inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
To teraz wiemy skąd pozyskiwać naturalnie inozytol Z lodzików hehe
Taki głupi żart.
Odpisali mi, ale nie na temat tego inozytolu. Sprawdzą mi czy to źródło (allegrowicz) jest wiarygodne po numerze seryjnym. Podłam numer i jeszcze raz zapytałam o to czy to jest myo czy coś innego Jak odpiszą to wam powiemAnother, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy byliby zadowoleni, bo to 1890 lodzików dziennie musiałoby być żeby uzbierać 4g inozytolu, optymistycznie zakładając, że z każdego poleci 4ml! Ale przeliczenia
Znowu mi nie odpisali odnośnie inozytolu, a tylko tyle, że dziękują za numer seryjny i jak sprawdzą to napiszą.BialaKredka, polarmiś lubią tę wiadomość
-
no Witam kobitki
widze że macie sensowne poczucie humoru heheh,
ale mysle żeby może męzom czy partnerom nie wspominać o naturalnej możliwości zapotrzebowania na inozytol, bo będzie im za dobrze heheheheh
ale do rzeczywistości musze wrócić,
z mojej strony to tyle że inofem biore od 30 dni, dzisiaj mam 57 dc od pięciu dni musiałm wziąc duphaston bo @ jak nie ma tak by pewnie nie było nie wiadomo ile. w 3 dc umuwione jest usg, zobaczymy
ciumy dziewczyny
i powodzenia -
Podbijam temat, ot co znalazlam
http://jml2012.indexcopernicus.com/fulltxt.php?ICID=1092734
I pytanie do tych ktore juz sa po kuracji inozytolem, co sadzicie o tym produkcie w polaczeniu z kwasem foliowym?
http://www.bulkpowders.ie/inositol.htmlW życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca. P.C.
-
słonecza, w którym dniu cyklu zaczyna się brać infolic? Są jakieś przeciwwskazania? Jak Wy stosujecie?
-
nick nieaktualny
-
Witam,jestem tu nowa.Więc przeglądam wasze wpisy,i jak mogę się przyłączy do rozmowy.Też biorę Inofolic ,aktualnie jestem w trakcie czwartego opakowania.Poleciła mi go moja ginekolog,podobno pomaga.biorę dwie saszetki dziennie.Czy znacie kogoś komu pomogło? Nigdy nie zwracałam uwagi na moje cykle mam raczej reguralne ,co 25/27 dni.Ale jakoś ciężko mi wyliczyć owulacje.Staram się obserwować swój organizm .Macicę też odróżnię miękka ,twarda.Ale mimo to nie mogę coś zaskoczyć.czy jak ma się owulację ,to wtedy macica powinna być rozpulchniona ?Bo nie kumam,gubię się .Staramy się w te dni powiedzmy płodne ,ale i tak lipa.W sumie co drugi dzień,tak mi poleciła moja gin.emi13
-
nick nieaktualnyWitajcie.Mam pytanie nie wie ktoś może ile się czeka na @ z odstawienia hormonów ? bo niby na ulotce jest napisane,że od 4do 7 dni a u mnie już jest 5 dni odkąd odstawiłam i okres nie przyszedł niechce się znów nakręcac jajniki bolą i piersi strasznie aż musze w staniku spać :-/prócz tego żadnych innych objawów brak czasami brzuch zaboli jak na okres, czyli albo małpa dojdzie albo ciąża ???
Agi83 lubi tę wiadomość