INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto jest endoskopia macicy i szyjki i sprawdzają kamerką budowę, prawidłowości, nieprawidłowości, czy są jakieś zrosty, polipy, coś co może stanąć na drodze do zajścia ja już nawet nie komentuje tego grzebania miedzy moimi nogami, już przez te wizyty u gina seksu mi sie nie chce....no musimy sobie poradzic, a co!
-
nick nieaktualny
-
MisiaMisia wrote:A ja w Novum swego czasu byłam konsultowana przez bardzo miłą Panią Doktor. Czasami to jest kwestia wyboru lekarza.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Mixa wrote:to jest endoskopia macicy i szyjki i sprawdzają kamerką budowę, prawidłowości, nieprawidłowości, czy są jakieś zrosty, polipy, coś co może stanąć na drodze do zajścia ja już nawet nie komentuje tego grzebania miedzy moimi nogami, już przez te wizyty u gina seksu mi sie nie chce....no musimy sobie poradzic, a co!
Mi pewnie też zaproponują to badanie, bo mam małą macicę. Ja ogólnie jestem niska więc to pewnie stąd. HSG pokazało, że nie jest z niż tak najgorzejDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Mixa tak sobie mysle moze to nie bedzie az tak bolec. Chyba kolonoskopia i gastroskopia sa gorsze. Ale widze ze wszystkie jestesmy ciekawe tego Twojego wyniku
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnyu mnie na stronie kliniki jest napisane w ciagu 2 m-cy leczenia wykonują te badanie, warto je pewnie zrobić, bo mogą byc jakieś właśnie morfologiczne przeszkody w macicy, a jak juz tyle się robi, bada, inwestuje siły czasu i pieniedzy, to lepiej wszystko zbadać
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Mixa tak sobie mysle moze to nie bedzie az tak bolec. Chyba kolonoskopia i gastroskopia sa gorsze. Ale widze ze wszystkie jestesmy ciekawe tego Twojego wyniku
no ja sama jestem ciekawa, co moje wnętrze skrywa przede mna, ale to wszystko przerasta na te chwile moje najgorsze wyobrazenia, mam nadzieje, ze to badanie nie wykaże nic tragicznego a przynajmniej nie nienaprawialnego i podejdę do in vitroWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 15:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miałam dwa razy histeroskopie ze znieczuleniem ogólnym i uważam, że nie ma co się bać. Będzie dobrze i czegoś się dowiesz...
Apropo badań wykonywanych w klinice i do ref. Ivf to ja na Invimed również nie mogę narzekać. Wszystko zgodnie z procedurami i choć są one drogie, to uważam że potrzebne. Np. badania genetyczne przed ivf mimo że drogie, to lepiej zrobić, aby uniknąć np. poronienia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoby się udało, będę mocno trzymać kciuki za Ciebie
oj jakie to straszne, ze prosimy o to, co inni po prostu mają i traktują jako oczywiste, ja brnę w te wszystkie starania, badania itp ale jakoś nie potrafię sobie wyobrazić siebie w ciąży...dalej to dla mnie mityczny stan nieosiągalnej szczęśliwości i sama sobie wmawiam,ze musze liczyc sie z porazka na końcu tej mojej drogi krzyżowej -
Mixa a ja mysle ze po to tetaz tyle sie staramy zeby pozniej jeszcze bardziej docenic jakim skarbem jest dziecko
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnypowiem ci, ze jak na razie w to nie wierze, ale próbuje, próbuje , próbuje, no i mam nadzieję, choć z biegiem czasu jakoś czuje, ze zbliżam się do porażki, nie do sukcesu, oby los mnie zaskoczył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2014, 17:08
-
Mixa blagam mysl odwrotnire bo to gdzies jest w naszej podswiadomosci... Musisz myslec ze sie uda to wreszcie to przyciagniesz
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza