INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki przed insceminacja, nie mam przeciwciał na zoltaczke czyli nie byłam szczepiona czy może to być przeszkodą do inseminacji? Mój mąż ma wynik dodatni czyli był szczepiony i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 14:49
-
Płatku jak wiemy na różnych lekarzy można trafić, może po prostu ja miałam pecha. A Ty tez leczysz się w Zdrówko? Ja się przerzuciłam na Invictę, uważam, ze jest znacznie lepiej, no ale do ideału też im sporo brakuje. Do jakiego lekarza chodzisz?
-
mkl wrote:Dziewczyny właśnie odebrałam wyniki przed insceminacja, nie mam przeciwciał na zoltaczke czyli nie byłam szczepiona czy może to być przeszkodą do inseminacji? Mój mąż ma wynik dodatni czyli był szczepiony i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie
ja przed ciaza sie zaszczepilam bo mnie jedna ginekolog uprzedzila ze powinnam -
Hej kochane dopieor doterlismy a nie miałam jak napisac za barzo
3 pecherzyk podrósł do 16 mm ten ktory miał 13 mm
ale ten gdzie były dwa jeden ma dalej 18 mm a drugi 16 wiec zmalał pewnie nic z niego nie bedzie .. choc dr powiedział ze wszytskie dobrze rokuja i generlanie mam idealne warunki
rozmrozili przy nas nasienie , pokazali na monitorze jak zapierdzielaja , dr okreslil nasienie na 6+
przez 3 dni mamy sie sexic dla relaxu
4lub 5 mam isc na usg zobaczyc zy juz nie ma pecherzyków i od tego momentu bra c dupka,
wersja pierwsza jesli nic sie nie przyjmie to w ciagu 10 dni od dupka acznie sie krwawienie
wersja druga jelsi nie przyjdzie dalej brac i 18 stycznia test
mąż był cały czas ze mna
nawet jak robili nam IUI
o mało sie nie poryczałam ..KasicaLisica, ChudaRuda lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
wszystkiego najlepszego dla Was na 2016 rok! Życzę,żebyście wszystkie były zaciążone! Dziękuję za wsparcie na tym wątku! Jesteście nieocenione, ściskam wszystkie z osobna! PS. Trzymanie kciuków aktualne. Wizyta 8 stycznia.olencja, Joanna85 lubią tę wiadomość
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cud Córeczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
mkl wrote:Olencja dziękuję za odpowiedź, pytanie czy to nie będzie przeszkodą w przeprowadzeniu inseminacji i czy można zaszczepić się będąc w ciąży
mowia ze nawet 3 miesiace po szczepieniu nie mozna sie starac...ja sie staralam caly czas i jak widac i tak nie zaszlam;) ryzyk fizykWiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:13
-
Ania_84 wrote:Hej kochane dopieor doterlismy a nie miałam jak napisac za barzo
3 pecherzyk podrósł do 16 mm ten ktory miał 13 mm
ale ten gdzie były dwa jeden ma dalej 18 mm a drugi 16 wiec zmalał pewnie nic z niego nie bedzie .. choc dr powiedział ze wszytskie dobrze rokuja i generlanie mam idealne warunki
rozmrozili przy nas nasienie , pokazali na monitorze jak zapierdzielaja , dr okreslil nasienie na 6+
przez 3 dni mamy sie sexic dla relaxu
4lub 5 mam isc na usg zobaczyc zy juz nie ma pecherzyków i od tego momentu bra c dupka,
wersja pierwsza jesli nic sie nie przyjmie to w ciagu 10 dni od dupka acznie sie krwawienie
wersja druga jelsi nie przyjdzie dalej brac i 18 stycznia test
mąż był cały czas ze mna
nawet jak robili nam IUI
o mało sie nie poryczałam ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 grudnia 2015, 20:12
-
KOchane wszytskiego najlepszego w Nowym roku
Mam nadzieję że każdej z Was w tym roku spełnią się wszytskie marzenia
-
Cześć dziewczyny. Przypadkiem znalazłam Wasze forum i postanowiłam do Was dołączyć. Fajnie było by pogadać czasami z kimś kto jest w temacie...Mnie czeka 1-sza inseminacja, chociaż niebardzo wierzę w jej powodzenie:( Życzę wszystkim spełnienia tego największego marzenia w 2016 roku!!!!
Joanna85 lubi tę wiadomość
-
Lunk_a wrote:Wzw jest szczepionka niezywa. W ciazy można się szczepic na kazdy rodzaj zoltaczki wirusowej
-
no u mnie jak cos niestety tylko cesarka wiec i tak musiałam ale udało sie przed histeroskopia
wstałam z mega nerwem bo mi bateria w termometrze padła
zakosiłam drugi termometr mezowi a ten tez ledwo zipi to chyba znak ze mam przestac meirzyc temp -
olencja wrote:przed histero bralas szczepionke? to ile dawek Ci zostalo?
niby w szptalu nie wymagali szczepionkiprzy histero ale moja dr powiedziała ze lepiej nie ryzykowac a dwa ze i tak bede jej potrzebowała wiec akuratWiadomość wyedytowana przez autora: 1 stycznia 2016, 12:02