inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mi czasami smakował a czasami nie. W sumie to jak przestałam brać Inofolic po dwóch cyklach to nie czuję żadnej różnicy. Jest tak samo bez niego jak i z nim.Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Ja zakupiłam wczoraj dość przystępna cenna 56 zł wystarczyło poprostu poszukac innej apteki ehh 15km dalej bo u mnie to 90chcą , 10 km dalej 72 a 15 juz 56:) wczoraj był pierwszy raz i co po pól godziny ochota na słodycze jak nie wiem masakra .Brałam 30 mnin przed obiadem i zjadłam i po 10 min gód w brzuchu burczało masakra normalnie to obiad starcza mi na 4 godzinki zależy co zjem ogólnie smaku nie ma wcale ani zapachu tez jest ok
weronika86 lubi tę wiadomość
Każdy ma jakieś miejsce w którym oddycha mu się najlepiej:) -
nick nieaktualny
-
super respondeca! daj koniecznie znać! ja metforminę biorę dopiero miesiąc, także badania kontrolne będę robiła po ok. 3 miesiącach brania Metfrominy czy robiłam badania androgenów innych niż testosteron, tzn. androstendion i 17-OH progesteron? one też często "lubią" być podwyższone przy wysokim testosteronie..
-
nick nieaktualny
-
Zgadzam się z Tobą Weroniko. Czuje się po nim bardzo dobrze. Mam więcej energii, jestem weselsza i spokojniejsza. Już tak nie wybucham. I jestem pewna, że to jego zasługo bo zapomniałam o nim na 4-5 dni i nie wiedziałam co się ze mną dzieję, że znowu bym tylko schowała głowę pod kołdrę i nawet oddychać mi się nie chce. No i chudnę bardzo powolutku ale systematycznie 0,5 kg tygodniowo. Ale co ważne, to jak sama łączyłam inozytol z kwasem foliowym (brałam prawie dwa cykle mniej wiecej w takiej dawce jak jest w infolicu) to nie miałam takiego efektu. Nie wiem na czym polega różnica ale mimo, że wychodzi o wiele ekonomiczniej to pozostanę przy inofolicu bo tylko po nim czuję różnicę.
-
cześć dziewczyny,
melduję się jako kolejna użytkowniczka inofolica, biorę 2 x dziennie od 12 dni i czekam na efekty... nadzieje mam nieco mniejsze gdyż nie mam PCO, przy którym odnosi się największe korzyści, ale postanowiłam spróbować. Mój problem to LUF a przyczyna nie została zdiagnozowana -
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, trafiłam tutaj ponieważ poszukiwałam informacji na temat Inofolicu, który biorę od dwóch dni. Mam 38 lat, staramy się o dzidziusia od czerwca ubiegłego roku, z pomocą ginekologa od października. Brałam Clostilbegyt i Duphaston i nic, dodam jeszcze że leczę się na niedoczynność tarczycy. Mam mieśniaka poza macicą, który będę mieć operowany podobno w marcu, jest wielkości pięści i być może uciska na jajowód. W piątek monitorowanie owulacji, zobaczymy?! Kilka tygodni temu byłam na wizycie u endokrynologa, jedna z pacjentek sama zaczęła ze mną rozmawiać, też miała problemy z zajściem a bardzo chciała mieć córkę. Była bardzo skupiona na intensywnym myśleniu o tym i dopiero kiedy przerzuciła swoje myślenie na "coś" innego wtedy zaszła w ciążę i urodziła córkę! Mówiąc krótko - nic na silę. Ja też do tej pory podporządkowałam wszystko tej chęci, czas aby to zmienić, postanowiłam popracować nad swoją figura bo wymaga widocznych zmian :)Pozdrawiam serdecznie wszystkie Panie...
-
respondeca wrote:Pierdolę ten inofolic! Mój testosteron 72,35 ng/dl , norma 10,83 do 56,94 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeszcze wyższy niż przed braniem inofolicu i metformaxu!
O kurczę, współczuję. Na mnie ten Inofolic też nie działał więc nie mam zamiaru go już nigdy brać. Szkoda kasy na niego.Mimbla lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny