INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Bella! Zasuwaj na betke. U mnie testy juz 9 dnia po ovi były ujemne! Jejeje mamy falę w marcu koty, w kwietniu psy a w maju my oł je! !!!!
a ciekawe mandragora jakim ja jestem gatunkiem- skoro nie pies,nie kot, nie człowiek,moze muł? -
Może Mixy zachodzą w czerwcu poczekaj poczekaj, niech no bella wytestuje swoje to my tu tyle wiruskow na zostawiamy, że od samego kliknięcia "lubie" będzie się w ciążę zachodzić. I żaden facet z pipeta potrzebny nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 08:46
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Może Mixy zachodzą w czerwcu poczekaj poczekaj, niech no bella wytestuje swoje to my tu tyle wiruskow na zostawiamy, że od samego kliknięcia "lubie" będzie się w ciążę zachodzić. I żaden facet z pipeta potrzebny nie bedzie
-
nick nieaktualnynie wiem bella, ale mi nigdy nie wyszedł pozytywny test, po ovitrellu też, to pewnie sprawa indywidualna, ale ja bym nie wytrzymała do poniediząłku w twojej sytuacji, całe 2 dni sie zastanawiać, co ma być i tak bedzie a może już możesz zacząć sie cieszyc, a nie smucić niepowodzeniami
-
Trzymam kciuki za same pozytywy! Ja się w końcu dzis wyspałam i jakos mi tak lepiej. Mialam w nocy sen, ze sie kocham z mezem i normalnie obudzil mnie orgazm hahaha ale jaja. Wychodzi dwu tygodniowa abstynencja.
Konwalia lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Trzymam kciuki za same pozytywy! Ja się w końcu dzis wyspałam i jakos mi tak lepiej. Mialam w nocy sen, ze sie kocham z mezem i normalnie obudzil mnie orgazm hahaha ale jaja. Wychodzi dwu tygodniowa abstynencja.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Dobry marynarz to i po czerwonym morzy popłynie juz mam końcówkę wiec na wieczor kupie winko
skądś te endorfiny trzeba czerpać ...
a ja mam dziś lenia, a już mój stary truje że jest robota w ogródku- a mi sie nie chce
-
Moj z rana pojechał na targ SAM. Dzwonił do mnie juz chyba ze 20 razy pytać o jakąś pierdole. Tak jest go samego gdzieś puścić. Juz wraca i zapewne ma milion pomysłów jak urozmaicić mi dzień żebym jednak sie nie budziła i zbytnio nie odpoczela ale świat byłby nudny bez nichDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Moj z rana pojechał na targ SAM. Dzwonił do mnie juz chyba ze 20 razy pytać o jakąś pierdole. Tak jest go samego gdzieś puścić. Juz wraca i zapewne ma milion pomysłów jak urozmaicić mi dzień żebym jednak sie nie budziła i zbytnio nie odpoczela ale świat byłby nudny bez nich
jeszcze musze mu jakoś sprzedac informacje, ze w przyszlym tygodniu czeka go pare wizyt u lekarza, już skomentował po wczorajszym-"ciekawe na jakie badania jeszcze cie wyślą?, tylko badania i badania i nie wiadomo po co" -
Ciekawe co by mówił jakby sam musial przechodzić te badania? UCIEKŁBY! Tez bym jakieś ognisko zorganizowała o właśnie przyjechała babcia targowa z siatami. Super wygląda a co on na kupił? Wszystko i nic, czyli standardDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
nick nieaktualnyhehe, to powodzenia w rozpakowywaniu zakupów
a mój mąż jest chyba na takim etapie, ze myśli że in vitro to wsadzenie dziecka w brzuch i sie zastanawia czemu jeszcze mi nie wsadzili,
niby mądry facet, ale cierpliwości ma chyba mniej ode mnie
jak mnie wczoraj wkurzył to mu powiedziałam, ze zrobie inv z nasieniem dawcy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 10:28
-
nick nieaktualny