inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
malutka79 wrote:hejQrczak mam pytanie jak długo brałaś inofolic?
-
Qrczak ja też przyłącze się do gratulacji :)A mogę zapytać ile łącznie się staraliście ??
I chciałam napisać że jestem po pierwszym cyklu z inofoliciem. Moim zdaniem warto go brać. Po miesiącu stosowania widzę diametralną różnicę w swoim organizmie! Oczywiście na plus! Miłego dnia wam wszystkimkwiatuszek789, Qrczak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQrczak wrote:Odebrałam wyniki, moja wczorajsza beta to 2120 mIU/ml, czyli chyba prawidłowo.
Anuszka to nasz 3 cykl starań Jak to mówią - do trzech razy sztuka
Pijcie Inofolic, bo działa
Gratki bety
3 tygodnie starań to maleńko Fajnie że wam się tak szybko udało
Po kilkudziesięciu cyklach już się traci nadzieję
Ja już czuję nadchodzącą @ więc dupa blada znowu -
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki żeby dalej tempka wysoka była, oby wczoraj był ten słynny spadek implantacyjny jak u Qrczaka. Jeśli by się udało to będzie zasługa Inofolicu i Luteiny, oby oby coś z tego było, jak tu się nie nakręcić, pierwszy raz mam taki dziki wykres. Chociaż na logikę biorąc to szansę są marne bo serduszek w teoretyczne dni plodne było mało... Rok temu w sylwestra jak wznosilismy toast to powiedziałam mężowi że mam nadzieję że kolejnego sylwestra będziemy spedzac we trójkę dajcie mi kopa na zejście na ziemię
-
Atakasobiejedna serduszkowania nie musi być dużo, jedno wystarczy
A jak długo brałaś inofolic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2014, 15:53
-
BialaKredka wrote:Atakasobiejedna serduszkowania nie musi być dużo, jedno wystarczy
A jak długo brałaś inofolic?
Musze sobie znalezc jakies zajecie na wieczor zeby sie troche zmeczyc i nie miec problemow z zasnieciem heheh -
A inofolic co raz tanszy tylko nie wiem jak z przesylka z tej apteki. Ale daje link, moze ktoras z Was skorzysta
http://www.aptekagemini.pl/inofolic-20-saszetek.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 12:17
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
kwiatuszek789 wrote:A inofolic co raz tanszy tylko nie wiem jak z przesylka z tej apteki. Ale daje link, moze ktoras z Was skorzysta
http://www.aptekagemini.pl/inofolic-20-saszetek.html
Dzięki za informacje, mi się marzy żeby nie był mi już potrzebny ehh -
Dzięki za info, ja dziś przeglądałam allegro i też potaniało po wypłacie pewnie znów się zaopatrzę bo powoli mi się kończą zapasy a przez maj na pewno jeszcze będę stosować27.03.2014 [*]
udało się czekamy na Ciebie Skarbie :*
10 sierpień 2016 r. godz: 8:30 - córcia Oliwia