X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sikaniec pozytywny, z krwi tobie w poniedzialek, jestem 13 dni po ovitrellu i 12 ok po owu, dostalam brazowego plamienia jak na okres :( zapodalam po poludniu podwojna lutie wg wskazan i zobacze co bedzie ale mam wrazenie ze to okres :/ tylko troche mu sie przyspieszylo za bardzo i to na lutce a chyba powinien po odstawieniu byc :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba mandrahora w Twoje slady pojde i zaraz na kolana padne i zaczne modly prawic :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Sikaniec pozytywny, z krwi tobie w poniedzialek, jestem 13 dni po ovitrellu i 12 ok po owu, dostalam brazowego plamienia jak na okres :( zapodalam po poludniu podwojna lutie wg wskazan i zobacze co bedzie ale mam wrazenie ze to okres :/ tylko troche mu sie przyspieszylo za bardzo i to na lutce a chyba powinien po odstawieniu byc :/
    ja dostawałam okres na duphastonie w trakcie brania, więc co do tego nie ma pewności, że się nie dostanie,
    ale chyba u ciebie za wczesnie na @, a co lekarz Ci powiedział oprócz zdwojenia luteiny??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:10

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzial ze bete w poniedzialek, on mi poko conie powie czy ciaza jest, cykle mam 27-28 dni, a ten bylby 23 :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zaciskamy kciuki i czekamy ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Chyba mandrahora w Twoje slady pojde i zaraz na kolana padne i zaczne modly prawic :)
    hmm, a ja jestem niewierząca, to może jakieś gusła zaczne odprawiać

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to moze jakies poganskie czary mary :P

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zrobie wszystko co trzeba, tylko oby wszytskie nasze marzenia sie pospełniały, bo przecież zasługujemy na nie, wczoraj jak siedziałam zawenflonowana przed zabiegiem to się tak zastanawiałam ile razy przyjdzie mi przechodzic jeszcze coś takiego i czy to początek mojej drogi czy jej koniec czy w ogóle gdzie ja jestem, tak sobie myślę że gotowa jestem na wszystko, tylko co z tego bedzie???

• Violik Ekspertka

Wysłany: 31 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko Mixa będzie ok ja Ci to mówię invitrówka :)

Mixa lubi tę wiadomość

1 procedura: VI 2014 ciąża biochemiczna, 0 mrozaczkow
    2 procedura: I 2015 nieudana, 0 mrozaczkow
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj powiem Ci, ze już mi przykro naprawde, ze mój mąż ma takiego pecha, ze na mnie trafił, tyle moich kolezanek, innych kobiet dzieci rodzi a on ze mną wysiaduje stołki po klinikach, ech..

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musi byc ok, generalnie jestem zdania że każda z nas trafi w końcu na ten złoty cykl..boję się tylko że gdy on nadejdzie to ja już nie będę miała ochoty ani na sex ani na iui ani na nic i on poprostu sobie przeminie bez echa ;/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie wiem czemu to życie takie popiep... czasami mam wrażenie, ze z koniem się kopię

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa pamiętaj że Twój mąż jest z Tobą dla Ciebie a nie dla dziecka..tak to już jest że to nam kobietom zależy na dziecku to my mamy instynkt i chcemy mieć kogoś kim będziemy się opiekować..facet chce mieć kobietę, nieważne czy z dzieckiem czy bez....on pewnie nawet o tym niemyśli a wysiaduje z Tobą w tych klinikach bo Cię kocha i chce bys była szczesliwa i skoro Tobie to wysiadywanie daje spelnienie ze robisz wszytsko co mozesz to on jest przy Tobie...

Mixa lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i ciekawa rzecz plamienie się zaczęło ok 14 a więc 10 h temu ale @ się nie rozkręciła tylko to brudne plamienie jest...może to dlatego że zapodałam sobie większą dawkę luteiny od południa....no nic...zobaczę jutro...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam chyba syndrom natrectw ale powtorzylam test ciazowy z innej firmy dla odmiany i pozytywny, znowu blada kreska choc juz bardziej widoczna niz wczoraj, @ sie nie rozkrecila tylko to cholerne plamjenie mam...

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to chyba bella będzie dobrze ;-) mocno kciukam za jutrzejszą bete, różne słyszałam sytuacje nt plamienia w ciązy i testów, więc nic tylko czekac na betę, pewie bedzie jutro wysoka ;-)

• bella84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby oby:) tak sie balam zedzisiejszy juz nie wyjdzie a tu prosze :) jutro z samego rana na ta bete polece, a mam pytanie z wymazu z pochwy wyszlo mi candida albicans, czy gdyby jednak nie bylo ciazy to hsg nie moge zrobic? Wygooglkwalam ze to jakis grzybek

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 czerwca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to nie, będziesz musiała to wyleczyć tak czy siak, nie wiem co za za jeden, ale pogadaj z lekarzem, ja miałam zawsze po wakacjach problemy z grzybicą-zapewne przez hotelowe baseny i mój mąż znalazł w necie info nt leku candivac, działa jka szczepionka na grzybicę, brałam to i od tamtego czasu spokój, żaden lekrz mi tego nie zaproponował nigdy ale jak poszłam z ulotką, to powiedział, ze moge brac, nie wiem czy teraz mogłabyś brać w sytuacji ewentualnej ciązy lub stymulacji, ale wiem, ze od tamtego czasu, a był to jakiś 2010 rok mam święty spoój i nic się mnie nie czepia

• bella84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ugh to obym nie musiala:) oby jutro beta byla super i ominelo mnie to hsg:p a to dziwne swoja droga bo z reguly ja mam grzybka albo cos to zawsze mie piecze swedzi itd, a teraz nic, nawet uplawow zadnych normalnie nic :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa. ty kiedy teraz do iui?

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 176 177 178 179 180 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ