inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekolada wrote:Zamawiała go któraś ?? wczoraj w aptece superpharm za Inofolic powiedziała mi 72 zł myślałam, że padnę. Dobrze że nie kupiłam.
zamawiałam na allegro i wychodzi tańsza wysyłka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:00
-
nick nieaktualny
-
Kochane !
opowiem swoja historię :
staraliśmy się z mężem intensywnie ponad rok tzn .testy owulacyjne , kwas foliowy ,żel wspomagający i cały czas nic ! Jakieś 4 miesiące temu myślałam,że się udało bo miesiączka się nie pojawiała ,dziwiło mnie jednak że testy wychodziły negatywne ;/ no i poszłam do ginekologa , diagnoza : torbiel na jajniku i takie słowa otuchy że wyszłam zapłakana
"będzie miała Pani spore problemy z zajściem ,bo ma Pani strasznie nieregularne cykle i co jakiś czas powstają torbiele , do tego nie wiadomo czy wgl ma Pani owulację " i na tym się skończyło , bez jakichkolwiek badań odesłał mnie do domu . Oczywiście była to wizyta państwowa .
kolejne miesiące mijały a ja cały czas nie zachodziłam , cykle po 45dni a miesiączka baardzo bolesna . W końcu postanowiłam coś z tym zrobić ,bo gadanie lekarza że jak do jesieni się nie uda to wyśle mnie do kliniki bezpłodności bez jakichkolwiek wczesniejszych badń mnie załamało totalnie .
Poszłam prywatnie , na początek cytologia , ocena śluzu, szyjki i stwierdzenie że jestem przed owulacją. Wypisał na karteczce jakie badania mam sobie zrobić , w tamtym cyklu kolejny raz się nie udało .Lekarz polecił mi INOFOLIC twierdząć,że wielu kobietom pomógł zajść więc zdesperowana postanowiłam od kolejnego cyklu go pić . Trzymaliśmy abstynencję aż do czasu jak test pokazał owulację ( przerwa między stosunkami 4 dni a nie jak wcześniej co 2 lub codziennie) . Kochaliśmy się 2 dni przed owu , w dzień i dzień po i co najlepsze skończył mi się żel CONCEIVE + i aż mnie zabolało przy końcówce ale UDAŁO SIĘ !!!!!!!! nie wierzyłam robiąc test !!!!
także myślę,że INOFOLIC pomógł mi zajść . Owulacja nastąpiła w 20dniu a nie 35 .. i żel też POLECAM szczególnie paniom mającym problem z wlasnym sluzem . Jest to drogi miesięcznie interes ,ale czego się nie zrobi dla pojawienia się upragnionej drugiej kreseczki
-
Mam do sprzedania INOFOLIC 1 pudełko + w drugim kilka saszetek , do tego testy owulacyjne.Jeśli któraś jest zainteresowana to mam również AFRYDYTĘ kupiłam za 80zł sprzedam za 40zł .Używałam kilka razy (cykl w którym się udało )
Sprzedam taniej niż kupiłam
za całość chcę 60zł kto pierwszy ten lepszy -
Szczęśliwa2015 podaj prywatny email:) lub odezwij się [email protected]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:48
AlaW.