INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandragora wrote:a mnie ominęły na szczęście te przyjemności typu hsg. tyle się od was naczytałam że w życiu bym sie na ten cyrk bez znieczulenia ogólnego nie pisała
teraz hoduj malucha i ciesz się życiem bez obciążenia niemocą
tylko nie znikaj z tego forum, bo i tak Cię dorwę, a wtedy... hahaha -
Mixa nie planuję zmykac z forum bez obaw a co ja będę robić w nudnej leniwej ciązy jak nie pierdzieć w fotel i klikac na forum. Poczekam sobie az przejdziecie na fioletowa sterone mocy a może jak cię kiedyś wyślą w jakąś delegację do Białegostoku to na kawę do mnie wpadniesz Kontakt musi być nie ma bata
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa nie planuję zmykac z forum bez obaw a co ja będę robić w nudnej leniwej ciązy jak nie pierdzieć w fotel i klikac na forum. Poczekam sobie az przejdziecie na fioletowa sterone mocy a może jak cię kiedyś wyślą w jakąś delegację do Białegostoku to na kawę do mnie wpadniesz Kontakt musi być nie ma bata
nie będziesz już pracować? -
moja asystentka dostała prykaz! maksymalnie 4 godziny pacjentów ani minuty dłużej! niech sie młodsi teraz wykażą. W ciaży z Hanią pracowałam non stop- na uczelni i w gabinecie. Teraz wiem jak bardzo to było lekkomyślne z mojej strony. zaczynam pilnować brzucha i już!
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa ty musisz uświadomić sobie to, że tym wszystkim ginom w tych klinikach niepłodności to naprawde zalezy na efekcie. To sa takie fabryki dzieci. Zależy im, bo jedne udane in vitro to kolejni pacjenci. Poczta pantoflowa działa! Ja trafiłam do boćka, bo znam kilka par z dziećmi od bociana.
-
nick nieaktualnyno ja mam nadzieje, tylko jakoś nie umiem zaufać , coś mi z tymi iui nie gra...nie wiem sama,ale jestem jakaś niespokojna o to czy dobrze trafiłam, jakieś mam dziwne przeczucia, może przesadzam, choć w życiu jest tak, ze jak coś jest OK, to się samo wie...
-
nick nieaktualny
-
a przy okazji mam już komplet badań:
Przecwciała anty TPO, anty Tg, przecwplemnikowe, przecwijądrowe i antykardilipinowe - wszystkie wyniki są w normie.
Jedyny ratunek dla mnie - ostre pranie mózgu. Medycznych przeciwskazań brak, pomijając PCOS i brak owulacji, ale z tym dość łatwo można sobie poradzić. To jest na razie moja własna diagnoza, potwierdzę ją u lekarza w przyszłym tygodniu.eeedith -
nick nieaktualnyw poniedziałek umawiam wizyte w drugiej klinice, postawię też swoje postulaty co do tej iui, jeśli miałaby być, zrobię badania o których mówiłysmy i od następnego m-ca ruszam z nowym planem-zobacze w której klinice, ale mam już sporo badan, ten m-c wykorzystam do ich uzupełnienia i heja !!!
-
Dziewczyny nie wiem czy to sie dzieje naprawde, mialam zrobic w poniedzialek test, ostawic luteine i testowac, ale nie wytrzymalam po w zorajszym dniu rozpaczy j dzis zatestowalam, w testowym okienku strasznie blada 2 krecha, czy to mozliwe ze dziala jeszcze ovitrelle? Ovitrelle przyjelam 13 dni temu w niedziele, czy mozliwe ze utrzymuje sie jego dzialanie dalej? Czy luteina mozemjec wplyw ze wynik testu taki? Sorki ze pytam ale wciaz nie wierze w co widze