X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

inofolic

Oceń ten wątek:
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy się dzieje, to się okaże dopiero, ale trzeba w to wierzyć. Potęga podświadomości i inne takie :D

Agi83 lubi tę wiadomość

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

Lepiej żałować w życiu czegoś co się zrobiło niż czegoś co można było zrobić...
  • nieidealna Przyjaciółka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie 43 dc i dalej @ nie ma.. załamka.

Nieidealna
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test zrobiony? Czy co to się dzieje? skąd takie opóźnienie?

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

Wysłany: 4 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nawet beta zrobiona. nie wiem co sie dzieje, wynik negatywny, @ brak. gin mowił ze moze na mnie zle działać i mam zadzwonic do niego w poniedzialek..

Nieidealna
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 4 grudnia 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale taki suplement w sumie, żeby takie problemy robił...ale skoro tak lekarz mówi to może faktycznie coś w tym być. Jak ogólnie się czujesz popijając specyfik? normalnie? czy jakieś nie wiem coś w stylu skutków ubocznych występuje u Ciebie?

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

Wysłany: 4 grudnia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tylko te cykle dłuższe, nic innego sie nie dzieje, jak bede cos wiedziala to dam znac. :)

Nieidealna
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ogólnie nie wiem czy i jaki wpływ inofem ma na mnie. Okaże się to myślę wkrótce :)

martuss85 lubi tę wiadomość

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

• ewelator Nowa

Wysłany: 5 grudnia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam wrażenie, że po inofolicu kręciło mi się w głowie.... ale 3 miesiące temu przerzuciłam się na inofem, bo jest dużo tańszy i po nim nie mam takich efektów - czuję się bardzo dobrze

ewelator
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po inofemie jedynie odczuwam troszkę jajniki, jeżeli to nie jest skutek laparoskopii a nie jego, bo to chyba bardziej prawdopodobne, ale wspomagająco inofem biorę i inne specyfiki.

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaczynam jednak nowy cykl.. oby ostatni..

Nieidealna
  • Gwiasdeczkaa Koleżanka

Wysłany: 5 grudnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dzisiaj lekarz powiedział,że CLO i gonadotropiny w przyszłym cyklu, ale że jestem po resekcji jajników to teraz damy im troszeczkę odpocząć, bo w stymulacji gonadotropinami konieczny jest monitoring, a że teraz Swięta i Nowy Rok, to niestety ale nie ma o tym mowy.

9ltfu6bdbqd0wjy3.png

• ewelator Nowa

Wysłany: 7 grudnia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie coś jest na rzeczy z tą aktywizacją jajników po inofemie. ja też to zaobserwowałam. całe życie bolał mnie tylko prawy jajnik - nigdy nie zapomnę jak pierwszy raz dostałam okres ( miałam wtedy dopiero 9 lat) nauczycielka w szkole mnie na pogotowie wiosła bo myśleli że to wyrostek:D no teraz to śmieszne, ale wtedy to był dla mnie dramat.

w każdym razie całe życie jak już bolał i w ogóle dawał o sobie znać jakiś jajnik to tylko prawy... a tu nagle od 2 miesięcy odzywa się i lewy:D jakby obudził się ze snu po tylu latach :D nie wiem czy to zasługa inofemu czy zbieg okoliczności, ale czasowo te fakty powiązałam właśnie z inofemem

ewelator
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nieidealna wrote:
    U mnie tylko te cykle dłuższe, nic innego sie nie dzieje, jak bede cos wiedziala to dam znac. :)
    O ile wydluzyl Ci się cykl? wcześniej mialas regularne?

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 8 grudnia 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    O ile wydluzyl Ci się cykl? wcześniej mialas regularne?

wczesniej 28 co do godziny nawet. ostatnie dwa to 35,44 dc..

Nieidealna
  • sandra80 Autorytet

Wysłany: 8 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hipisiątko wrote:
    ostatni cykl z inofoliciem i inofem, tak mi namieszał inofem, że mam go dosyć, przyśpieszył mi owulke o kilka ładnych dni i sama nie wiem kiedy była ??
    wg moich obliczeń i ovu jutro ma być, a wszystkie znaki mówią, że już była !!!!

Mam tak samo po inofolicu. Mi też ostro namieszał. W 12 dc byłam na usg i albo cykl bezowulacyjny albo owulacja była (endometrium 12 mm i płyn w zatoce douglasa) testy owulacyjne negatywne wtedy, ale skok temperatury był. A najdziwniejsze, że owulacyjny wyszedł pozytywny 13 dc (w 12 kreska już też była mocna) Cuda dziwy nie wiem co myśleć:(

hipisiątko lubi tę wiadomość

gann9jcgo804inbp.png

1lxlm6r.png

sandra80
    "Nie narzekaj, że masz pod górę skoro zmierzasz na szczyt"
  • spinnka Koleżanka

Wysłany: 9 grudnia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inofolik i Inofem to dokładnie to samo, identyczny skład, różnica tylko w producentach (Inofem jest polski).

Jutro moje pierwsze USG, umieram z nerwów czy wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki dziewczyny plisss

PCOS, starania od 06.2012
    11.02.2013 - aniołek (7 tydzień)
    01.07.2014 - aniołek (8 tydzień)
    hchy3e3kx72ungcg.png[/url
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spinnka - u mnie już kciuki zaciśnięte :) trudno - obiadu nie będzie :D

spinnka, nieidealna lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 grudnia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spinnka wrote:
    Inofolik i Inofem to dokładnie to samo, identyczny skład, różnica tylko w producentach (Inofem jest polski).

Jutro moje pierwsze USG, umieram z nerwów czy wszystko będzie ok... Trzymajcie kciuki dziewczyny plisss

bedzie dobrze - kciukam :)

spinnka lubi tę wiadomość

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, byłoby miło gdybyście wypełniły tą ankietę;)
    https://docs.google.com/forms/d/1McA05vZo_Sr0aNtmq0GHmq1ZXi5_IHSSitpqlOrT-xw/viewform

M&M
  • spinnka Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój pęcherzyk ma 7 mm :) w poniedzialek nastepne usg, za to powtórka bety zaskoczyla mnie totalnie :)
    1.12 - 118
    3.12 - 279
    10.12. - 9449 !!!!
    Lekarka śmieje się, że może bliźniaki, bo taki piękny przyrost :)))

Agi83, Martoszka lubią tę wiadomość

PCOS, starania od 06.2012
    11.02.2013 - aniołek (7 tydzień)
    01.07.2014 - aniołek (8 tydzień)
    hchy3e3kx72ungcg.png[/url
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ