X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • mini_19 Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qrczak wrote:
    Katarta a skąd te dane? U nas (w Polsce) bodajże od zeszłego roku dopiero. Moja gin mi tak mówiła. Poprawcie mnie, jeśli się mylę.

Od 10 lat jest na rynku, ale nie w PL tylko za granicą -> tak wyczytałam :)

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie amatorki inofolicu :)
    Jeśli chodzi o branie go bez wskazania lekarze to ja biorę i żyję i pomaga :) Ale na pewno trzeba się zastanowić zanim zacznie się stosowanie czy mamy problem z którym może on sobie poradzić. Bo brać ot tak bez powodu to na pewno bez sensu :)

Malenq, Qrczak, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Ja od dziś zaczynam brać zwiększoną dawkę - @ przylazła.

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • kwiatuszek789 Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrrr a miałam nadzieję, ze jednak Ci sie udało :(

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe :) No niestety nie tym razem ;) Za to miałam dwa piękne sny - w obu śniły mi się pozytywne testy ciążowe :D Może to znak, że w tym cyklu spotka mnie podwójne szczęście :P

anna83_83, paaulla84 lubią tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 18 marca 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do trzech razy sztuka, 2 testy we śnie, trzeci w rzeczywistości :)

moremi lubi tę wiadomość

klz9io4pkfldzhbc.png
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kwiatuszku Kochany oby tak było :D

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 18 marca 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję :)

a ja się wkurzam, bo nie mogę miękkiej bułki gryżć bo kruszy mi sie to co mam w zębach. I nie wiem czy to nadmiar tego dziadostwa czy wypada :/

klz9io4pkfldzhbc.png
  • anna83_83 Ekspertka

Wysłany: 18 marca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    mam nadzieję :)

a ja się wkurzam, bo nie mogę miękkiej bułki gryżć bo kruszy mi sie to co mam w zębach. I nie wiem czy to nadmiar tego dziadostwa czy wypada :/

A nie mozesz sprawdzic tego w lusterku? Być może niepotrzebnie się martwisz. To dziwne żeby tak długo nie można było jeść normalnie- być może to własnie nadmiar który nie ma czego się trzymac odpada.

Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia :)

• kasiczka Znajoma

Wysłany: 18 marca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwiatuszek789 wrote:
    Do trzech razy sztuka, 2 testy we śnie, trzeci w rzeczywistości :)

Kwiatuszku i ja trzymam za Ciebie kciuki :)

Dzięki dziewczyny za wsparcie:)

Miłego słonecznego dnia Wam życzę :)

kwiatuszek789 lubi tę wiadomość

kasiczka
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kiepsko :/ Niestety nie pomogę, bo nie znam się. A kiedy masz kolejną wizytę?

f2wle6ydofr9wcyp.png

Wysłany: 18 marca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania w pracy jestem, to nie chce szczerzyc kłów w łazience, pomysla ze nienormalna jakas :D w to chyba szóstka i siódemka górna wiec bez drugiego lusterka ani rusz :) Jakoś wytrzymam, ważne ze pić moge :) w pracy z kolezanką smieje się jak otwieram saszetke eliksiru, ze pora na białą kreskę :D

Qrczak jesli dostane się to kolejna wizyta w piątek wiec do tego czasu jakoś wytrzymam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:45

klz9io4pkfldzhbc.png
  • pysia Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzis mi przyszedl inofolic :D smakuje jak zwykla woda... :) ae moze to i dobrze :)
    zaluje ze nie zamowilam wiecej ... bo przeciez przesylke tez trzeba oplacic a watpie zeby 20 saszetek cos dalo ..
    no to dzis zaczelam juz ostro :D CLO, inofolic :D no i doszedl zel conceive plus :D
    @ koncz sie juz :D:D:D:D
    buziaki dziewuszki :*

uwo9qqmzfcz2axe8.png
    Luty 2015-HSG,3iui :(
    1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17 :(
    2 crio:(
    Szczep.immuno
    2 IMSI: 3 transfery :(
    3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest <3
  • Żanka Debiutantka

Wysłany: 18 marca 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zaczęłam dzisiaj przygodę z Inofolic :) Nie wiem dlaczego, ale jest mi po nim nie dobrze. Też tak miałyście?
    Oby to nie były jakieś oznaki @.

Wysłany: 18 marca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanka ja nie czułam żadnych skutków ubocznych picia inofolicu. Może to mdłości z innego powodu?

Pysia w takim razie życze powodzenia w tym cyklu :) jeśli nie zafasolkujesz to zamów wiecej i popijaj na zdrówko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:03

klz9io4pkfldzhbc.png
  • staraczka83 Koleżanka

Wysłany: 18 marca 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również nie miałam i nie mam skutków ubocznych.
    Owocnego picia:)

• Qrczak Autorytet

Wysłany: 18 marca 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pysia dla mnie inofolic to taka woda lekko słodkawa. Moim zdaniem jednak te 20 saszetek to faktycznie za mało. Oczywiście możesz czuć coś już po kilku-kilkunastu, ale dla uzyskania pożądanych efektów zaleca się co najmniej 3 miesięczną kurację.

Żanka ja też nic takiego nie miałam. Jedyne co zaobserwowałam po inofolicu, to mniejszy aptetyt na słodycze, ale to akurat na plus :) No i prawie brak PMSu, a zwykle na tydzień przed @ bolały mnie masakrycznie piersi, teraz zupełnie nic :)

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Ladyme Znajoma

Wysłany: 18 marca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eeedith wrote:
    Widze, że mój ostatni post przeszedł bez echa więc piszę jeszcze raz - pojawił się TAŃSZY zamiennik Inofolicu o nazwie INOFEM. Znalazłam go w aptece internetowej za 49 pln za 30 saszetek, czyli 1,63 za saszetkę a Inofolic ostatnio kosztował mnie 38 pln za 20 saszetek, czyli 1,85 za saszetkę. Jak skończą mi się zapasy INOFOLICU (mam jeszcze 2 op), przerzucam się na INOFEM, o ile dzisiejsze IUI okaże się bezowocne...
    To nie jest to samo w inofemie masz jeszcze konserwanty. W której z aptek internetowych Inofolic jest po 35 zł.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:27

Mózg to nie świnia, więc nie rób z niego pasztetu.
  • Qrczak Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)

Ladyme w aptece melissa inofolic jest po 35,77 zł za opakowanie. Sama u nich zamawiałam. Taniej nie znalazłam.

Doris-83 lubi tę wiadomość

f2wle6ydofr9wcyp.png
  • Doris-83 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zamawiam w melissie :-)Jeszcze witaminki dla mojego mena mają w dobrej cenie.

PCOS
    W szczęśliwym cyklu pomógł: DONG, tampony borowinowe, inofolic.
    5b09wn15vuf2f1fu.png
‹‹ 32 33 34 35 36 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ