INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Sikaniec pozytywny, z krwi tobie w poniedzialek, jestem 13 dni po ovitrellu i 12 ok po owu, dostalam brazowego plamienia jak na okres zapodalam po poludniu podwojna lutie wg wskazan i zobacze co bedzie ale mam wrazenie ze to okres tylko troche mu sie przyspieszylo za bardzo i to na lutce a chyba powinien po odstawieniu byc
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Sikaniec pozytywny, z krwi tobie w poniedzialek, jestem 13 dni po ovitrellu i 12 ok po owu, dostalam brazowego plamienia jak na okres zapodalam po poludniu podwojna lutie wg wskazan i zobacze co bedzie ale mam wrazenie ze to okres tylko troche mu sie przyspieszylo za bardzo i to na lutce a chyba powinien po odstawieniu byc
ale chyba u ciebie za wczesnie na @, a co lekarz Ci powiedział oprócz zdwojenia luteiny??Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzrobie wszystko co trzeba, tylko oby wszytskie nasze marzenia sie pospełniały, bo przecież zasługujemy na nie, wczoraj jak siedziałam zawenflonowana przed zabiegiem to się tak zastanawiałam ile razy przyjdzie mi przechodzic jeszcze coś takiego i czy to początek mojej drogi czy jej koniec czy w ogóle gdzie ja jestem, tak sobie myślę że gotowa jestem na wszystko, tylko co z tego bedzie???
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa pamiętaj że Twój mąż jest z Tobą dla Ciebie a nie dla dziecka..tak to już jest że to nam kobietom zależy na dziecku to my mamy instynkt i chcemy mieć kogoś kim będziemy się opiekować..facet chce mieć kobietę, nieważne czy z dzieckiem czy bez....on pewnie nawet o tym niemyśli a wysiaduje z Tobą w tych klinikach bo Cię kocha i chce bys była szczesliwa i skoro Tobie to wysiadywanie daje spelnienie ze robisz wszytsko co mozesz to on jest przy Tobie...
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby oby:) tak sie balam zedzisiejszy juz nie wyjdzie a tu prosze jutro z samego rana na ta bete polece, a mam pytanie z wymazu z pochwy wyszlo mi candida albicans, czy gdyby jednak nie bylo ciazy to hsg nie moge zrobic? Wygooglkwalam ze to jakis grzybek
-
nick nieaktualnyno to nie, będziesz musiała to wyleczyć tak czy siak, nie wiem co za za jeden, ale pogadaj z lekarzem, ja miałam zawsze po wakacjach problemy z grzybicą-zapewne przez hotelowe baseny i mój mąż znalazł w necie info nt leku candivac, działa jka szczepionka na grzybicę, brałam to i od tamtego czasu spokój, żaden lekrz mi tego nie zaproponował nigdy ale jak poszłam z ulotką, to powiedział, ze moge brac, nie wiem czy teraz mogłabyś brać w sytuacji ewentualnej ciązy lub stymulacji, ale wiem, ze od tamtego czasu, a był to jakiś 2010 rok mam święty spoój i nic się mnie nie czepia