INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuz po iui. Pecherzyki w lewym jajniku dwa o srednicy 2,3 cm. W prawym tez dwa troche mniejsze. Dwa zastrzyki z Pregnylu w zeszla sobote i dzis iui. Pecherzyki jeszcze nie pekly. Czekamy a po drodze sie przytulamy, ot tak zeby nie myslec tyle. Trzymajcie kciuki.
Laura, paszczakin, Sysiaaaaa lubią tę wiadomość
-
Liczę od pierwszej wizyty do ostatniej czyli potwierdzeniu lub zaprzeczeniu ciąży. Pierwsze wizyty są takie z badaniami itd. później hormony, podglądanie jajeczek itd. A podchodzicie prywatnie czy z NFZ?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Dziewczyny ja chyba też zdecyduję się na inseminację, z powodu kiepskich parametrów nasienia mojego partnera, (z którym mam już jedno dziecko zresztą, ale teraz już 2 lata staramy się i nic). Czy któraś z Was mogłaby mi polecić jakieś sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie do zabiegu podchodzi się profesjonalnie, a nie kosztuje on krocie ??
Będę wdzięczna. Dopiero zaczynam się rozglądać. Do tej pory próbowaliśmy naturalnie, ale ja już nie mam siły. -
a jeszcze jeśl;i któraś z Was mogłaby mi opowiedzieć jak to dokładnie wygląda. Bo na stronach klinik w cennikach podane są koszty , jak rozumiem, samego zabiegu, zwykle około 700 zł. Co należy do tego doliczyć ? Wydaje mi się, że u mnie możnaby było przeprowadzić inseminację na cyklu naturalnym...
-
nick nieaktualny
-
Ksiu wrote:a jeszcze jeśl;i któraś z Was mogłaby mi opowiedzieć jak to dokładnie wygląda. Bo na stronach klinik w cennikach podane są koszty , jak rozumiem, samego zabiegu, zwykle około 700 zł. Co należy do tego doliczyć ? Wydaje mi się, że u mnie możnaby było przeprowadzić inseminację na cyklu naturalnym...Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Dziewczyny jestem no i zadowolona, bo jajeczko pękło, prawdopodobnie w sobotę przy tym większym bólu owulacyjnym, lekarz to potwierdził. Endometrium mam piękne bo 9,7mm gotowe na przyjęcie a na dodatek od dzisiaj zaczynam duphaston . Teraz tylko czekać z modlitwą oczywiście.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, postanowiłam wybrać się na urlop wrócę albo z @ albo z ciążą a przynajmniej nie będzie mnie korciło zrobić testów
Lenuś, Laura lubią tę wiadomość
Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Reni wrote:Wybaczcie,że nie przeczytam wszystkich stron ale mam pytanie
czy w dniu IUI są jakieś specjalne przykazania? i po?
czego robić nie wolno..itd.Reni lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualny