INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymi też przez myśl przeszła nie raz adopcja, ale jeszcze jestem na etapie, że adoptowane to nie to, co swoje, ogólnie jestem za adopcja bardzo i mogłabym adoptowac nawet 2 dzieci, ale baaardzo chciałabym jedno swoje- wyhodowane, urodzone, wykarmione...nie wiem czy jestem gotowa na adopcję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywyluzuj sysia, przecież to nie twój pierwszy raz, a za to kolejna szansa,masz 3 pęcherzyki,a co 3 to nie jeden moze się sprawdzi powiedzenie do trzech razy sztuka -będę trzymała kciuki jutro o 10:00
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 21:16
-
lena7 wrote:Mixa u mnie w klinice niestety jest wlasnie tak ze musze przed ukonczeniem 35r zycia miec udokumentowane 2 lata niestety fuck !
A w tym cyklu dzialamy naturalnie , bo w mojej klinice nie ma zadnego lekarza w sobote 24, jaja jakies normalnie! -
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:wyluzuj sysia, przecież to nie twój pierwszy raz, a za to kolejna szansa,masz 3 pęcherzyki,a co 3 to nie jeden moze się sprawdzi powiedzenie do trzech razy sztuka -będę trzymała kciuki jutro o 10:00
Mixa lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyze wszystkim sobie poradzimy, skoro teraz takie zakręty zycia musimy pokonywac, to chyba już nic nas nie zabije, jeszcze tak w zyciu nie miałam, ale teraz chciałabym żby czas mega szybko mijał i żeby juz było pól roku później, albo jakoś tak, żebym była w tym wszytskim dalej, chyba najbardziej dobija mnie ten czas wyznaczany cyklem