INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczyny
my juz po podgladzie 3 pecherzyki
nr 1 - 13 mm
nr 2 i 3 po 12 mm
dzis dostałam menpour jutro tez w srode podglad i IUI 31 grudnia o 12:20Ania_84 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:wreszcie pierwsza osoba ktora moze powiedziec ze 31go robi Sylwestra albo Sylwestre;)
-
olencja wrote:niewazne z kim,liczy sie efekt;)
ja ostatnio robilam z andrologiem:D -
olencja wrote:niewazne z kim,liczy sie efekt;)
ja ostatnio robilam z andrologiem:D -
olencja wrote:dokladnie:D nie ten ojciec co dal dna- tylko ten co popchal
-
Ania_84 wrote:dokłądnie ..moja maz chodzi nasterowany na maxa.. lepiej niz ja ..
swoja droga bardzo podziwiam go ) to sie wlasnie nazywa milosc KOchana!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2015, 22:06
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:ktos musi z Was byc trzezwo myslacy bedzie dobrze!!!!!
swoja droga bardzo podziwiam go ) to sie wlasnie nazywa milosc KOchana! -
Ania_84 wrote:ja tez go podziwniam..bo to ja miałąm wieksze opory niz on.. ja wiecej rozwazałam..a dla niego istnieje tylk jedno ..to bedzie jego dziecko juz 3 lata czekamy na choc cien szansy wiec chyba stracz tego czekania
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:no i fajnie:D bedzie cale Wasze koniec kropka:) SYlwester- w sumie malo popularne ostatnio imie;)
-
olencja wrote:Leonowi antosiow na peczki:D i wez tu zawolaj swoje dziecko z podworka: Leoooooonnnn!!
Leon nr 1: co?
Leon nr 2: ja?
Leon nr 3: mama?
Leon nr 4: juz ide!
-
Ania_84 wrote:to musze mezowi powiedziec boon jest zakochany w tym imieniu ja w ANtosiu
ide spac,wreszcie sagan mnie przestal bolec:/ nie wiem czy od lutki czy od cionrzyAnia_84 lubi tę wiadomość
-
olencja wrote:u mnie w pracy nawet jest kilku Antkow i Leonow bedziecie mieli kilka miesiecy na decyzje;)
ide spac,wreszcie sagan mnie przestal bolec:/ nie wiem czy od lutki czy od cionrzy
znajac nasze szczescie to beda blizniaki i to dziewczynki ;P