INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
eeedith 3mam mocno kciuki!! może jak będziesz w Poznaniu opijemy to soczkiem Pamiętam jak ostatnio na wynik Anuli tak czekałam z ogromną nadzieją dziś cały dzień za ciebie będę 3mać kciuki
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
paszczakin czy o tym IVF w sierpniu o którym piszesz to będzie to rządowe? cy na własną rękę chcecie podejść? Pytam ponieważ tez zastanawiam się nad alternatywą co jeśli nam się z tą inseminacją nie uda , ale jak podpytywałam ginekologa to podobno ten rządowy program ma już miejsca tylko na wiosnę na przyszły rok
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Moja koleżanka która zaszła za pierwszym razem nawet nie ma pojęcia jakie wielkie miała szczęście...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
paszczakin wrote:edith ja tez..
ja dzis zrobilam sikanca (za wczeeesnie), bo mnie babki nakrecaly, ale 100% negatyw..
rzygac mi sie chce dalej.. nie wiem, jak ja przeciange jeszcze 2 cykle na tym progesteronie jesli znowu nie pojdzie.
No skoro jestem juz zdecydowanie po polowie zaczynam zbierac dokumenty na IVF. Nastepna inseminacja w maju, ostatnia w czerwcu/lipcu zaleznie od wyjazdow, a jak sie nie uda to IVF w sierpniu. -
tak się spodziewałam dziękuję za informację, a wiesz może jaki jest wtedy czas oczekiwani jeśli na własną rękę się zdecydujemy?
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
blanka nie wiem bo się jeszcze nie bardzo tematem interesowałam. mam nadzieję że zaskoczę bez ivf. Ale powiem tak. Myślę że nie długi. moja koleżanka miała ivf i w zasadzie jakoś specjalnie długo to nie trwało. Wiem tyle że szła krótkim protokołem.
-
o no to chociaż tyle pocieszenia że dość szybko by to poszło. 3mam kciuki żeby Ci zaskoczyło bo sporo już przeszłaś i chyba wreszcie czas żeby los się odwrócił. My też czekamy na naszą Hanię może kiedyś się wreszcie pojawi oczywiście z Antosia też będziemy się bardzo cieszyć... jej już obojętnie byle zdrowe i byle tylko się wreszcie udało ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
hej dziweczynki na stronie białostockiego kriobanku jest informacja że mają jeszcze miejsca na rządowe IVF, proszą zainteresowanych o kontakt telefoniczny, nie wiem na ile to aktualne ale skoro jest info to moze fatycznie są miejsca.
paszcza no co ty 11 dp to za wcześnie sikance nie wychodzą poczekaj jeszcze kilka dni
eeedith trzymam kcikasy i żebyś nam tylko przyniosła dobre wieściczekam i czekam i.........może się doczekam? -
Pamietam jak sama robie bete i ciagle wchodze i sprawdzam wynik tak teraz czekam na wynik eeedith
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza