INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakiś czas temu pisałam o znajomej, która w zeszłym roku 2 razy poroniła i lekarze nie chcieli zrobić jej żadnych badań, dopiero jak się uparła i pojechała do innego lekarza okazało się, że ma silne przeciwciała. Na razie odpoczywa od starań i zbiera siły, tym bardziej, że niedawno zmarł jej tato.
Kilka dni temu śniła mi się ta znajoma - razem z mężem i córką wprowadzała się do naszego domu, a dokładniej do garażu. Jak się obudziłam zaczęłam zastanwiać się nad tym snem, ponieważ ona nie ma córki, tylko syna. Tego samego dnia spotkałyśmy się i opowiedziałam jej o moim śnie, a ją aż zatkało. Kilka dni wcześniej śniło się jej jakieś spotkanie rodzinne, na którym obecny był między innymi jej tato, a oprócz niego była też kilkuletnia dziewczynka. Znajoma zapytała czyje to dziecko i w odpowiedzi od taty usłyszała, że to jej córka i że powinna się nią zająć. Jak mi to opowiedziała, to aż ciarki mnie przeszły. Żadna z nas nie wiedziała co się drugiej śniło, więc nie mogłyśmy się zasugerować swoimi snami nawzajem. Czekam na rozwój tej historii....eeedith -
eeedith wrote:Jakiś czas temu pisałam o znajomej, która w zeszłym roku 2 razy poroniła i lekarze nie chcieli zrobić jej żadnych badań, dopiero jak się uparła i pojechała do innego lekarza okazało się, że ma silne przeciwciała. Na razie odpoczywa od starań i zbiera siły, tym bardziej, że niedawno zmarł jej tato.
Kilka dni temu śniła mi się ta znajoma - razem z mężem i córką wprowadzała się do naszego domu, a dokładniej do garażu. Jak się obudziłam zaczęłam zastanwiać się nad tym snem, ponieważ ona nie ma córki, tylko syna. Tego samego dnia spotkałyśmy się i opowiedziałam jej o moim śnie, a ją aż zatkało. Kilka dni wcześniej śniło się jej jakieś spotkanie rodzinne, na którym obecny był między innymi jej tato, a oprócz niego była też kilkuletnia dziewczynka. Znajoma zapytała czyje to dziecko i w odpowiedzi od taty usłyszała, że to jej córka i że powinna się nią zająć. Jak mi to opowiedziała, to aż ciarki mnie przeszły. Żadna z nas nie wiedziała co się drugiej śniło, więc nie mogłyśmy się zasugerować swoimi snami nawzajem. Czekam na rozwój tej historii....Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Wiesz co ja się nim dopiero zaczęłam interesować. czytałam ze wystarczy napisać swoją historie do Sióstr Dominikanek z Krakowa i one przysyłają go z odp. Do tego gorliwa modlitwa. Cuda się zdarzająDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
sysiaaa, ja nie mam paska, ale w temacie Świętych... modlę się do Świętego Gerarda. Dostałam modlitwę od babci. Dokładnie pierwszą z tej strony:
http://adonai.pl/modlitwy/?id=82
Z wikipedii: Jest patronem dzieci (w szczególności nienarodzonych); porodu; matek (w szczególności w ciąży); macierzyństwa; niesłusznie oskarżonych; spowiedników i dobrej spowiedzi; braci świeckich i miejscowości Muro Lucano we Włoszech. -
haha ja to pewnie w 5 zrobię )))) podziwiam tych co potrafią czekać dziewczyny jak ja czekam na te wasze wyniki!!! dziś na 1000% dowiemy się od eeedith dlatego ciągle odświeżam stronę
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Trochę to glupie bo czlowiek non stop o tym mysli a tak to by wiedział na czym stoi
dziewczyny trzymam za Was kciuki powodzeniaLenuś, Blanka85, Sysiaaaaa, martuskacz lubią tę wiadomość