X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!! Chciałam zapytać od którego dnia cyklu stosujecie Inofolic ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczelam w polowie jakies 2 miesiace temu bo zamienilam go ze zwyklym kwasem foliowym.

• kis Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    yesenia wrote:
    Witam!! Chciałam zapytać od którego dnia cyklu stosujecie Inofolic ???

ogólnie można go brać w dowolnym dniu cyklu :)

• czekolada Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Inofolic 29,99 http://www.apteka-melissa.pl/apteka/produkt/7377/inofolic-20-sasz.html

Zamawiała go któraś ?? wczoraj w aptece superpharm za Inofolic powiedziała mi 72 zł :-D myślałam, że padnę. Dobrze że nie kupiłam.

Jakub <3
    f2wli09klx6li47m.png
    f2w3rjjgfdv6rpfo.png
  • Nisia Nowa

Wysłany: 25 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie. Ja bralam Inofolic i u mnie od razu zadzialal.
    Jednoczesnie jakbu ktoras z was chciala to posiadam 6 opakowan, ktorych juz nie wykorzystam. Jakby ktoras z was chciala to dzwoncie 721140460. Napewno sie dogadamy :)

• kis Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nisia a cena?

• kis Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekolada wrote:
    Zamawiała go któraś ?? wczoraj w aptece superpharm za Inofolic powiedziała mi 72 zł :-D myślałam, że padnę. Dobrze że nie kupiłam.

zamawiałam na allegro i wychodzi tańsza wysyłka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 13:00

• ANDI87 Przyjaciółka

Wysłany: 27 września 2014, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupowałam w Ziko apteka z odbiorem osobistym:)

asia-m-b lubi tę wiadomość

• Enigma 34 Przyjaciółka

Wysłany: 28 września 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ziko apteka aktualna cena inofolicu to niecałe 30 zł :)

• Nisia Nowa

Wysłany: 28 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 6 opakowan. Cena za opakowanie 40 zl (ja placilam 55. Ale jakby ktos chcial wszystkie to mysle ze sie dogadamy.

• nesia Koleżanka

Wysłany: 29 września 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evell wrote:
    Dziewczyny nie wiem co pomoglo,ale po dlugich staraniach wkoncu jestem w ciąży wczoraj 22 dc test wyszedł pozytywnie !:D

Gratulacje :)

Evell lubi tę wiadomość

Każdy ma jakieś miejsce, w którym oddycha mu się najlepiej.
  • kis Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziko- czemu ja nie mam takiego szczęścia do takich tanich aptek ;)

• Enigma 34 Przyjaciółka

Wysłany: 29 września 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kis wrote:
    Ziko- czemu ja nie mam takiego szczęścia do takich tanich aptek ;)
    Kochana, masz, to apteka internetowa, wpisz zikoapteka i masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Mam do sprzedania inofolic. W sumie to całkiem spory zapas, który mi nie jest już potrzebny.

Kupiłam w cenie 33zł za 10 saszetek a chętnym odsprzedam za 20 zł za 10 saszetek. ;)
    woj. śląskie.

• Szczęśliwa2015 Nowa

Wysłany: 7 października 2014, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane !

opowiem swoja historię :

staraliśmy się z mężem intensywnie ponad rok tzn .testy owulacyjne , kwas foliowy ,żel wspomagający i cały czas nic ! Jakieś 4 miesiące temu myślałam,że się udało bo miesiączka się nie pojawiała ,dziwiło mnie jednak że testy wychodziły negatywne ;/ no i poszłam do ginekologa , diagnoza : torbiel na jajniku i takie słowa otuchy że wyszłam zapłakana

"będzie miała Pani spore problemy z zajściem ,bo ma Pani strasznie nieregularne cykle i co jakiś czas powstają torbiele , do tego nie wiadomo czy wgl ma Pani owulację " i na tym się skończyło , bez jakichkolwiek badań odesłał mnie do domu . Oczywiście była to wizyta państwowa .

kolejne miesiące mijały a ja cały czas nie zachodziłam , cykle po 45dni a miesiączka baardzo bolesna . W końcu postanowiłam coś z tym zrobić ,bo gadanie lekarza że jak do jesieni się nie uda to wyśle mnie do kliniki bezpłodności bez jakichkolwiek wczesniejszych badń mnie załamało totalnie .

Poszłam prywatnie , na początek cytologia , ocena śluzu, szyjki i stwierdzenie że jestem przed owulacją. Wypisał na karteczce jakie badania mam sobie zrobić , w tamtym cyklu kolejny raz się nie udało .Lekarz polecił mi INOFOLIC twierdząć,że wielu kobietom pomógł zajść więc zdesperowana postanowiłam od kolejnego cyklu go pić . Trzymaliśmy abstynencję aż do czasu jak test pokazał owulację ( przerwa między stosunkami 4 dni a nie jak wcześniej co 2 lub codziennie) . Kochaliśmy się 2 dni przed owu , w dzień i dzień po i co najlepsze skończył mi się żel CONCEIVE + i aż mnie zabolało przy końcówce ale UDAŁO SIĘ !!!!!!!! nie wierzyłam robiąc test !!!!

także myślę,że INOFOLIC pomógł mi zajść . Owulacja nastąpiła w 20dniu a nie 35 .. i żel też POLECAM szczególnie paniom mającym problem z wlasnym sluzem . Jest to drogi miesięcznie interes ,ale czego się nie zrobi dla pojawienia się upragnionej drugiej kreseczki :)

• Szczęśliwa2015 Nowa

Wysłany: 7 października 2014, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    życzę wszystkim upragnionego dzieciątka :)

• Szczęśliwa2015 Nowa

Wysłany: 7 października 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do sprzedania INOFOLIC 1 pudełko + w drugim kilka saszetek , do tego testy owulacyjne.Jeśli któraś jest zainteresowana to mam również AFRYDYTĘ kupiłam za 80zł sprzedam za 40zł .Używałam kilka razy (cykl w którym się udało )

Sprzedam taniej niż kupiłam :)

za całość chcę 60zł :) kto pierwszy ten lepszy :)

• AlaW Znajoma

Wysłany: 7 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa2015 podaj prywatny email:) lub odezwij się [email protected]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 08:48

AlaW.
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja zaczynam z Inofolickiem od jutra 14dc hmm owu powinna być ok 16-17dc am nadzieje ze nam sie uda

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• kis Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam się czy zwykły inozytol w kapsułkach to ten sam składnik który jest w inofolicu/inofemie . Wie ktoś ???

‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ