INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sensiviera kurcze faktycznie Kielce sa mniejsze od Poznania ale tylko troche. Fajnie ze u Ciebie dobrze z dostepnoscia. Musze wiecej popytac w poznaniu moze uda mi sie cos szybciej wysxukac
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Witajcie u mnie IUI wypaliła za 3 podejsciem.
- PCO
- na niepeknietym 36-38h po pregnylu
- w dniu podania pregnylu pecherzyk miał 27 mm
poowodzenia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:17
Konwalia, Blanka85, malgos741, eeedith lubią tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Sysia, Mandragora, zaciskam kciuki za wasze kolejne podejscie,oby bylo tym ostatnim. Ja dzis podpisalam z Mezem regulamin IVF, we wtorek robie badania, place tylko za AMH 150zl. Pewnie niedlugo przeniose sie na inny watek...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
paszczakin wrote:hana, gratulacje!
kota, napisz cos wiecej- co sie stalo, nie utrzymala Ci sie ciaza?
u mnie niestety minus. Jeszczce jutro krew pro-forma, zeby progesteron odstawic, zakonczyc cykl i w maju 5 insemka.
Plus taki, ze przesunelam cykl i wyrobie sie z 6 inseminkami przed latem..
paszcza jak zwykle niestety przykro, no kochana co mogę ci życzyć jednego tylko powodzenia przy następnym podejściu
czekam i czekam i.........może się doczekam? -
Sysiaaaaa wrote:Rozmawiałam dziś z Panią doktor na temat in vitro. Czy to prawda, że nie musisz mieć rok starań udokumentowane albo 3 nieudane IUI? Ja u tylu lekarzy byłam ze szok i ciezko bedzie uzbierac wszystko
Myślę, że bez problemu powinni Ci wydać w każdym punkcie, przez który się przewinęłaś jakieś zaświadczenie, że Ciebie tam leczyli z powodu niepłodności. -
paszczakin wrote:
u mnie niestety minus. Jeszczce jutro krew pro-forma, zeby progesteron odstawic, zakonczyc cykl i w maju 5 insemka.
Plus taki, ze przesunelam cykl i wyrobie sie z 6 inseminkami przed latem..
Podobnie jak Ty chcę zrobić jeszcze jedną iui, w maju, obstawiam trzeci tydzień maja. I to już definitywnie ostatnia!!