inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Bylam dzis na usg tarczycy ,piersi , jajnikow. Pecherzyk dominujacy w lewym 9 na 10 mm w 10dc ale mam guza w lewym placie tarczycy 13na 22 mm czeka mnie punkcja jutro ide z wynikami do mojej gin i zobaczymy co zaleci, mam nadzieje ze nie dostane czerwonego światła dla starań. ..jakos mam przeczucie ze to moze byc ten miesiac mam urlop nie myślę o pracy i przy tym luzie rośnie nadzieja ze sierpien wrzesień moglby przynieść 2 krechy;-)
-
Agnella wrote:Dziewczyny, inofolic piję prawie 3 miesiące, dwa razy po jednej saszetce. Jestem w 25dc i przedwczoraj pozytywny test owu, dziś u ginki potwierdzona owulacja!!!! Szkoda tylko, że z mężem się spóżniłam, bo będzie dziś dopiero w nocy, no już po ptakach , choć mam małą nadzieję, że może coś się uda.... Nie powiem ten fakt poprawił mi humor, ale potem smutno mi się zrobiło, ze nie łapałam męża prędzej, byłam pewna, że znowu cykl bezowulacyjny:( Ale Ino naprawdę działa!!!! Ginka pod wrażeniem, jajniki piękne. A śluzu miałam naprawdę dużo. Spóżniłam się to fakt, bo mamy delegacje z mężem, ale ten suplement naprawde działa!!! Nie mam pco, ale czasami jajniki wyglądają jak policytsyczne i swoje - rzadkie owulacje.
Do tego mniej slodyczy, więcej ruchu i organizm lepiej funkcjonuje.Agnella, mimona lubią tę wiadomość
-
Witam! jak to jest z tym inofemem (inofolic) bo niby pisze że nie przekraczać 1 saszetki dziennie (jedna to dobowa dawka) a Wy piszecie że pijecie po dwie dziennie... więc jak to z tym jest?Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Sylwiak mi lekarz zalecil dwie saszetki, wiec tak pije. To tylko suplement, wiec raczej nic nie powinno sie dziac pijac jedna wiecej niz jest na opakowaniu. Od kwietnia nic mi nie jest, wiec chyba bede zyc
sylwiak, Agnella lubią tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
nick nieaktualnyJa z inofemu przerzuciłam się na inofolic.
Dziś czuję jak jajniki pracują. Mam nadzieję, że owulki mi nie przyspieszą, bo mąż dopiero w niedzielę będzie w domu
Ja kupuję na internecie Apteka Gemini. tam jest dużo taniej wszystko a zamawiając za 300zł przesyłka jest za darmoEv, urocza lubią tę wiadomość
-
klara_bella wrote:Ja z inofemu przerzuciłam się na inofolic.
Dziś czuję jak jajniki pracują. Mam nadzieję, że owulki mi nie przyspieszą, bo mąż dopiero w niedzielę będzie w domu
Ja kupuję na internecie Apteka Gemini. tam jest dużo taniej wszystko a zamawiając za 300zł przesyłka jest za darmo
Faktycznie taniej , opakowanie inofolic kosztuje tylko niecale 30 zł
Dzięki ! -
Też polecam internetową aptekę gemini. I jak w Waszym mieście jakaś tania jest, na pewno się znajdzie. Ja u siebie ostatnio znalazłam, gdzie Inofolic kosztuje 35zł. Trochę w kolejce muszę postać, bo dużo osób starszych jest. Jak któras jest z Białegostokego to apteka Rodzinna na ul. Przejazd 2
Ja miałam potwierdzoną owulację bez żadnych leków, po piciu 3 miesięcy Inofolicu:-)!!! A mam budowę policystyczną jajników, więc naprawde super, bo mam rzadkie owulacje. Trzeba tylko czasu, bo jeden miesiąc, nawet dwa to raczej mało.
A piję się go niezależnie od cyklu, można w dowolnym dniu zacząć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 22:08
Ev lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj piłam 3 dzień inofem i czułam takie dziwne kłucie w dole brzucha, ale nie wiem czy to jajniki czy jelita... bo miałam dziwne wzdęcia do tego... i chyba nie wiem jak to jest mieć ból owulacyjny..Kruszynko rośnij zdrowo... Kochamy Cię...
1 cykl udany
-
Dziewczyny ja pije inofolic od kwietnia i chyba sie udalo! Dzisiaj zrobilam test 10 dpo i jest taki wynik... Myslicie ze jest pozytywny, boje sie ze to nie to. Wczoraj tez zrobilam test z drugiego moczu i wyszedl cien cienia doslownie. Ten dzisiejszy juz sciemnial i kreska jest bardziej widoczna, ale wiem ze nie wolno odczytywac testow pozniej niz 5-10 minut. Ze stoperem w rece siedzialam dzisiaj i czekalam, po 2,5 minutach zaczelo cos sie delikatnie pokazywac. Pomozcie!
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/3vHBd0iUMjg6arPXTVQQiK2roi4CEc
Agnella lubi tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
A ja wczoraj odwiedziłam swoją endokrynolog i tsh mam super, hiper i idealne na zachodzenie w ciążę Szkoda tylko, że ta ciąża jakoś nie chce się do mnie przyczepić. Okres zbliża się dużymi krokami. Pytałam ją o inofolik i o dziwo była w temacie, czyli na czasie:) Powiedziała, że jak najbardziej zaleca, bo on świetnie wpływa na nasze rozregulowane hormony. Więc od przyszłego cyklu wracam znowu do inofoliku.Demeter
-
CiasteczkowyPotworku, piękna kreska jak na 10 po owu !!! Gratuluję
Pewnie z emocji az nie uśniesz, haha, ja tak miałąm po ujrzeniu dwóch kresek
Same dobre i pozytywne wieści ostanio na forum:-) I niech tak dalej
ciasteczkowy potwór lubi tę wiadomość
-
Pilam go przez 4 miesiace i bylo widac efekty. Cykl sie unormowal do 33-34 dni, a nie tak jak kiedys po 50 dni. Czy wczesniej mialam owulacje? Nie wiem.. skok zawsze byl i testy owulacyjne wychodzily. Tym razem owulki jestem pewna bo mialam monitoring no i test wychodza jak wychodza . Pijcie dziewczyny nie traćcie nadziei. Moze za szybko sie ciesze bo jeszcze nic pewnego, ale mocno wierze ze sie uda i Pan Bog mnie wyslucha aha i zeby nie bylo nic oprocz inofolicu nie bralam
małpakacpra, Agnella, klara_bella, Ev lubią tę wiadomość
" Nigdy nie mów nigdy"
-
nick nieaktualny