inofolic
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale taki suplement w sumie, żeby takie problemy robił...ale skoro tak lekarz mówi to może faktycznie coś w tym być. Jak ogólnie się czujesz popijając specyfik? normalnie? czy jakieś nie wiem coś w stylu skutków ubocznych występuje u Ciebie?
-
Ja po inofemie jedynie odczuwam troszkę jajniki, jeżeli to nie jest skutek laparoskopii a nie jego, bo to chyba bardziej prawdopodobne, ale wspomagająco inofem biorę i inne specyfiki.
-
Mnie dzisiaj lekarz powiedział,że CLO i gonadotropiny w przyszłym cyklu, ale że jestem po resekcji jajników to teraz damy im troszeczkę odpocząć, bo w stymulacji gonadotropinami konieczny jest monitoring, a że teraz Swięta i Nowy Rok, to niestety ale nie ma o tym mowy.
-
no właśnie coś jest na rzeczy z tą aktywizacją jajników po inofemie. ja też to zaobserwowałam. całe życie bolał mnie tylko prawy jajnik - nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz dostałam okres ( miałam wtedy dopiero 9 lat) nauczycielka w szkole mnie na pogotowie wiosła bo myśleli że to wyrostek:D no teraz to śmieszne, ale wtedy to był dla mnie dramat.
w każdym razie całe życie jak już bolał i w ogóle dawał o sobie znać jakiś jajnik to tylko prawy... a tu nagle od 2 miesięcy odzywa się i lewy:D jakby obudził się ze snu po tylu latach nie wiem czy to zasługa inofemu czy zbieg okoliczności, ale czasowo te fakty powiązałam właśnie z inofememewelator -
hipisiątko wrote:ostatni cykl z inofoliciem i inofem, tak mi namieszał inofem, że mam go dosyć, przyśpieszył mi owulke o kilka ładnych dni i sama nie wiem kiedy była ??
wg moich obliczeń i ovu jutro ma być, a wszystkie znaki mówią, że już była !!!!
Mam tak samo po inofolicu. Mi też ostro namieszał. W 12 dc byłam na usg i albo cykl bezowulacyjny albo owulacja była (endometrium 12 mm i płyn w zatoce douglasa) testy owulacyjne negatywne wtedy, ale skok temperatury był. A najdziwniejsze, że owulacyjny wyszedł pozytywny 13 dc (w 12 kreska już też była mocna) Cuda dziwy nie wiem co myślećhipisiątko lubi tę wiadomość
-
Inofolik i Inofem to dokładnie to samo, identyczny skład, różnica tylko w producentach (Inofem jest polski).
Jutro moje pierwsze USG, umieram z nerwów czy wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki dziewczyny plisss -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyspinnka wrote:Inofolik i Inofem to dokładnie to samo, identyczny skład, różnica tylko w producentach (Inofem jest polski).
Jutro moje pierwsze USG, umieram z nerwów czy wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki dziewczyny plisss
bedzie dobrze - kciukamspinnka lubi tę wiadomość
-
Mój pęcherzyk ma 7 mm w poniedzialek nastepne usg, za to powtórka bety zaskoczyla mnie totalnie
1.12 - 118
3.12 - 279
10.12. - 9449 !!!!
Lekarka śmieje się, że może bliźniaki, bo taki piękny przyrost ))Agi83, Martoszka lubią tę wiadomość