INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta ale tu się ostatnio dzieje a ja jak na złość mam zapierdziel w pracy. Dopiero skończyłam ;(
Mixa ty masz raz dwa zmienić myślenie! In vitro jest dla ludzi i ma duuuużą skuteczność i tak trzeba myśleć- koleżanka miała dwa transfery, najpierw dwa zarodki później jeden z każdego rozwinęła się ciąża! nie możesz tak myśleć
Dziewczyny musimy reaktywować listę, albo nie wiem stwórzmy nową? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Hej dziewczęta ale tu się ostatnio dzieje a ja jak na złość mam zapierdziel w pracy. Dopiero skończyłam ;(
Mixa ty masz raz dwa zmienić myślenie! In vitro jest dla ludzi i ma duuuużą skuteczność i tak trzeba myśleć- koleżanka miała dwa transfery, najpierw dwa zarodki później jeden z każdego rozwinęła się ciąża! nie możesz tak myśleć
Dziewczyny musimy reaktywować listę, albo nie wiem stwórzmy nową?
dlatego zaproponowałam nowy wątek dla nas , które z iui przechodzimy na inv
a powiedz jak tam u ciebie wysiadywanie jajek i staranka ??? -
nick nieaktualnymandragora wrote:jutro wyrok. jajniki bolą po dwóch menopurach. ze śluzem posuch totalna ;( nie wiem co mój gin jutro wymyśli ;( ja chyba czuję, że to nie będzie mój cykl ;(
-
mandragora wrote:Dziewczyny a wy to już tak definitywnie in vitro?
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Dziewczyny a wy to już tak definitywnie in vitro?
chyba, ze do kogoś los sie uśmiechnie
ale Ciebie oczywiście nie zostawimy, a Ty sie tak nie stresuj, pewnie będzie iui -
Dziewczyny, dzisiaj miałam usg- endometrium 9,5mm, pęcherzyk 18,6mm, 15 dc. Mój lekarz odradza inseminację, bo twierdzi, że już za późno. Tylko, że ja mam długie cykle 30-40 dniowe. Wzięłam zastrzyk i jedziemy jutro do kliniki, zobaczymy, co doktorek powie na żywca. Przez tel powiedział, że daje nam nikłe szanse na powodzenie. Phi.... Jakby inseminacja w ogóle dawała jakieś gigantyczne szanse na sukces...
Nie wiem co robić???
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
nick nieaktualnymartuskacz wrote:Dziewczyny, dzisiaj miałam usg- endometrium 9,5mm, pęcherzyk 18,6mm, 15 dc. Mój lekarz odradza inseminację, bo twierdzi, że już za późno. Tylko, że ja mam długie cykle 30-40 dniowe. Wzięłam zastrzyk i jedziemy jutro do kliniki, zobaczymy, co doktorek powie na żywca. Przez tel powiedział, że daje nam nikłe szanse na powodzenie. Phi.... Jakby inseminacja w ogóle dawała jakieś gigantyczne szanse na sukces...
Nie wiem co robić???
to wczesniej tego nie było wiadomo??? mi podganiał pęcherzyki w 10 dc zastrzykiem, nie miałaś wczesniej monitoringu, dziwne to jakieś.. niefajnie, a poza tym czemu za późno, ze 15 dc? ja miałam 14 dc, bo mam cykle 29 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 21:57
-
nick nieaktualnySansivieria wrote:Ja też na pewno podchodzę. W tym cyklu ostatnia iui (6), jeśli i ona się nie uda (a tak na koniec może i zaskoczy ) to w następnym cyklu zaczynamy stymulację. Żeby tylko AMH wyszło w normie, dopiero minął tydz od badania.
Sansivieria lubi tę wiadomość