inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja najpierw myślałam, ze to wina tarczycy, żyłam nadzieją, że to ona jest przyczyną , że nie mogę zajść w ciąże. TSH spadlo a ja nadal w ciąży nie jestem. Badania nasienia, AMH ogolnie wszystkie dobrze. Także teraz pokladam nadzieję w Inofolicu , że zdziała cuda. To pierwszy miesiąc kiedy go piję . Już się nie mogę doczekac zblizającego sie dnia @ wtedy zobaczymy, yhhhh a jeszcze tyle dni zostało a mam cykle 29-33 dni
allo mrl 0%
KIR BX
PAI 1 hetero
MTHFR homo
7trf 2 ❄❄05.08.19 3BB i 4BB (10dpt 402,000 ;12dpt 1073,000;16dpt 7081,000;18dpt 17835,000) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam! ja już drugi cykl zażywam inofolic. dwie saszetki, tylko biorę dwie naraz i nie wiem czy nie rozłożyć dwa razy po jednej bo jakoś mi gin nie sprecyzował. myślicie , że jest jakaś różnica ?
jak na razie zauważyłam lekko krótszy ten pierwszy cykl. ale podobno trzeba przynajmniej trzy cykle zażywać żeby coś zauważyć.
mam przeczucie że pomoże -
nick nieaktualny
-
angasan wrote:witam! ja już drugi cykl zażywam inofolic. dwie saszetki, tylko biorę dwie naraz i nie wiem czy nie rozłożyć dwa razy po jednej bo jakoś mi gin nie sprecyzował. myślicie , że jest jakaś różnica ?
jak na razie zauważyłam lekko krótszy ten pierwszy cykl. ale podobno trzeba przynajmniej trzy cykle zażywać żeby coś zauważyć.
mam przeczucie że pomoże
Mnie moja lekarka konkretnie powiedziała, ze mam pić 2 razy dziennie saszetkę. Rano i wieczorem. Więc ja bym pomyślała, aby rozłożyć na dwa razy ten inofolik. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Podbijam pytanie z poprzednich stron, czy komuś inofem podniósł temperaturę? piję już trzeci cykl, początkowo 1 raz dziennie, w drugim cyklu 2 razy. i właśnie teraz (początek trzeciego) zauważyłam, że mam podniesioną temperaturę. i to sporo! miał ktoś podobnie?Lenka 19.06.2010r. Rodzeństwo?
-
Brtiii86 wrote:Mam pytanie. Czy inofolik może opóźnić owulację? Albo czy wpływa na śluz płodny?Lenka 19.06.2010r. Rodzeństwo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny