inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Potworku u ciebie faktycznie zadziałał inofolik, sam fakt że tak ci skrócił cykl to duży postęp.
A ja wczoraj zgodnie z zaleceniem endokrynolog zamówiłam inofolik i zaczynam znowu pić. Sama nie wiem, mam do tego sceptyczne nastawienie. Nie potrafie na to wszystko patrzeć entuzjastycznie. Chyba złapałam doła, małpa ma przyjść jutro albo pojutrze i mam wisielczy humor. Zazdroszcze wam dziewczyny optymistycznego nastawienia.Demeter -
Witajcie dziewczyny Z mężem staramy się o dzidzie od października 2014 i nadal nic Od miesiąca biorę inofolik raz dziennie i dodatkowo cyklodynon na uregulowanie miesiączki. cykle co 35, 42 .. .. 51 . przerobiłam różnych lekarzy ale ten ostatni wydaje mi się w miarę konkretny. Czekam na wynik badań hormonalnych w końcu zleconych !! wciąż pełna nadziei, że się uda.
Ev lubi tę wiadomość
mimona -
Demeter, doczekasz się swojej fasoleczki. Ja też łapię doły, ale Inofolic daje mi nadzieje. Naczekamy się, ale potem zapomnimy o tym trudzie starań jak już będzie ciąża
Ja bardzo sceptycznie podchodziłam jak moja ginka dała mi ten preparat, mówiąc, że ureguluje mi moje owulacje. Myślałam - suplement diety ma pomóc przy moich rzadkim jajeczkowaniu??? I proszę, była owulacja, tyle, że w 25 dc. Szkoda, że mąż się spóżnił, więc raczej nici z tego cyklu.
Musisz tylko uzbroić się w cierpliwość, bo Inofolic działa po jakichś 3 miesiącach na ogół, jak u mnie jest. Pij 2 razy dziennie po 1. I nie poddawaj się, głowa do góry i do działania !!!
Demeter lubi tę wiadomość
-
Mimona ja jestem zywym przykladem ze inofolic wyregulowal mi cykl. Pij dwa razy dzienie, wiadomo na efekty trzeba poczekac, ale jak masz byc w ciazy to musisz byc cierpliwa:) Jesli chodzi o cyclodon to tanszy jest castagnus a to to samo" Nigdy nie mów nigdy"
-
ja pije inofolik raz dziennie, zgodnie z zaleceniami lekarza. co dziwne od tygodnia chodzę 4 razy siku w nocy !nie wiem czy tak na mnie działa inofolic ? . nigdy wcześniej tak nie miałam. któraś z was miała podobne dolegliwości . Dziękuję za przyjęcie na forum ,aż lepiej się czyje mogąc dzielić się z wami swoimi spostrzeżeniami.mimona
-
Agnella dzięki za miłe słowa. Ja inofolik a raczej inofem, bo to ten skład stosowałam już wcześniej. Piłam go przez cztery miesiące i jedyny plus był taki, że zeszczuplałam i nie ciągnęło mnie już tak do słodyczy. No ale jak endo powiedziała, że nadal brać to zaczynam od kolejnego cyklu. Mam teraz chwiejny nastrój, bo wredota nadchodzi i brzuch boli jak diabli.
Potworku to teraz pytanie za sto punktów. Skoro już są piękne dwie kreseczki to odstawiasz inofolik, czy nadal stosujesz?Demeter -
Lenka83 , bardzo mi przykro z tego powodu ale wierze, że nic nie dzieje się bez przyczyny. Przynajmniej wiesz ,że masz szanse !! tylko kwesta czasu, zobaczysz :* a ja wciąż czekam ...
Zrobiłam dzisiaj kolejny test owulacyjny i pierwszy raz zobaczyłam .. dwie kreski !! Męża mam przy sobie wiec zadziałamy .mimona -
Mimona, powodzenia i do dzieła;-) , ja też własnie w tym cyklu w dniu wizyty, gdy pęchol miał 25 mm ujrzałam dwie równe grube krechy na teście owu!!!! Lekarka martwiła się, że przy naturalnym cyklu taki duży ten pęchezyk, ale pękł! Owu była najprawdopobniej 26-27dc!! Póżno, ale u mnie właśnie tak jest, mam póżne jajeczkowanie.
Lena, czyli zajśc możesz, to najważniejsze. Na pewno niedługo się uda.
Ja swoją pierwszą ciężę straciłam w 6 miesiącu. Minęły już 2 lata i znowu chce być mamą.
Po cich licze, że może męża plemniki zdąrzyły. A jak nie to będzie nowy cykl.
-
"Potworku to teraz pytanie za sto punktów. Skoro już są piękne dwie kreseczki to odstawiasz inofolik, czy nadal stosujesz?"
Dzwonilam do ginekologa w tej sprawie, ktory dzwonil i konsultowal sie z innymi ginekologami i powiedzial ze jak najbardziej caly pierwszy trymestr, ale dodatkowo mam brac kwas foliowy Bede pic, ale po jednej saszetce. Powoli go odstawie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 16:04
Demeter lubi tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"