inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie amatorki inofolicu
Jeśli chodzi o branie go bez wskazania lekarze to ja biorę i żyję i pomaga Ale na pewno trzeba się zastanowić zanim zacznie się stosowanie czy mamy problem z którym może on sobie poradzić. Bo brać ot tak bez powodu to na pewno bez sensu
Malenq, Qrczak, kwiatuszek789 lubią tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:mam nadzieję
a ja się wkurzam, bo nie mogę miękkiej bułki gryżć bo kruszy mi sie to co mam w zębach. I nie wiem czy to nadmiar tego dziadostwa czy wypada
A nie mozesz sprawdzic tego w lusterku? Być może niepotrzebnie się martwisz. To dziwne żeby tak długo nie można było jeść normalnie- być może to własnie nadmiar który nie ma czego się trzymac odpada.Kobieta jest szczęśliwa gdy ma dwa imiona "Kochanie" i "Mama"... ja od lutego 2015 jestem pełna szczęścia
-
Ania w pracy jestem, to nie chce szczerzyc kłów w łazience, pomysla ze nienormalna jakas w to chyba szóstka i siódemka górna wiec bez drugiego lusterka ani rusz Jakoś wytrzymam, ważne ze pić moge w pracy z kolezanką smieje się jak otwieram saszetke eliksiru, ze pora na białą kreskę
Qrczak jesli dostane się to kolejna wizyta w piątek wiec do tego czasu jakoś wytrzymam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 13:45
-
dzis mi przyszedl inofolic smakuje jak zwykla woda... ae moze to i dobrze
zaluje ze nie zamowilam wiecej ... bo przeciez przesylke tez trzeba oplacic a watpie zeby 20 saszetek cos dalo ..
no to dzis zaczelam juz ostro CLO, inofolic no i doszedl zel conceive plus
@ koncz sie juz :D:D:D
buziaki dziewuszki :*
Luty 2015-HSG,3iui
1 IMSI:1 crio blastkiAB beta:8dpt 3,71/10dpt 1,17
2 crio:(
Szczep.immuno
2 IMSI: 3 transfery
3 IMSI: blastka 9dpt beta82/11dpt:beta252/13dpt:beta 708 / 34dpt:jest
-
Żanka ja nie czułam żadnych skutków ubocznych picia inofolicu. Może to mdłości z innego powodu?
Pysia w takim razie życze powodzenia w tym cyklu jeśli nie zafasolkujesz to zamów wiecej i popijaj na zdrówkoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:03
-
Pysia dla mnie inofolic to taka woda lekko słodkawa. Moim zdaniem jednak te 20 saszetek to faktycznie za mało. Oczywiście możesz czuć coś już po kilku-kilkunastu, ale dla uzyskania pożądanych efektów zaleca się co najmniej 3 miesięczną kurację.
Żanka ja też nic takiego nie miałam. Jedyne co zaobserwowałam po inofolicu, to mniejszy aptetyt na słodycze, ale to akurat na plus No i prawie brak PMSu, a zwykle na tydzień przed @ bolały mnie masakrycznie piersi, teraz zupełnie nic -
eeedith wrote:Widze, że mój ostatni post przeszedł bez echa więc piszę jeszcze raz - pojawił się TAŃSZY zamiennik Inofolicu o nazwie INOFEM. Znalazłam go w aptece internetowej za 49 pln za 30 saszetek, czyli 1,63 za saszetkę a Inofolic ostatnio kosztował mnie 38 pln za 20 saszetek, czyli 1,85 za saszetkę. Jak skończą mi się zapasy INOFOLICU (mam jeszcze 2 op), przerzucam się na INOFEM, o ile dzisiejsze IUI okaże się bezowocne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 22:27
Mózg to nie świnia, więc nie rób z niego pasztetu.