inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKRedka wrote:Dziękuję za odzew.
Po jakim czasie stosowania inozytolu zauważyłyście zwiększenie wydzielania śluzu? Może u mnie to po prostu plamienie okołoowulacyjne (jeżeli coś takiego w ogóle istnieje?), chociaż nigdy nie miałam plamień w środku cyklu
Witaj a jaki kolor miałaś to plamienie ? u mnie w drugim cyklu już troche śluzu sie pokazało więc coś tam działa ten inofolic ale nie wiem czy mam owulacje bo niby jajniki kluja idt zaczeły pracować odkąd zaczełam brać inofolica to już 3 cykl go biore ale ciąży jeszcze nie ma
-
Sam śluz jest bezbarwny - przezroczysty, tylko w nim jakby brązowawe smużki zauważyłam (tak na papierze toaletowym) jest ich mało i nie zawsze (podobnie mam w ostatnim dniu miesiączki, tylko teraz zdecydowanie mniej) a mam 13 dc (owulacja zazwyczaj pomiędzy 15 a 20 dniem)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolączela wrote:hej dziewczyny , mam pytanko jak bierzecie inofolic w cyklu ? przez cały cykl czy lekarz okreslił dni kiedy zaczac a kiedy zakonczyc pic go ? bo ja biore od poczatku cyklu .
Nie ma znaczenia od kiedy mozesz zażywać pij każdy dzień do pozytywnego testumożna go nawet brać w ciąży
violączela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny ja brałam inofolic od lutego, od grudnia 2013 zaczelismy sie starac o dzidziusia... no i jestem w ciąży, dam sobie rękę uciąć ze inofolic pomógł mojemu jajeczkowaniu....
jeśli ktoraś wciaż stosuje to mogę odsprzedać paczkę 37zł z przesyłką -
nick nieaktualnyEmilie wrote:dziewczyny ja brałam inofolic od lutego, od grudnia 2013 zaczelismy sie starac o dzidziusia... no i jestem w ciąży, dam sobie rękę uciąć ze inofolic pomógł mojemu jajeczkowaniu....
jeśli ktoraś wciaż stosuje to mogę odsprzedać paczkę 37zł z przesyłką
Gratulację kochana ktory to już tydzien ? miałas owulacje wczesniej albo chorujesz na coś innego ?a może przy inofoloicu ci wróciły owu ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nesia napisała:
w piątek drożność jajowodówna nfz nie wiem czy dam rade bez znieczulenia masakra:(
Nie martw się, słyszałam że to nie takie straszne jak opowiadają. Powodzenia.
jestem już po . Ból nie do opisaniaale wszystko jest ok
Anna255 lubi tę wiadomość
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
nick nieaktualnyKobietki słuchajcie robiłam badania które mi zleciła endo bo prawdopodbnie podejrzewa hashimoto,ale tylko chyba podejrzewa bo na to sie póki co nie zanosi;)ale nie o tym teraz mianowicie w grudniu robiłam badania krwi ogólne i wyszło mi tsh 3.050 a dziś odebrałam znów tsh nowe wyniki a a tu wynik 0,924:o jestem w szoku i sie ciesze bardzo,chociaż ciut za niski ale to chyba dobrze niż poprzedni wynik i teraz moje pytanie czy to nie zasługa inofolicu? że tak ładnie spadło ?? czytałam opinie,że pomaga regulować tarczyce
jestem pełna optymizmu i mam nowe nadzieje,że teraz mi się w koncu uda zajsc w ciąże;)
-
nick nieaktualnynesia wrote:Jeszcze wczoraj na sali spotkałam chrzestnego córkę właśnie rodziła , tak mi się smutno zrobiło jesteśmy w tym samym wieku
Ja się staram a ona zaliczyła nie chcianą wpadkę :p
W jakim wieku jesteś ?wcale ci sie nie dziwie ,u mnie kolezanki co chwila zachodzą w ciąże a ja sie staram już długo czas i wcale to takie łątwe nie jest ehh. -
Już mi leci 23 lata ale leczę się od 5 lat . Jak skończyłam 18- scie to zaczęliśmy się starać . Mamy taka sytuacje finansową że mogę sobie pozwolić nie pracować zająć się domem i dziećmi .Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
-
nick nieaktualnynesia wrote:Już mi leci 23 lata ale leczę się od 5 lat . Jak skończyłam 18- scie to zaczęliśmy się starać . Mamy taka sytuacje finansową że mogę sobie pozwolić nie pracować zająć się domem i dziećmi .
a na co sie leczysz ? mi ogólnie wyniki wyszły ok w zasadzie nie ma sie do czego przyczepić a dziecka jak nie było tak nie ma.