inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKRedka wrote:Dziękuję za odzew.
Po jakim czasie stosowania inozytolu zauważyłyście zwiększenie wydzielania śluzu? Może u mnie to po prostu plamienie okołoowulacyjne (jeżeli coś takiego w ogóle istnieje?), chociaż nigdy nie miałam plamień w środku cyklu
Witaj a jaki kolor miałaś to plamienie ? u mnie w drugim cyklu już troche śluzu sie pokazało więc coś tam działa ten inofolic ale nie wiem czy mam owulacje bo niby jajniki kluja idt zaczeły pracować odkąd zaczełam brać inofolic a to już 3 cykl go biore ale ciąży jeszcze nie ma -
Sam śluz jest bezbarwny - przezroczysty, tylko w nim jakby brązowawe smużki zauważyłam (tak na papierze toaletowym) jest ich mało i nie zawsze (podobnie mam w ostatnim dniu miesiączki, tylko teraz zdecydowanie mniej) a mam 13 dc (owulacja zazwyczaj pomiędzy 15 a 20 dniem)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolączela wrote:hej dziewczyny , mam pytanko jak bierzecie inofolic w cyklu ? przez cały cykl czy lekarz okreslił dni kiedy zaczac a kiedy zakonczyc pic go ? bo ja biore od poczatku cyklu .
Nie ma znaczenia od kiedy mozesz zażywać pij każdy dzień do pozytywnego testu można go nawet brać w ciążyviolączela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja brałam inofolic od lutego, od grudnia 2013 zaczelismy sie starac o dzidziusia... no i jestem w ciąży, dam sobie rękę uciąć ze inofolic pomógł mojemu jajeczkowaniu....
jeśli ktoraś wciaż stosuje to mogę odsprzedać paczkę 37zł z przesyłką -
nick nieaktualnyEmilie wrote:dziewczyny ja brałam inofolic od lutego, od grudnia 2013 zaczelismy sie starac o dzidziusia... no i jestem w ciąży, dam sobie rękę uciąć ze inofolic pomógł mojemu jajeczkowaniu....
jeśli ktoraś wciaż stosuje to mogę odsprzedać paczkę 37zł z przesyłką
Gratulację kochana ktory to już tydzien ? miałas owulacje wczesniej albo chorujesz na coś innego ?a może przy inofoloicu ci wróciły owu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nesia napisała:
w piątek drożność jajowodów na nfz nie wiem czy dam rade bez znieczulenia masakra:(
Nie martw się, słyszałam że to nie takie straszne jak opowiadają. Powodzenia.
jestem już po . Ból nie do opisania ale wszystko jest okAnna255 lubi tę wiadomość
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
nick nieaktualnyKobietki słuchajcie robiłam badania które mi zleciła endo bo prawdopodbnie podejrzewa hashimoto,ale tylko chyba podejrzewa bo na to sie póki co nie zanosi;)ale nie o tym teraz mianowicie w grudniu robiłam badania krwi ogólne i wyszło mi tsh 3.050 a dziś odebrałam znów tsh nowe wyniki a a tu wynik 0,924:o jestem w szoku i sie ciesze bardzo,chociaż ciut za niski ale to chyba dobrze niż poprzedni wynik i teraz moje pytanie czy to nie zasługa inofolicu? że tak ładnie spadło ?? czytałam opinie,że pomaga regulować tarczyce jestem pełna optymizmu i mam nowe nadzieje,że teraz mi się w koncu uda zajsc w ciąże;)
-
nick nieaktualnynesia wrote:Jeszcze wczoraj na sali spotkałam chrzestnego córkę właśnie rodziła , tak mi się smutno zrobiło jesteśmy w tym samym wieku Ja się staram a ona zaliczyła nie chcianą wpadkę :p
W jakim wieku jesteś ?wcale ci sie nie dziwie ,u mnie kolezanki co chwila zachodzą w ciąże a ja sie staram już długo czas i wcale to takie łątwe nie jest ehh. -
Już mi leci 23 lata ale leczę się od 5 lat . Jak skończyłam 18- scie to zaczęliśmy się starać . Mamy taka sytuacje finansową że mogę sobie pozwolić nie pracować zająć się domem i dziećmi .Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
-
nick nieaktualnynesia wrote:Już mi leci 23 lata ale leczę się od 5 lat . Jak skończyłam 18- scie to zaczęliśmy się starać . Mamy taka sytuacje finansową że mogę sobie pozwolić nie pracować zająć się domem i dziećmi .
a na co sie leczysz ? mi ogólnie wyniki wyszły ok w zasadzie nie ma sie do czego przyczepić a dziecka jak nie było tak nie ma.