inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikonka wrote:Dziewczyny mi się udało zaszłam po dwóch cyklach z inofolikiem myślę że to on się do tego przyczynił zrobiłam test wczoraj wyszedł pozytywny teraz tylko musze się modlić żeby wszystko było dobrze tylko musze przedzwonic do mojego ginekologa bo nie wiem czy dalej mam go brać czy juz zakończyć i tak samo z metformax nie wiem czy dalej go brać czy nie ?
metformax od razu odstaw!!
gratuluję -
nick nieaktualny
-
Inofolik możesz brać na pewno, ale do metformaxu nie jestem pewna. Ja też biorę dwie saszetki dziennie i pierwszy raz od daaawna mialam owulacje z lewego jajnika, który dotychczas był raczej leniwy
-
Anulka86 wrote:ja bym kupiła inofem jakby któraś miała Bo mi bardzo służy moje jajniki chyba się z nim zaprzyjaźniły2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz?
-
nick nieaktualnyjuwelka wrote:hej dziewczyny mam pytanie, lekarz też polecił mi infolic, ale on nie jest na receptę chyba co?
Mi zalecił brac 2x dziennie.
czy jak będę brała infolic to kwas foliowy osobno też? dzięki za odp !!!
Nie jest na receptę. Kupisz go w każdej aptece, ale sprawdź sobie ceny w necie. Ja za swój płaciłam ok 34 zł. Można w aptece zamówić już za 28, a w innej chcieli ode mnie 60!
Mi lekarka powiedziała, żeby kwas foliowy odstawić i brać tylko inofolic -
nick nieaktualny
-
mam nadzieje ze inofolik naprawdę działa... To juz 78 dzien cyklu a niestety nie jestem w ciazy mam pco i niedobór cukru:( zastanawiam się czy czekać na efekty - inofolik biorę od 7 października.. Czy też poprosić gin o coś na wywołanie okresu juz sama nie wiem co robićMadziuniak
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
madziunikak zadzwonń do ginekologa i powiedz ze to twój 78 dc na pewno przepisze Ci luteine albo duphaston na wywołanie okresu. Nie ma co czekać niewiadomo ile na @ znam to z autopsji też miałam takie długie cykle.to nasz szczęśliwy cykl! nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
nick nieaktualny
-
yesenia wrote:Kochane doradźcie gdzie kupić Inofolic w dobrej cenie?* Czerwiec 2014 Aniołek
* Czerwiec 2015 Aniołek
Do trzech razy sztuka?
* Wrzesień 2016 IVF
* 19.09. transfer
* 24.10. crio
* 27.12. crio Bhcg 9dpt 37,5; 13dpt 202 ; 26dpt
* TP 12.09.2017r.
* 05.09. 2017r. urodziła się moja upragniona i wyczekana córeczka