X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tzn co? Wydłużył ci się cykl? Ja mam dlugie bo zazwyczaj bezowulacyjne

• Stiffi Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2015, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja najpierw myślałam, ze to wina tarczycy, żyłam nadzieją, że to ona jest przyczyną , że nie mogę zajść w ciąże. TSH spadlo a ja nadal w ciąży nie jestem. Badania nasienia, AMH ogolnie wszystkie dobrze. Także teraz pokladam nadzieję w Inofolicu , że zdziała cuda. To pierwszy miesiąc kiedy go piję . Już się nie mogę doczekac zblizającego sie dnia @ wtedy zobaczymy, yhhhh a jeszcze tyle dni zostało :( a mam cykle 29-33 dni :(

f2w3dqk3max66qq4.png

allo mrl 0%
    KIR BX
    PAI 1 hetero
    MTHFR homo
    7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000)
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    Tzn co? Wydłużył ci się cykl? Ja mam dlugie bo zazwyczaj bezowulacyjne

Tak kochana, z 28 przeszło na 44 dni. Porażka. Gin mowil ze moze na mnie źle wpływać.

Nieidealna
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi w takim raxie. Mam nadzieje ze na mnie zadziala odwrotnie. Nigdy nie mialam regularnych cykli

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Ja tez juz od 17 dni pije inofolic. Dodatkowo lykam witaminy dla kobiet starających się o dziecko. Dziś tez bralam ostatnia tabletkę clo. Mam nadzieje ze mi tez pomoże. W poniedziałek IDE zobaczyć pęcherzyki.

• nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poprosze by gin od razu dał mi clo, moze wtedy owulka ruszy :)

Nieidealna
  • anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam! ja już drugi cykl zażywam inofolic. dwie saszetki, tylko biorę dwie naraz i nie wiem czy nie rozłożyć dwa razy po jednej bo jakoś mi gin nie sprecyzował. myślicie , że jest jakaś różnica ?
    jak na razie zauważyłam lekko krótszy ten pierwszy cykl. ale podobno trzeba przynajmniej trzy cykle zażywać żeby coś zauważyć.
    mam przeczucie że pomoże :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie odkad pije inofolic, czyli od 4 dni boli.podbrzusze. to chyba niemozliwe zeby moj organizm jakos zareagowal.

• kamkaz Koleżanka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angasan wrote:
    witam! ja już drugi cykl zażywam inofolic. dwie saszetki, tylko biorę dwie naraz i nie wiem czy nie rozłożyć dwa razy po jednej bo jakoś mi gin nie sprecyzował. myślicie , że jest jakaś różnica ?
    jak na razie zauważyłam lekko krótszy ten pierwszy cykl. ale podobno trzeba przynajmniej trzy cykle zażywać żeby coś zauważyć.
    mam przeczucie że pomoże :)

Mnie moja lekarka konkretnie powiedziała, ze mam pić 2 razy dziennie saszetkę. Rano i wieczorem. Więc ja bym pomyślała, aby rozłożyć na dwa razy ten inofolik.

• anasan79 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś

i też tak zrobię. od jutra piję rano i wieczorem.
    dzięki :)

• Renii Znajoma

Wysłany: 17 stycznia 2015, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakie polecacie witaminy dla nas staraczek?
    Bo na razie biorę tylko kwas foliowy i Inofolic, a zastanawiam się czy nie wspomóc się trochę witaminami:)

• myssss Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pytałam lekarza czy można stosować Inofolic podczas stymulacji CLO, odpowiedź: TAK, 1 saszetka dziennie :)

gyxwqps6hogdm1kg.png
  • Bagabaga Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2015, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarllet ja w pierwszym cyklu z Inofolicem też szybciutko miałam bóle w podbrzuszu takie jak na owulację.

scarllet lubi tę wiadomość

atdc6iyei0o27of5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze to byla owulacja, bo bolalo mnie od 13go do 16go dnia cyklu. Chcialabym. Na monity nie chodze, temperatury nie mierze, wiec nie wiem, co tam sie dzieje w srodku

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam pytanie. Czy inofolik może opóźnić owulację? Albo czy wpływa na śluz płodny?

• ciri82 Znajoma

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podbijam pytanie z poprzednich stron, czy komuś inofem podniósł temperaturę? piję już trzeci cykl, początkowo 1 raz dziennie, w drugim cyklu 2 razy. i właśnie teraz (początek trzeciego) zauważyłam, że mam podniesioną temperaturę. i to sporo! miał ktoś podobnie?

Lenka 19.06.2010r. Rodzeństwo?
  • ciri82 Znajoma

Wysłany: 20 stycznia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brtiii86 wrote:
    Mam pytanie. Czy inofolik może opóźnić owulację? Albo czy wpływa na śluz płodny?
    nie wiem czy to inofem czy antybiotyk, ale w tym cyklu owu miałam 24 dc, a zwykle 19dc. ale tak jak mówię, nie wiem które mi zaburzyło.

Lenka 19.06.2010r. Rodzeństwo?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam piękny wykres z Inofemem, temperatura pięknie się rysowała. Niestety nie zaszłam. Teraz biorę drugi cykl :)

• martuss85 Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem w 22 dc i też widzę, że tempa jest wyższa niż w poprzednich cyklach, a to mój pierwszt z inofoliciem :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ja dziś kupiłam Inofolic. Tzn zamówiłam przez allegro. 3 opakowania po 20 saszetek za 90 zł. Bo u mnie w aptece za 1 opakowanie zaśpiewali mi 72 zł!!

‹‹ 100 101 102 103 104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ