INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Dziewczyny a co mi wrozycie? Kiedy mnie czeka to szczescie? Maj, czerwiec a moze wcale...
my sobie takie podśmiewujki trochę robimy, a tak naprawdę, to nikt nie wie, ja Ci życzę z całego serca, zebyś jak najszybciej doczekała swojego upragnionego szczęścia, bo wiem jak to boli, ale jedno jest pewne-nikt nie wie kiedy nas to czeka a potrzeba nam dużo wytrwałości, której mi powoli zaczyna brakować, coraz częściej myśle o adopcji i chyba zapiszę się na kurs...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 11:42
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Zaczęłam na początku zeszłego miesiąca. NIE brałam go przez pierwsze dwa dni tego cyklu, bo wczoraj odruchowo go lyknelam. Podobno nie powinno sie go brać podczas @ ale teorie sa różne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMixa i Sysiaaa nie da rady na refundowane. Na ten rok sie nie zalapiemy juz, nie wiadomo czy na nastepny tez. A doktorek mowil ze nie ma na co czekac, bo endometrioza moze sie obudzic w kazdej chwili. Juz mam podwyzszone Ca125, bo wynosi 41,1.
nie moge czekac, musimy uzbierac kasiore wrazie wu. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie ale trzeba wziac to pod uwage.
-
nick nieaktualnyAnula, lekarz pewnie woli dmuchać na zimne i to co piszesz to czarny scenariusz, jak masz udokumentowane leczenie, to poszukaj może refundacji gdzie indziej, na ministerialnej stronie są info o wolnych miejscach, lepiej nawet gdzieś podjechać bo wyjdzie pewnie taniej niż 7 tysiecy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 15:10
-
nick nieaktualnybella84 wrote:Eh, dostalam plamienia....
i teraz nawet hsg pojdzie sie rypac bo mialam miec 12 czerwca a skoro okres az o 5 dni mi sie przesunal to bedzie za pozno na hsg bo po owulacji:/ co za kicha:/
-
Mixa mnie lekarz do szpitala skierowal bo powiedzial ze tam doklLadniej robia niz u nich w gamecie bo wtedy sie dowiem tez iakie sa moje jajowody czy skrecone jakie dlugie itd...swoja droga wlasnie dzwonil do mnie lekarz powiedzial ze malo prawdopodobnebt ovitrell 13 dni sie rozklDal wrecz niemozliwe, kazal zwiekszyc luteine z dawki 2x 1 do 3x 2 teraz to dopiero mam stresa ze w koncu sie udalo a radoscbedzie krotka
-
nick nieaktualny