inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nieidealna, ja biorę Inofem (to samo co Inofolic tylko polska produkcja) i nie zauważyłam pogorszenia cery, ale wiesz, to zawsze jest indywidualna sprawa. Mi się zaczęły włosy np przetłuszczać szybciej, ale po paru tygodniach wszystko wróciło do normy Co do cykli, to zdarzył mi się do tej pory tylko jeden trwający 47 dni, pozostałe ok 30-31 a piję Inofem już od marca, więc dobrą chwilkę.
Trzymam kciuki, żeby twoja cera wróciła do siebie:)Anulka -
Hej dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam podzielić się z Wami moją opinią na temat proszku
Powiem Wam szczerze,że nie wiem jakie ma działania ten Inofolic,bo na ulotce nic nie jest napisane
Biorę go od tygodnia i dzisiaj zaczął mnie kuć lewy jajnik-zwłaszcza jak podnoszę nogę do góry. Chyba powinnam się cieszyć bo to znaczy,że działa ( z tego co wyczytałam ) ale wyjaśnijcie mi proszę co ten Inofolic zmienia w naszym organizmie? Dlaczego niby przyśpiesza zajście w ciąże ? Dodam jeszcze,że mam mniejszy apetyt i nie czuje głodu- nie wiem może sobie po prostu wkręcam Ale cały dzień wytrzymuje na 3 kromkach chleba,które zjadlam o 13 a tak to nic
Staram się o dzidziusia dopiero od miesiąca,za pierwszym razem się nie udało ( dni płodne były bardzo dobrze wyliczone ) i duże nadzieje pokładam w Inofolicu
Dodatkowo kupiłam sobie Omega 3 i 6 więc podkład robię jak się tylko da
Za tydzień idę do ginekologa żeby przyśpieszył mi jakoś tabsami zajście w ciąże bo nie mamy zamiaru czekać pół roku czy więcej...Pozdrawiam
-
Hej,ja biore Inofolic tydzień i okres spóźnił mi się o 4 dni! Już się cieszyliśmy,ale jednak nie udało się Teraz nie wiem jak mam wyliczać owu bo zawsze miałam regularne miesiączki Możliwe,że to przez Inofolic.
Pozdrawiam
nieidealna wrote:ja zaczęłam od 12 dni brac inofolic,zobaczymy co bedzie. Na razie widze, ze cera sie pogorszyła. Dziewczyny, czy którejś wydłuzył sie cykl po inofolicu?
-
Martika87 wrote:Hej dziewczyny! Jestem tu nowa i chciałam podzielić się z Wami moją opinią na temat proszku
Powiem Wam szczerze,że nie wiem jakie ma działania ten Inofolic,bo na ulotce nic nie jest napisane
Biorę go od tygodnia i dzisiaj zaczął mnie kuć lewy jajnik-zwłaszcza jak podnoszę nogę do góry. Chyba powinnam się cieszyć bo to znaczy,że działa ( z tego co wyczytałam ) ale wyjaśnijcie mi proszę co ten Inofolic zmienia w naszym organizmie? Dlaczego niby przyśpiesza zajście w ciąże ? Dodam jeszcze,że mam mniejszy apetyt i nie czuje głodu- nie wiem może sobie po prostu wkręcam Ale cały dzień wytrzymuje na 3 kromkach chleba,które zjadlam o 13 a tak to nic
Staram się o dzidziusia dopiero od miesiąca,za pierwszym razem się nie udało ( dni płodne były bardzo dobrze wyliczone ) i duże nadzieje pokładam w Inofolicu
Dodatkowo kupiłam sobie Omega 3 i 6 więc podkład robię jak się tylko da
Za tydzień idę do ginekologa żeby przyśpieszył mi jakoś tabsami zajście w ciąże bo nie mamy zamiaru czekać pół roku czy więcej...Pozdrawiam
Martika, masz policystyczne jajniki? Inofolik/Inofem najbardziej pomaga dziewczynom z tą przypadłością, Inozytol zawarty w tym preparacie wspomaga działanie insuliny(m.in. zapobiega napadom głodu), wiąże hormony płciowe, dzięki czemu cały system hormonalny organizmu zaczyna funkcjonować poprawnie.
Lekarze przypuszczają, że niedobory Inozytolu w organizmie prowadzą do niepołodności.
Niestety aby dostarczyć go wraz z pożywieniem należy spożywać bardzo duże ilości warzyw i owoców, choć w tej formie wchłania się najlepiej.
Polecam więc, zbilansowaną dietę, bogatą w warzywa (do każdego z 5 posiłków w ciągu dnia) i inofolic czy też inofem.
Życzę szybkiego zafasolkowania.
Odżywiaj się zdrowo, trzy kromki chleba na dzień, to nienajlepsze rozwiązanie, przygotuj swój organizm na ciąże -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspinnka wrote:Martika, masz policystyczne jajniki? Inofolik/Inofem najbardziej pomaga dziewczynom z tą przypadłością, Inozytol zawarty w tym preparacie wspomaga działanie insuliny(m.in. zapobiega napadom głodu), wiąże hormony płciowe, dzięki czemu cały system hormonalny organizmu zaczyna funkcjonować poprawnie.
Lekarze przypuszczają, że niedobory Inozytolu w organizmie prowadzą do niepołodności.
Niestety aby dostarczyć go wraz z pożywieniem należy spożywać bardzo duże ilości warzyw i owoców, choć w tej formie wchłania się najlepiej.
Polecam więc, zbilansowaną dietę, bogatą w warzywa (do każdego z 5 posiłków w ciągu dnia) i inofolic czy też inofem.
Życzę szybkiego zafasolkowania.
Odżywiaj się zdrowo, trzy kromki chleba na dzień, to nienajlepsze rozwiązanie, przygotuj swój organizm na ciąże
Swoją drogą... Wikipedia twierdzi, że inozytol "wchodzi w skład spermy (100 g spermy zawiera 53 mg inozytolu)" - także jest bardzo fajny, naturalny i przyjemny (przynajmniej przede wszystkim dla naszych panów) sposób uzupełniania niedoborów
Tak mi przyszło do głowy, że podczas pierwszego leczenia, gdzie okres mi się wyregulował na idealne 28 dni i pojawiała się owulacja... właśnie dużo inozytolu spożywałam właśnie w ten sposób -
Chica Mala wrote:Swoją drogą... Wikipedia twierdzi, że inozytol "wchodzi w skład spermy (100 g spermy zawiera 53 mg inozytolu)" - także jest bardzo fajny, naturalny i przyjemny (przynajmniej przede wszystkim dla naszych panów) sposób uzupełniania niedoborów
Tak mi przyszło do głowy, że podczas pierwszego leczenia, gdzie okres mi się wyregulował na idealne 28 dni i pojawiała się owulacja... właśnie dużo inozytolu spożywałam właśnie w ten sposób
Dobre, dobre ale jedna saszetka inofolicu to 2000 mg inozytolu, a 100g spermy to 53 mg inozytolu....mocno musiałabyś się napracować, żeby uzyskać pożądaną dawkę hihi -
Biorę Inofolic od ponad tygodnia i nic z cerą się nie dzieje.
juwelka wrote:na allegro taniej, dziś pytałam w aptece i 67 zl za 20 saszetek !!!
kurczę też mam to brać, ale boję się pogorszenia cery - a i tak nie mam z nią łatwo, czy wszystkie tak macie? pozdr
-
yesenia wrote:Jestem zainteresowana odkupieniem od kogoś!!
ja mam:)zostało mi 15 saszetek Inofolica do odsprzedania za 26zł, ważne do 10.2015, pisz na priv lub tu2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny