INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mixa wrote:a ja na forach o in vitro podczytuję sobie o suplementach na wzmocnienie komórek jajowych- i tak zamierzam wcielić w moją dietę koenzym q10 i dhea, wiesiola też biore w postaci oeparolu-oczywiście do połowy cyklu, a tą aspiryne ile zamierzasz brac?nie wiem czy to dobre dla żołądka..może acard lepszy w dłuższej perspektywie, mi aspiryna podrażnia jakoś przewód pokarmowy...a inofolica próbujesz?Starania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa a ty badała rezerwę?
-
nick nieaktualnylena7 wrote:No wlasnie nie wiem czy aspiryne czy acard faktycznie lepszy bo mnie podraznia zaladek, ostatnio wlasnie przez asp. mialam jakies bole okropne ..infolica nie bralam, a folic to nie to samo?bo biore, taki najzwyklejszy dla kobiet starajacych sie..kurcze tyle wymienilas, ze nie wiem co mam sobie jeszcze dokupic
z aspiryną i acardem, to woógle trzeba by pogadac z lekarzem, czy w naszym wypadku jest wskazanie, ja rozamwiałam z sysią i ona ma wskazanie, aspiryna to co by nie było kwas, oby szkody nie wyrządziła taka brana bez potrzeby, a o acardzie wiem tyle, ze mój dziadek go bierze -
nick nieaktualnymandragora, zły poziom to chyba ponizej 0,5 - nawet taka jest granica przy refundacji, chyba te nasze rezerwy wystarcza na jedno bejbi, a potem sie zobaczy
teraz to się martwie o tą moją macicę tak naprawde, pocieszam sie tym, ze jakby coś mega źle było, to chyba by juz na usg wyszło albo na hsg, lekarz w sumie ak mnie kierował na te badanie, to powiedział,że usg nic niepokojącego nie wykazuje, wiec mam nadzieję , ze w razie co skończy się na polipach
-
nick nieaktualnylena7 wrote:to ifolic jest dom picia?
i moge go spokojnie brac zamiast folica?
jedno jest pewne- jajniki bardziej czuc w cyklu, jak się go pije, a laski na inofolicowym forum mówiły mi, ze oprócz tego i tak biorą folic i ja też tak robię -
nick nieaktualnylena7 wrote:aha no to ja dzis sobie kupie..a jak pijecie go, caly cykl?
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Ja dzisiaj tez w domu. Lenie się. Mąż robi śniadanie prosto do łóżka bedzie; )
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa ja amh nie robiłam. Fsh do lh mam 0,6. Jak zapytałam gina o amh to się roześmiał i powiedział żebym nie wymyslala.
no nie wiem czemu...od amh zalezy też z tego co wiem tok postępowania przy leczeniu, długości protokołów przy in vitro o w ogóle, ja robie wszystkie badania jakie się da... a ty chodzisz do kliniki czy prywatnego lekarza? -
Wiecie co obdzwonilam wszystkie pobliskie apteki w miescie i nigdzie nie maja inofolica a jak moga zamowic to cena z kosmosu..w internecie taniej faktycznie, w melisie brak w magazynie, ale w gemini maja tez w takiej cenieStarania od 2012 - 5iui, 4ivf - 8tc[*], 8tc[*]
7 FET 01.06.17 - 27.02.18 córka
8 FET 08.02.19 - 23.10.19 syn -
nick nieaktualnylena7 wrote:Wiecie co obdzwonilam wszystkie pobliskie apteki w miescie i nigdzie nie maja inofolica a jak moga zamowic to cena z kosmosu..w internecie taniej faktycznie, w melisie brak w magazynie, ale w gemini maja tez w takiej cenie