inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Wszystko Nam przychodzi z Czasem ,
Biorąc Inofolic 2 m-c nie widzę żadnej różnicy.
Najgorsze jest to, że nawet śluz się nie pojawił
Na mnie raczej nie podzialal. Również nie widziałam różnicy. Szkoda kasy jak dla mnie. Zdecydowanie wolę zioła
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny-poczytalam Was troche i sprawdzilam ten inofolic na Wikipedia.Uwazam ze jak pisala wczesniej Weronika86 to jest to to samo co inozytol plus folik(pewnie w zwiekszonej dawce)Mysle ze nie ma co przeplacac tylko kupic jak poleca Weronika Ja napewno tak zrobie bo Weronika to dla mnie wzor jesli chodzi o te wszystkie suplementy i diety
Pozdrawiam i zycze powodzenia Ja juz powoli zbieram sie do diety i tych wszystkich suplementowManieczka86, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dolnej granicy w moim laboratorium nie ma. Górna granica to 73 ale nie pamiętam jednostki ( podam później jak będę w domu ).
Jednostka: ng/dlWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 12:41
-
Beata.D wrote:Czesc dziewczyny-poczytalam Was troche i sprawdzilam ten inofolic na Wikipedia.Uwazam ze jak pisala wczesniej Weronika86 to jest to to samo co inozytol plus folik(pewnie w zwiekszonej dawce)Mysle ze nie ma co przeplacac tylko kupic jak poleca Weronika Ja napewno tak zrobie bo Weronika to dla mnie wzor jesli chodzi o te wszystkie suplementy i diety
Pozdrawiam i zycze powodzenia Ja juz powoli zbieram sie do diety i tych wszystkich suplementow
ja jestem na inozytolu i kwasie foliowym osobno. inofolic ma w zawartości myo-inositol a inozytol - inositol. Nie wiem czy jest jakaś róznica, i co to myo oznacza... -
Cześć dziewczyny. Witam wszystkie starające się o potomstwo. Zostałam przekierowana na waszą stronę chcąc dowiedzieć się czegoś o inofoliku. Mój doktor ostatnio powiedział mi o tym leku i kazał mi sobie o nim poczytać. Powiedzcie mi czy któraś z was ma oprócz nieregularnych owulacji stwierdzone także PCOS? Ja niestety tak i również biorę bromergon na zbicie prolaktyny. Poza tym ginekolog ostatnio mi powiedział że z racji tego iż raz mam owulacje a raz nie to musi mi zrobić HSG - zabieg na drożność jajowodów! Któraś w ostatnim czasie miała? Słyszałam że przy znieczuleniu miejscowym wcale nie boli i jest to do przeżycia!!! Czekam na wasze odpowiedzi...
-
olinka84 wrote:ja jestem na inozytolu i kwasie foliowym osobno. inofolic ma w zawartości myo-inositol a inozytol - inositol. Nie wiem czy jest jakaś róznica, i co to myo oznacza...
Olinka84-dlatego wlasnie pisalam-wszystko jest w Wikipedia A to pierwszy wers- Inozytol (łac. myo-Inositolum)olinka84 lubi tę wiadomość
-
Pani z zielarskiego nie znalazła nic konkretnego na zbicie testosteronu. Narazie odpuszczę sobie to. Od dzisiaj piję ziółka na pierwszą fazę cyklu. Zobaczymy czy coś zdziałają razem z dziurawcem i witaminami A przy dniach płodnych użyjemy żelu Conceive Plus.
Lena87 lubi tę wiadomość
-
hey dziewczyny ja takze od gina dostałam cudowyny suplement diety inofolic plus do tego mam brac od 5dc clo i pozniej monitoring. Inofolic mam brac 2x1 przez minimum 3 m-ce (52,80 zł za opakowanie na 10 dni) z tego co tu czytam to szału nie ma zobaczymy na monitoringu zapytam sie moze o tanszy zamiennik chociaz moj gin go baaardzo chwali, a prowadzi mnie juz 2 rok od operacji. U mnie przeszkoda jest okres letni w którym mam alergie sienne przez to odpuscilam wczesniejsza stymulacje clo, a teraz sie nie poddam
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam pco miałam wyluszczony jajnik z powódu potworniaka i wszystko powywracalo mi się po operacji cykl krótszy z 28 na 25-26 regulacja cykli później stymulacja z clo wszystko rośnie peka a dzidzi brak więc gin stwierdził że może inofolic pomoże a jak wasze samopoczucie po inofolic i jak bierzecie w jakiej ilosci wody rozpuszcxacie?? Mam brać 2x1 czyli dwie saszetki raz dziennie czy dwa razy dziennie po jednej? Zgłupiałam
-
Czesc dziweczyny, ja biore inofolic od 3 tygdoni. Zaczełam w 14 dc. Po tygdoniu pojawil mi sie jakby płodny sluz, typowo rozciagliwy. Poza tym bola mnie jajniki, kłują itd. Teraz jestem w 5 dc i jutro mam wizyte w Ovum w Lublinie i zobaczymy co będzie. Poza tym biore olej z wiesiołka i magnez i rozne inne witaminiki i bromocorn na prolaktyne.
Staramy się juz okolo 20 cykli, w tym 7 z CLO, w sierpniu miałam HSG (to do Kylie - bez znieczulenia i dało się przeżyć - odczucia jak przy dość bolesnej @).
Ja infoloic biore rano i wieczorem, rozpuszczam w 1/2 szkl wody. I z kazda jedna dawka co raz mniej mi smakuje...eeedith -
Jeśli chodzi o smak to dla mnie działa na odwrót. Każda kolejna dawka jest dla mnie coraz słodsza a przez to coraz bardziej mi smakuj Nieprzyjemne jest tylko to, że nie rozpuszcza się tylko powstaje raczej zawiesina i czasami cieżko mi z niej przepłukać gardło.
A tak poza tematem to spotkała mnie dzisiaj dziwna sytuacja. Stoję sobie w autobusie na moim codziennym miejscu (jak ludzie jeżdżą codziennie to raczej zawsze siadają tak samo. Ja nie siadam - zawsze stoję) i po jakiś 10 minutach jazdy czuję jak ktoś mnie szturcha w rękę. Patrzę a tam taka starsza babka mówi mi, że może ustąpi mnie miejsca bo może chcę usiąść i dziwnie patrzy się na mój brzuch. Zmroziło mnie w pierwszym momencie. Grzecznie podziękowała. I teraz mam wątpliwość czy może powinnam się wziąć za siebie i zrzucić trochę kilogramów czy może Pani miała szósty zmysł Ja np. już paru koleżankom powiedziałam, że są w ciąży zanim same do tego doszły. No nie wiem - patrzę na kobietę i wiem. Teraz będzie mnie to męczyć cały dzieńManieczka86, Lena87 lubią tę wiadomość