miesiące to organizm będzie się przyswajał , a potem będą rezultaty Obserwacja kolejnych cyklów pokaże zmiany.
PozdrawiamCzekam kiedy we mnie będą biły dwa serca ) Moje i naszego dzidziusia -
Podsumowując mój miesiąc z inofolikiem
piękny wykres temperatury ciała ... unormowana
brak bóli owulacyjnych ( od dawna nie czuje kłucia w jajnikach i tak zostało )
apetyt do zmniejszenia ilości spożywanych słodyczy nie minął.
Okres w 33 dniu cyklu - standardowo
aa i szczerzę raz widziałam śluz płodny u siebie ...
Zaczynam 2 miesiąc ...
PowodzeniaCzekam kiedy we mnie będą biły dwa serca ) Moje i naszego dzidziusia -
Hej dziewczyny, ja stosowałam inofolic/inofem 3 cykle. W trzecim cyklu z w/w suplementem i w pierwszym po HSG zaszłam w ciążę (owulację mi przesunął z 21dc na 15dc).
Zostało mi do sprzedania 69 saszetek inofemu. Jeśli któraś byłaby chętna to piszcie w wiadomości prywatnej. Cena 30 saszetek w aptece internetowej to około 33zł (bez przesyłki). Ja liczę na 50zł/69 saszetek +koszt przesyłki.
Pozdrawiam i zapraszam na fioletową stronę mocy!Zajączka, ewa84, julia0903 lubią tę wiadomość
-
ja owu miałam 18 albo 19 stycznia, od kilku dni mam okropne wzdęcia i bulgotanie w brzuchu nie wiem czy to od tabletek ( duphaston) i inofoliku bo nigdy tak nie miałam , żeby mnie tak trzymało kilka dni a nic nie jadłam , żeby mieć takie problemy Ja już nie mogę się doczekać dnia @ , jakoś niby mam nadzieję, a zdrugiej strony pojawiają się myśli , że znowu kolejny nieudany cykl zaczynam sie powoli załamywać jeśli nie ten , to może w nastepnym sie uda , bo jade w podróz poślubna zrelaksuje sie i moze przestane choć na chwile o tym myslec
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
Dziewczyny czy inofolic może skrócić cykl? Pierwszy z inofolikiem trwał u mnie 26 dni zwykle cykle mam 27-32 dniowe, więc to nie była duża różnica, ale teraz drugi cykl w inofolikiem i dzisiaj w 22dc zauważyłam plamienie, co oznacza nadejście @. Czy inofolic może mieć na to wpływ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2015, 10:51
-
nick nieaktualny
-
hejka dziewczynki ja staram sie z mężem o nasze maleństwo ponad rok.Od lipca do listopada byłam stymulowana CLO ale niestety lek nie podziałał i w grudniu padła decyzja histerolaparoskopia ze stwierdzonym PCOs i niepłodnościa pierwotna tak wiec poddałam sie temu zabiegowi w celu dowiedzenia sie czy mam jakieś szanse jestem tydzień po zabiegu, od soboty zaczełam pić inofolic z polecania mojej ginekolog 2 saszetki dziennie, jestem ciekawa czy przyniesie jakieś efekty bo cena jest dość duża. A wam jak idzie czy któras miała histerolaparoskopie i udało sie jej zajsc w ciąże???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ppaulina wrote:Hej Ja dziś kupiłam Inofolic. Tzn zamówiłam przez allegro. 3 opakowania po 20 saszetek za 90 zł. Bo u mnie w aptece za 1 opakowanie zaśpiewali mi 72 zł!!
Jestem ze Szczecina, ceny inofoliku są w granicach 70-115 zł. (obłęd)
Na szczęście istnieje coś takiego jak internet i kupuje tak samo jak ppaulina
Jestem na Inofoliku od początku cyklu ze względu na mizerny śluz. Na razie efektów brak. -
nick nieaktualnyOd którego dnia cyklu powinno się pić inofolic? Czy to ma jakieś znaczenie od którego dnia zacznę? Pije się go przez cały cykl bez przerwy?
I czy pijąc go powinno się brać jeszcze kwas foliowy w tabletkach? Inofolic zawiera kwas foliowy, a dziennej dawki nie powinno się przekraczać. -
nick nieaktualnyinofolic mozna zaczac pic niezaleznie od dnia cyklu, 1 saszetka ma zamalo kwasu foliowego, ale pijac juz 2 - zaspakaja on dzienne zapotrzebowanie na kwas foliowy... mysle, ze mozna brac 1 saszetke + 1 tabl kwasu foliowego, lub po prostu 2 satki inofolicu bynajmniej ja tak robilam ja pilam przez pol roku, jedne cykle dzien w dzien, inne znow z malymi przerwami i nic zlego sie nie dzialo... ponoc najlepsze efekty sa po przynajmniej 6 miesiacach - no ale na mnie chyba malo co dzialal, bo cykli mi nie wyregulowal, no ale mam pco, wiec to ciezsza sprawa niz zwykle rozchwiania w cyklu - duzo dziewczyn inofolic chwali, wiec mysle, ze warto sprobowac pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2015, 09:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Neyla wrote:Hej dziewczyny, ja stosowałam inofolic/inofem 3 cykle. W trzecim cyklu z w/w suplementem i w pierwszym po HSG zaszłam w ciążę (owulację mi przesunął z 21dc na 15dc).
Zostało mi do sprzedania 69 saszetek inofemu. Jeśli któraś byłaby chętna to piszcie w wiadomości prywatnej. Cena 30 saszetek w aptece internetowej to około 33zł (bez przesyłki). Ja liczę na 50zł/69 saszetek +koszt przesyłki.
Pozdrawiam i zapraszam na fioletową stronę mocy!
Witam oferta aktualna?