INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
co do udania się za pierwszym razem...no cóż Agi widziałaś pewnie naszą listę?...nie wygląda zachęcająco ;( ale w niczym nie odbiega od ogólnych statystyk Pierwsza inseminacja- 8 % skuteczności podobno więc życzę powodzenia i wygranej w totka ;)kiedy testujesz?
-
Agi, ja=nie czułam się inaczej, niż podczas badania ginekologicznego. Pani doktor pytała, czy boli, czy wszystko w porządku, a ja nie czułam absolutnie nic. Byłoby miło, gdyby inseminacja dawała pewność zajścia w ciążę, tak żeby żadna z nas nie musiała jej powtarzać.
-
nick nieaktualnydobrze,że te święta się kończą, bo rzeczywiście nie służą figurze,
agi- nie fajnie, że miałaś takie przezycia podczas iui, kurcze-jak dla mnie dziwne ;-(
ja chyba wracam na fitness, oszczędzałam się, ale nic tych iui nie wychodzi, więc chociaż o figurę trzeba zadbać -
Agi wrote:Lenuś, bo nie trafiłaś na tego rzeżnika - dr.Ogrodnik nigdy więcej z nim.. i pewnie masz dobra budowę ze obyło się bez narzędzi;) hhe
Teraz trzymamy kciuki żeby tą statystykę poprawiać
A chyba testuje 28 kwiecieńWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2014, 09:53
-
Liloe strasznie mi przykro ja mam inseminacje w czerwcu dawalas mi tyle nadzieji ciagle patrzylam na Twoja usmievhmieta buzke. Dzieki temu wiedzialam ze jest jakas szansa. Sama nie wiem czy jest sens podchodzic do tej inseminacji jesli tak to wyglada nawet nie potrafie sobie wyobrazic co teraz czujesz oby nigdy wiecej to Cie nie spotkalo 3mam kciuki zeby nastepnym raxem sie udalo. Pamietaj po burzy zawsze wychodzi slonce
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnya ja umieram, tak mnie już dzisiaj brzuch boli na @, a do @ jescze standardowo jakieś 4 dni, nie mam siły normalnie...czas leci jak wiatr-zaraz 3 iui przede mną, oczywiście jak dobrze pójdzie, bo kto wie, jeszcze mojego męża w maju więcej nie będzie jak będzie...dobijcie mnie, bo leżę i jęczę
-
nick nieaktualnykochana-dzięki za dobre słowo, miło pogadac z kimś, kto rozumie temat, mój mąż wstał dziś na fochu i nie miał tyle zrozumienia
musze zasuwać do roboty, bo trzeba zarabiac na te wszystkie zabiegi i tablety, ale wagary by sie przydały, wiec jakoś pójdę na kompromis-troche pracy, troche lenistwa
mi ten czas zasuwa jak rakieta, ledwo iui, a juz @, następna stymulajacja i następne iui.... masakra, ale jak piszesz- co czas przyniesie, to przyniesie
-
Hej dziewczyny:) to chyba jednak dolaczam ponownie, rano zrobilam badania lh, estradiol i progesteron i lekarz powiedzial ze sa ladne i wskazuja ze jestem w okresie okoloowulacyjnym wiec o 14.50 mam 2 inseminacje o ile nic sie do tego czasu nie zmieni. Wiec trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Hej dziewczyny:) to chyba jednak dolaczam ponownie, rano zrobilam badania lh, estradiol i progesteron i lekarz powiedzial ze sa ladne i wskazuja ze jestem w okresie okoloowulacyjnym wiec o 14.50 mam 2 inseminacje o ile nic sie do tego czasu nie zmieni. Wiec trzymajcie kciuki
mocno mocno, oby z tego wielkanocnego jajeczka coś sie wykluło -
bella84 wrote:Hej dziewczyny:) to chyba jednak dolaczam ponownie, rano zrobilam badania lh, estradiol i progesteron i lekarz powiedzial ze sa ladne i wskazuja ze jestem w okresie okoloowulacyjnym wiec o 14.50 mam 2 inseminacje o ile nic sie do tego czasu nie zmieni. Wiec trzymajcie kciuki
bella, a mozesz podać wartości?
Czy to znaczy, ze rano pobierają Ci krew i od ręki masz wyniki?
Nie pytam z pustej ciekawości, tylko dziś oddałam krew na te same badania, wyniki dopiero po 15
a na ich podstawie lekarz zadecyduje czy podać pregnyl (bez monitoringu).
Trzymam kciuki! -
bella84 wrote:Hej dziewczyny:) to chyba jednak dolaczam ponownie, rano zrobilam badania lh, estradiol i progesteron i lekarz powiedzial ze sa ladne i wskazuja ze jestem w okresie okoloowulacyjnym wiec o 14.50 mam 2 inseminacje o ile nic sie do tego czasu nie zmieni. Wiec trzymajcie kciuki