inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Pera wrote:Dziewczyny, ile płacicie za opakowanie Inofolicu?
W aptekach kosztuje ok. 55 zł z tego, co widzę, a ja zapłaciłam w aptece internetowej 30 zł i teraz się martwię, czy to nie jakaś podróba
Ja kupiłam też przez internet za 32 zł, odbierałam w aptece. Nie martw się, często jest tak z cenami leków czy suplementami diety . Zawsze szukam gdzie można kupić taniej, nie lubię przepłacać.Pera lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymieśka84 wrote:Evell i jak tam po hormonach
chodzi Ci po antykoncepcji? ja po anty na drugi dzień po odstawieniu tak samo ma po duphastonie
jak tam inofoliczki, jakieś pozytywne zmiany, u mnie oczywiście bez jakichkolwiew.
pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymieśka84 wrote:EVELL
ja biore duphaston, dlatego sie pytałam jakie bierzesz, bo przeważnie jak ktoś mówi hormony to zażywa antykoncepcje
czyli@ przyszła to chyba dobrze bo byłaś zmartwiona
ciumy -
Evell wrote:ja biore lek o nazwie cyclo progynova to jest HTZ niby ma mi on pomóc w zajsciu w ciąże bo staram się długo i inofolic dodatkowo łykam castagnus i wiesiołek tylko nie wiem czy moge je łaczyc z hormonami ?
hejka,
wiesiołek ja brałam cały czas przed pierwszą ciążą, niby mówią by do owulacji tylko i tak starałam sie zażywać,już sama nie wiem czy m to jakieś znaczenie
costagnus z tego co pamiętam to na prolaktyne, ciężko mi powiedzieć czy można go łączyć z innym lekami, jeśli też działają na hormony, lekarz nic Ci na ten temat nie mówił?
może warto zapytać, wiem że niektórzy są sceptycznie nastawieni do zielarstwa, może coś powie
ciumy -
witam dziś jest mój 38 dnień cyklu brak @ już 3 dni , moje cykle sa długie bezowulacyjne 35 dni . Inofolic pije dopiero od 23 dni po 2 saszetki , w tym miesiącu miało być na grubo clo, inofolic ,dexamethason,luteina a tej jak nie ma tak nie ma @ dzwoniłam do mojego gin a on od razu że może w ciąży niestety mówię mu że test negatywny a ten,,z moczu nie zawsze wykrywa może to być bardzo wczesna ciąża" .Było by wspaniale .!! Jutro idę do niego dowiedzieć się co mi dolega dlaczego nie przyszła @ .Wątpię abym była w ciąży .Wydaje mi się że to ze stresu bo mój wyjechał w daleką podróż i się stresowałam czy dojedzie .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:38
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
a i śniło mi się że poszłam na usg i lekarz powiedziął że w ciąży jestem , chyba sie za bardzo nakręcam cały czas mam uczucie tam xxx jak bym miała miesiączke tak , (nie chce nikogo obrazić ) - jak by mokro :0
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2014, 16:44
Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
Cześć Jestem nowa na forum. Inofolic stosowałam, kiedy starałam się zajęć w poprzednią ciążę. Udało się za pierwszym podejściem. Wcześniej próbowaliśmy 8 miesięcy bez większych efektów. Niestety poroniłam w 7 tyg. Teraz znów się starami i znów biorę inofolic, a oprócz tego piję zioła ojca Sroki. Mam nadzieję, że coś to pomoże.
Też kupowałam w aptece internetowej. I byłam zadowolonaMychaa22 lubi tę wiadomość
-
Mieśka84
nie nie mierze temperatury miałam wszystko zacząć już od tego cyklu . Jest mały problem mam pco i nie miałam owulacje bez leków . Jutro się wszystkiego dowiem . Trzymajcie kciuki . Staramy się już 3 lata bez efektu jak nic nie będzie to chyba udam się na inseminacje
Natusiaaaka
powiedz jaki wpływ na twoją owu mają te zioła długo je stosujesz?Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej. -
Po poronieniu cykle bardzo mi się rozregulowały. Z 29-31 dni do ponad 40. W pierwszym nie prowadziłam obserwacji. W drugim nie mogłam się doczekać i ok 21 dna zaczęłam pić te zioła. W 26 dniu temperatura poszła w górę i chyba wreszcie była owu. W tym cyklu piłam je od początku i chyba cykl wrócił do normy bo owu wyznaczyło mi na 17 dc (przed poronieniem 15-17 dc). Czułam że jajniki pracują. Testy owu też wychodziły pozytywnie. Będę testować w sobotę to zobaczymy czy coś to dało.
-
Niestety nie mam dobrych wieści pęcherzyk grafa nie pęk jest duży ale to jeszcze nie torbiel dostałam duphaston na wywołanie miesiączki i skierowanie na drożność jajowodów . W tym miesiącu już nic z tego nie będzieKażdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
-
natusiaaaka wrote:Cześć Jestem nowa na forum. Inofolic stosowałam, kiedy starałam się zajęć w poprzednią ciążę. Udało się za pierwszym podejściem. Wcześniej próbowaliśmy 8 miesięcy bez większych efektów. Niestety poroniłam w 7 tyg. Teraz znów się starami i znów biorę inofolic, a oprócz tego piję zioła ojca Sroki. Mam nadzieję, że coś to pomoże.
Też kupowałam w aptece internetowej. I byłam zadowolona
Natusiaaaka, przykro słyszeć że się nieudało, trzymam kciuki za kolejne staranka:)
Mam pytanko do Ciebie jak długo brałaś Inofolic? Ja chyba wrócę do Inofoliku, brałam 20 dni, ale bez konsultacji z lekarzem.2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz?