inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Evell wrote:Ja się nie znam na tym bo nie robiłam jeszcze HSG i obym nie musiała,ale ztego co wiem to plamienie jest normalne po tym zabiegu.
Byłam u lekarza i okazało się że to była wczesna owulacjaKażdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
ANDI87 wrote:Takie mam zalecenia od ginekologo metformina 500 3x1 inofolic 2x1
takie samo mam dawkowanie
mi lekarz powiedział ze metformina ma słabsze działanie i polecałby mi własnie inofolik
zdecydowałam ze kupie tylko inofolik mam nadzieje ze pomoże
czytałam tez ze trzeba jakąś diete stosować??? czy ty jakąś stosujesz przy zażywaniu tych leków????
"Bo każdy z nas ma takie marzenie,
za którego spełnienie oddał by wszystko"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Po dziele się z wami pewnym doświadczeniem . Zaczęłam brać inofolic od 12 dnia cyklu po 2 saszetki i tak zadziałał inofolic że nie dostałam miesiączki bo organizm chciał owulacji tak zwariowały jajniki jajeczko było aż 26 mm musiałam brać tabletki na miesiączkę i poszło dopiero po hsg na szczęście teraz pije po 1 dziennie . Od następnego cylku po 2 saszetki ostro clo, duphaston, luteina . Polecam zacząć od 1 dnia cylkuKażdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylenka123321 wrote:ok ale pije jeszcze ziola ojca sroki na owulacje. Nie wiem czy je odstawic czy nie?
Pij bo inofolic to suplement diety wiec nie ma znacznia z czym pijesz a ziola g sroki tez piłam swojego cxzasu ale zrezygnowałąm bo mi nic nie pomogły i jeszcze mi całkiem rozregulowały cykl:-/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny