X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sysia, a Ty cały czas ten acard ciągniesz, przez wszystkie cykle i wszystkie dni?

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam na początku zeszłego miesiąca. NIE brałam go przez pierwsze dwa dni tego cyklu, bo wczoraj odruchowo go lyknelam. Podobno nie powinno sie go brać podczas @ ale teorie sa różne

Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a co mi wrozycie? Kiedy mnie czeka to szczescie? Maj, czerwiec a moze wcale...

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anula23 wrote:
    Dziewczyny a co mi wrozycie? Kiedy mnie czeka to szczescie? Maj, czerwiec a moze wcale...
    oj anula, niezbadane są wyroki boskie i sędzi marii anny wesołowskiej ;-)
    my sobie takie podśmiewujki trochę robimy, a tak naprawdę, to nikt nie wie, ja Ci życzę z całego serca, zebyś jak najszybciej doczekała swojego upragnionego szczęścia, bo wiem jak to boli, ale jedno jest pewne-nikt nie wie kiedy nas to czeka a potrzeba nam dużo wytrwałości, której mi powoli zaczyna brakować, coraz częściej myśle o adopcji i chyba zapiszę się na kurs...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 11:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Zaczęłam na początku zeszłego miesiąca. NIE brałam go przez pierwsze dwa dni tego cyklu, bo wczoraj odruchowo go lyknelam. Podobno nie powinno sie go brać podczas @ ale teorie sa różne
    a przypomnij mi bo jakoś sorki zaponiałam- masz taką wytyczna czy sama bierzesz? ja się zaczełam szprycowac paroma specyfikami, ale o tym napiszę Ci na priv

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz u mnie jest problem z kkrzepliwosia krwi i gin kazal brać aspiryne albo Acard. Nie przepadam za aspiryna wiec wybrałam acard

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisz, to moze skorzystam z czegoś :) o ten estradiol poproszę na pewno

Mixa lubi tę wiadomość

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sysiaaaaa wrote:
    Napisz, to moze skorzystam z czegoś :) o ten estradiol poproszę na pewno
    napisalam Ci, ja zagadam o estradiol.ale coś czuje ze przejdzie bez echa

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze nie będzie tak źle. Ja na wizycie pogadam tak od serca. Mam wizytę u fajnego dr nie u tego co do tej pory

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Mixa. Czekam na testowanie ale zaczynam sie przyzwyczajac do mysli ze bedziemy sami z mezem. :-( chyba ze oboje zechcemy adoptowac. Bo in vitro lekarz podliczyl na 7 kola. :-I

Mixa lubi tę wiadomość

• Sysiaaaaa Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7 tys to naprawdę nie wiele. U nas jest to koszt 13 tys. Zawsze mozesz skorzystać z refundacji

10.02.2019 1 wizyta w OA
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczysz anula co będzie, może los się do Ciebie usmiechnie, a jak Sysia pisze-mozesz rozważyć refundowane inv

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, dostalam plamienia....:/ i teraz nawet hsg pojdzie sie rypac bo mialam miec 12 czerwca a skoro okres az o 5 dni mi sie przesunal to bedzie za pozno na hsg bo po owulacji:/ co za kicha:/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa i Sysiaaa nie da rady na refundowane. Na ten rok sie nie zalapiemy juz, nie wiadomo czy na nastepny tez. A doktorek mowil ze nie ma na co czekac, bo endometrioza moze sie obudzic w kazdej chwili. Juz mam podwyzszone Ca125, bo wynosi 41,1. :-( nie moge czekac, musimy uzbierac kasiore wrazie wu. Mam nadzieje ze do tego nie dojdzie ale trzeba wziac to pod uwage.

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anula, lekarz pewnie woli dmuchać na zimne i to co piszesz to czarny scenariusz, jak masz udokumentowane leczenie, to poszukaj może refundacji gdzie indziej, na ministerialnej stronie są info o wolnych miejscach, lepiej nawet gdzieś podjechać bo wyjdzie pewnie taniej niż 7 tysiecy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 15:10

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 wrote:
    Eh, dostalam plamienia....:/ i teraz nawet hsg pojdzie sie rypac bo mialam miec 12 czerwca a skoro okres az o 5 dni mi sie przesunal to bedzie za pozno na hsg bo po owulacji:/ co za kicha:/
    Jak Ci nie przesuna terminu, to może poszukaj jakiegoś innego miejsca, ja robiłam prywatnie i nie było problemu, na państwowe trzeba czekać, kosztowało mnie 500pln

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa mnie lekarz do szpitala skierowal bo powiedzial ze tam doklLadniej robia niz u nich w gamecie bo wtedy sie dowiem tez iakie sa moje jajowody czy skrecone jakie dlugie itd...swoja droga wlasnie dzwonil do mnie lekarz powiedzial ze malo prawdopodobnebt ovitrell 13 dni sie rozklDal wrecz niemozliwe, kazal zwiekszyc luteine z dawki 2x 1 do 3x 2 teraz to dopiero mam stresa ze w koncu sie udalo a radoscbedzie krotka :(

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i nKrotszy moj cykl w zyciu wtedy 23 dni :/

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella to ty w końcu zaplusowalas czy nie? Bo juz nic nie rozumiem

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie bella, jak lekarz ci zwiększył luteine i mówi, że zafałszowanie testu niemozliwe, to chyba mmay kolejne baby ;-)

‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ