INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
http://ryjbuk.pl/droga-do-sukcesu-322428
to tylko któryś z zakrętów na drodze do szczęścia - nie pierwszy i pewnie nie ostatni. Pocieszam się myślą, że skoro tak ciężko zajść w ciążę, to sama ciąża będzie przebiegała bezproblemowo. Kto następny testuje?eeedith -
Mandragora nie mam pojęcia co z tymi sikańcami - w zeszłym miesiącu był Bobo test - potem wyczytałam, że często bywa fałszywie pozytywny. Teraz Pink test. Gdzieś wyczytałam kiedyś, że w ciąży biochemicznej poziom beta HCG spada szybciej w krwi niż w moczu i dlatego mocz jest pozytywny a krew negatywna. Ale lekarz potraktował to jako błąd statystyczny i nie rozwodził się nad moim przypadkiem. No dzisiejszy sikaniec to wyjątkowy bladzioch, ale coś tam jest.eeedith
-
pomysl ze za miesiac sie uda i termin bedzie na marzec czyli jak wiosna budzi sie do zycia piekny okres
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Odświeżam:
martuskacz 10.01.14, 1 inseminacja
liloe, 18.02, 1 inseminacja,
copolka, 21.02, 1 inseminacja,
kookana1987, 21.02, 1 inseminacja, test 7.03
maleo 26.02, 5 inseminacja
blondi82 11.03, 4 inseminacja
Sysiaaaaa, 19.03 2 inseminacja
renja, 20.03 2 inseminacja
Varietta 24.03 1 inseminacja
mandragora 25.03, 1 inseminacja
lena7 26.03 3 inseminacja
Sansivieria 26.03 5 inseminacja
truskawkowa 31.03 2 inseminacja
Limia 1.04, 3 inseminacja
kuciak 7.04, 1 inseminacja
anula23 ? inseminacja
XYZ, 8.04, 3 inseminacja
mixa 11.04 2 inseminacja
Agi 12.04, 1 inseminacja
eeedith 16.04, 2 inseminacja test
paszczakin, 18.04, 4 inseminacja test 2.05
Kaczorek 18.04, 2 inseminacja test 2.05
Lenuś 21.04, 1 inseminacja test 4.05
bella84 22.04, 2 inseminacja test 7.05
Blanka85 w maju chyba nie podchodzę raczej, skupię się raczej na zbieraniu dokumentacji do programu rządowego, bo trzecia inseminacja prawdopodobnie będzie ostatnią. Poza tym wolę zająć miejsce w kolejce, a w międzyczasie starać się dalej.eeedith -
Rozumiem Cie ile ja juz razy widzialam u siebie ta sama bete tak mi przykro. To podejdz razem ze mna w czerwcu? Co o tym myslisz? Razem bedziemy wyczekiwac na wynik bedzie nam razniej
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Tak, jeszcze raz chcę spróbować, może się wybiorę jeszcze na konsultację do innego lekarza, bo ja nadal nie wiem dlaczego nie zachodzę w ciążę. Wydaje mi się, że leczą mnie tak po omacku. Poza tym nigdy nie mam usg w dniu inseminacji, w tym cyklu ostatnie usg miałam 2 dni przed IUI, a cwaniaki do ceny IUI doliczają jeszcze wizytę.eeedith
-
nick nieaktualnyale się dzisiaj rozpisałyście ale fajnie, ze humorki dobre u mnie też coraz lepiej z nastrojem, choć mój mąz jest juz przeciwny tym iui i namawia mnie na in vitro- sama nie wiem, szkoda mi troche tych szans iui, bo to jednak łatwiejsza i tańsza metoda
eeedith dzięki za info o luteinie, ja tak samo biore 2 tabsy dziennie duphastonu, może mój gin uważa, ze to załatwia problem progesteronu, musze się dowiedzieć w tym cyklu
sysia i mandragora-kciuki mi odpadną tak mocno za was ściskam, kurcze, zeby w końcu zaczeło nam się udawać,musi!!!!
edith pij tego szampana i niech w naszym wypadku będzie do trzech razy sztuka- wypij też za mnie -
nick nieaktualny