X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie ominęły na szczęście te przyjemności typu hsg. tyle się od was naczytałam że w życiu bym sie na ten cyrk bez znieczulenia ogólnego nie pisała ;)

Mixa lubi tę wiadomość

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    a mnie ominęły na szczęście te przyjemności typu hsg. tyle się od was naczytałam że w życiu bym sie na ten cyrk bez znieczulenia ogólnego nie pisała ;)
    całe szczęście już nie musisz ;-)
    teraz hoduj malucha i ciesz się życiem bez obciążenia niemocą ;-)
    tylko nie znikaj z tego forum, bo i tak Cię dorwę, a wtedy... hahaha

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa nie planuję zmykac z forum bez obaw ;) a co ja będę robić w nudnej leniwej ciązy jak nie pierdzieć w fotel i klikac na forum. Poczekam sobie az przejdziecie na fioletowa sterone mocy ;) a może jak cię kiedyś wyślą w jakąś delegację do Białegostoku to na kawę do mnie wpadniesz ;) Kontakt musi być nie ma bata ;)

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mixa nie planuję zmykac z forum bez obaw ;) a co ja będę robić w nudnej leniwej ciązy jak nie pierdzieć w fotel i klikac na forum. Poczekam sobie az przejdziecie na fioletowa sterone mocy ;) a może jak cię kiedyś wyślą w jakąś delegację do Białegostoku to na kawę do mnie wpadniesz ;) Kontakt musi być nie ma bata ;)

nie będziesz już pracować?

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja asystentka dostała prykaz! maksymalnie 4 godziny pacjentów ani minuty dłużej! niech sie młodsi teraz wykażą. W ciaży z Hanią pracowałam non stop- na uczelni i w gabinecie. Teraz wiem jak bardzo to było lekkomyślne z mojej strony. zaczynam pilnować brzucha i już!

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i prawidłowo, najważniejszy teraz brzuch ;-)
    rozpromieniłaś ten dzisiejszy dzień, wiem że mnie to raczej nie czeka, ale ciesze się Twoim szczęściem, jak swoim niemalże ;-)
    dobre były Twoje i moje przeczucia i wróżby ;-)

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa ty mi tu nie pitol! masz jajka? masz. macie plemniory? macie. I najwazniejsze- MASZ MACICĘ- zdrową!!!!. Kobieto otrząśnij się!!!!!!!! BĘDZIESZ W CIĄŻY!!!!!!!!!! to jest pewne!

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tak sie stanie, to wsiadam w samochód i jade z całym bagaznikiem Pikolo do Ciebie ;-) po drodze zgarniam sysię w warszawie

• mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa ty musisz uświadomić sobie to, że tym wszystkim ginom w tych klinikach niepłodności to naprawde zalezy na efekcie. To sa takie fabryki dzieci. Zależy im, bo jedne udane in vitro to kolejni pacjenci. Poczta pantoflowa działa! Ja trafiłam do boćka, bo znam kilka par z dziećmi od bociana.

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja mam nadzieje, tylko jakoś nie umiem zaufać , coś mi z tymi iui nie gra...nie wiem sama,ale jestem jakaś niespokojna o to czy dobrze trafiłam, jakieś mam dziwne przeczucia, może przesadzam, choć w życiu jest tak, ze jak coś jest OK, to się samo wie...

• eeedith Przyjaciółka

Wysłany: 30 maja 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora nie masz pojęcia jak się cieszę! Gratuluję!

Mixa lubi tę wiadomość

eeedith
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa to wpadajcie ;) właśnie znajomi dotarli z Zamościa więc zmykam ;) buziaki nsłońce i głowa do góry. w końcu się karta odwróci

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buziaki, ja tez ide spać ;-)milej zabawy ze znajomymi, jest co świętować!

• eeedith Przyjaciółka

Wysłany: 30 maja 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a przy okazji mam już komplet badań:
    Przecwciała anty TPO, anty Tg, przecwplemnikowe, przecwijądrowe i antykardilipinowe - wszystkie wyniki są w normie.
    Jedyny ratunek dla mnie - ostre pranie mózgu. Medycznych przeciwskazań brak, pomijając PCOS i brak owulacji, ale z tym dość łatwo można sobie poradzić. To jest na razie moja własna diagnoza, potwierdzę ją u lekarza w przyszłym tygodniu.

eeedith
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 02:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Edith dwa miesiące po śmierci Hani trafiłam na gina, który mi właśnie uświadomił, że to w głowie trzeba układać a ciąża będzie. Stwierdziłam po wizycie ze bardziej psychologa niż ginekologa potrzebuje;)

• mandragora Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 02:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa jeśli czujesz ze coś nie gra, zaufaj intuicji i zmień to.przede wszystkim to TY masz się czuć bezpiecznie.nie znaczy to że masz ufać bezgranicznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 02:53

Mixa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 maja 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w poniedziałek umawiam wizyte w drugiej klinice, postawię też swoje postulaty co do tej iui, jeśli miałaby być, zrobię badania o których mówiłysmy i od następnego m-ca ruszam z nowym planem-zobacze w której klinice, ale mam już sporo badan, ten m-c wykorzystam do ich uzupełnienia i heja !!!

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem czy to sie dzieje naprawde, mialam zrobic w poniedzialek test, ostawic luteine i testowac, ale nie wytrzymalam po w zorajszym dniu rozpaczy j dzis zatestowalam, w testowym okienku strasznie blada 2 krecha, czy to mozliwe ze dziala jeszcze ovitrelle? Ovitrelle przyjelam 13 dni temu w niedziele, czy mozliwe ze utrzymuje sie jego dzialanie dalej? Czy luteina mozemjec wplyw ze wynik testu taki? Sorki ze pytam ale wciaz nie wierze w co widze

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • mandragora Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella! Zasuwaj na betke. U mnie testy juz 9 dnia po ovi były ujemne! Jejeje mamy falę ;) w marcu koty, w kwietniu psy a w maju my ;) oł je! !!!!

Mixa, Konwalia lubią tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 31 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maz mi kaze czekac do poniedzialku tak jak lekarz kazal :( w poniedzialek powtorze testy i zrobie bete bez wzgledu na wynik testu, strasznie sie boje by ta radosc nie byla przedwczesna:(

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ