INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMaka wrote:Dziewczyny ja 2 dzień po inseminacji... Dwa pęcherzyki były prawy 2,2mm, lewy 2,1 mm, endo 10,2 mm. Ponoć pękły. Teraz najgorsze 12 dni przede mną.
-
anula23 wrote:Dziewczyny. W lewym jajniku dwa pecherzyki 1,5 mm i 1,6 mm. W prawym 1,1mm. W sobote jade na sprawdzenie a w niedziele iui. Dostane domiesniowo Pregnyl. I zobaczymy co bedzie.
paszczakin lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Maka wrote:Dziewczyny ja 2 dzień po inseminacji... Dwa pęcherzyki były prawy 2,2mm, lewy 2,1 mm, endo 10,2 mm. Ponoć pękły. Teraz najgorsze 12 dni przede mną.
Trzymam KciukiMaka lubi tę wiadomość
"Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
pyska_ta wrote:Maka i Ty tutaj? Witaj! Sama nie wiem, ktory to juz moj nick, w kazdym razie wlazlam znow na Ovu, by sie przed laparoskopia wyluzowac. No i juz po, a doktor stwierdzil, ze jak sie wszystko ladnie pogoi i dostane naturalny @, to ruszamy z pierwsza IUI w lipcu pewnie. Kciukam za Ciebie!
No witam, moja biedrono? Trzymaj, trzymaj bo się przydadząpyska_ta lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja dzisiaj byłam na monitoringu. Na prawym nadal 13mm a na lewym 20mm. Najważniejszy lewy ponieważ tam mam jajowód . Dzisiaj dostałam 5000 pregnylu i jutro o 10-tej po 24 godzinach od pregnylu inseminacja.
Trzymajcie kciuki.
W tym cyklu będę miała bardzo szybką owulacje bo w 10 dniu. PozdrawiamMount lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny moj maz po tef felernej wtopie w dzien iui gdzie bylo 100% nieruchomych i wogole masakra przy wczesniejszych wynikach ponadprzecietnych powtorzyl dzis badanie po 2 dniach a stynencji nie alych i ruchliwosc 76 % wiec suuuper ,i to przy jezdzie na rowerze ale zrezygnowal z kapieli, wiec kochane zabroncie mezon cieplych kapieli kategorycznie choc nam lekarz powiedzial ze jazda na rowerze twarde siodelko tez pogarsza wyniki wiec przed iui ma tez zakaz roweru :p ale kamien spadl nam z serca, teraz jak kolejnym razem wroci znowu zlozymy depozyt na taki wszelki wypadek :p
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Mnie dziś zaczyna coś kłuć w lewym jajniku, a jajeczka były w prawym Ciekawi mnie dlaczego takie dziwne odczucia mamProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyKobietki, mały szok! jestem w ciąży, dziś miała być wizyta w Warszawie,
pewnie 3 maja nastał ten cud życia, przypominam końcem marca mąż miał 1.4 mln żołnierzyków, 3% morfologia, nawet na inseminację nie łapaliśmy się! Nie wiem czy to profertil, inne suplementy, ale jest ciąża!Laura, paszczakin, Maka, mandragora, Sysiaaaaa, bella84, Lenuś, Ruda01, Mount, martuskacz, Sansivieria, Justine, magdaP82, Konwalia, blondi82, Reni lubią tę wiadomość
-
Dojrzała gratulcje! Bardzo się cieszę! Jesteś idealnym przykładem że można zajść w ciążę naturalnieProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Cześć Dziewczyny
Jestem tu nowa...
W podpisie moja historia: w skrócie dwie ciąże naturalne w 1 cyklu starań...Niestety po poronieniu się posypało ze mną i z mężem,raczej brak owulacji: niski estradiol,za to progesteron ładny.U męża wynik nasienia niby w normie,ale tylko 4,75% plemników prawidłowych.Lekarz powoli rozważa inseminację.
I ja nie wiem czy mam się bać czy co...
Przepraszam,wiem,że wy tu macie większe problemy niż moje,bo najpewniej walczycie o pierwsze dziecko,a ja tu Wam pisze,że walczę o 3..
Ale naprawdę nie mam z kim o tym porozmawiać,a psychika trochę nam siada,nigdy byśmy nie pomyśleli,że po 1 bezproblemowej ciąży będziemy musieli aż tak się postarać o kolejną
Czy któraś z Was jest może z Warszawy i korzysta z Invimedu albo Invicty?
p.s na ostatnim usg lekarz wykrył jakby uśpiony lewy jajnik,i jakby przyrośnięty/schowany za macicą,że jakieś zrosty itp.Ja kompletnie się na tym nie znam,ale nie brzmiało to pozytywnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2014, 09:41
-
Brawurka84 ja jestem z Wawy, leczę się w I KLINICE POŁOŻNICTWA I GINEKOLOGII WARSZAWSKIEGO UNIWERSYTETU MEDYCZNEGO na Starynkiewicza. Leczenie na NFZ, miałam już jedną IUI na cyklu naturalnym, w następnym cyklu drugie podejście na cyklu stymulowanym. W razie pytań, pomogę.
Reni lubi tę wiadomość
[link=http://www.zapytajpolozna.pl]
[image noborder] http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=71366 [/image] [/link]