INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Blanka85 wrote:haha ja to pewnie w 5 zrobię )))) podziwiam tych co potrafią czekać dziewczyny jak ja czekam na te wasze wyniki!!! dziś na 1000% dowiemy się od eeedith dlatego ciągle odświeżam stronęDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
kaarolaa wrote:ja Cie rozumiem...tez sie bałam wczesniej zrobic test...zrobiłam tego dnia co mi gin kazała czyli 11 dpt...a przeliczajac po owulce 16 dpo....tez mnie dziewczyny prosiły zeby szybciej testowac a ja uparcie czekałam. a jak przyszedł ten dzien, to rano dla fotmalnosci go zrobiłam bo bylam pewna ze guzik wyjdzie, jakie było moje zdziwienie jak po 5 sekundach zaczeła pokazywac sie 2 kreska...tobie tez zycze tak przyjemnego zdziwienia jutro
dziewczyny trzymam za Was kciuki powodzeniaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
kaarolaa gratulacje!!!!!!!!!!!!! cieszę się , że masz dla nas takie wieści
kaarolaa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Nie dotrzymalam słowa i zrobiłam sikańca dziś rano i coś tam się pojawiło delikatnego w okienku T, ale nie zwracam uwagi na ten wynik, bo w zeszłym miesiącu sikaniec mnie oszukał. A moja beta po 18, bo krew pojechała do Lublina do Luxmedu. Dziewczyny znajdzcie zajęcie, to szybciej Wam minie a Sysiaaa marsz do łazienki testować!
Kaarolaa gratulacje!Blanka85 lubi tę wiadomość
eeedith -
Ale się rozpisałyście dziewczyny
Czekam z niecierpliwością na Wasze wyniki!!!!
Oprócz tego wariuję, bo nie mogę wbić się na wizytę do żadnego z zaprzyjaźnionych ginków po recept na clo A @ już za rogiem, clo mam brać od 2 dc. Boję się, co będzie jeśli nie zdobędę tej recepty"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
martuskacz wrote:Ale się rozpisałyście dziewczyny
Czekam z niecierpliwością na Wasze wyniki!!!!
Oprócz tego wariuję, bo nie mogę wbić się na wizytę do żadnego z zaprzyjaźnionych ginków po recept na clo A @ już za rogiem, clo mam brać od 2 dc. Boję się, co będzie jeśli nie zdobędę tej recepty
martuskacz ja mam w domu całe opakowanie podaj adres to ci wyślę
serio
martuskacz lubi tę wiadomość
czekam i czekam i.........może się doczekam? -
blondi82 wrote:martuskacz ja mam w domu całe opakowanie podaj adres to ci wyślę
serio
blondi kochana jesteś
Moja koleżanka, ma jeszcze sprawdzić, czy coś jej zostało. Jeśli nie ma, to od razu zgłaszam się do Ciebie"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
szampana chyba soczek dla niej musimy chłodzić ))))))) jej ale będę się cieszyć bo każda z was jest nadzieją że jedna warto walczyć!! i właśnie dlatego jestem na tym forum żeby się nie poddawać
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
sysiaaaa no zrób sikańca plisss.... ja jutro już będę się pakować i może nie będę mieć czasu a ja mam tak dobre przeczucia że ta wiosna w naszych statystykach nam poprawi wyniki
eeedith lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza