INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymandragora wrote:a ja uważam że nie można go wykryć we krwi potwierdził to dzisiaj gin jak przymaszerowałąm z wynikiem świeżym progesteronu Mixa dupek to środek o innej budowie chemicznej niż progesteron, a o takim samym działaniu. Pisze to żebyś może się zastanowiła nad lekarzem...lekarz prowadzący Hanię to był ostatni, któremu ufałam. Później zmieniałam gina 4 razy, a teraz ciążę też będę prowadziła u dwóch.
coś mam wrazenie, ze dobrze nie trafilam
ciekawe na ile sa wiarygodne ich statystyki podawane na www
a napisz mi pliss jescze kiedy się robi progesteron i kiedy estradiol- w jakim dc, sama SE zrobie, a co mi szkodzi,najwyzej bede miała specjalizacje z medycyny rozrodu zaliczonąWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
normalnie. ja mam nastawiony budzik na 6 mierzę i kimam dalej. nawet czasami nie pamiętam czy zmierzyłąm, ale na szczęście się zapisuje a co ci to da? poznasz siebie swój rytm, poznasz kiedy masz owu jesli dołożysz chociaz obserwację śluzu. będziesz widziała jak reagujesz na leki. popatrz na moje wykresy. Ten jest zupełnie inny niz reszta. Mixa u mnie problemem była krótka fl i jak się okazało brak owu. to wszystko widać na wykresach. Gdybym się nie obserwowała to nie poszło by tak szybko. Ja zaszłam do nich z gotowa niemal diagnoza. połowa drogi była za mną
Mixa lubi tę wiadomość
-
A ja jestem przeciwna mierzeniu temp. W cyklu w którym mierzyłam systematycznie mialam ci rano stres i prolaktyna wyszła wysoka, w następnym juz nie mierzyłam, brak stresu i prolaktyna spadla do normyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyto ja bede mierzyc o 5 rano, bo czasami wstaje skoro świt niestety, ja wiem, ze bez clo nie miałam owulacji, co mnie nie dziwi przy tym jednym nie pracującym jajniku
a tak wógle to ten jajnik prawy, który niby miał nie ruszyc jakieś nadziejemi robi w tym cyklu, aż sie nie moge doczekac usg, kłuje mnie jka cholera i jka sie kłade na brzuchu, co często czynię, to czuję jakbym tam coś miała, tam mam z tym lewym, na którym rosną pęcherzyki- moze mam omamy, nie wiem, może juz sfiksowałam, ale monitoring w pon prawde mi powie licze na inofolik....moze jestem nawina...sie zobaczy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno przestan, to tylko troche boli i moment a przypomnijnsobie ból hsg, dla mnie to najgorszy z mozliwych, dzisiaj miałam komforcik-szybko zasnęłam, obudziałam się po, nic mnie nie boli, a po hsg tchu nie mogłam złapać, poty mnie zlały, przytomnośc straciłam - trauma do konca życia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dla mnie tez to bylo ciężkie przeżycie. 10x mocniejszy bol niz podczas @. Ja zemdlalam z tego bólu. Mialam robiona metoda USG i jest mniej bolesna niz za pomocą balonika, a mimo wszystko bol strasznyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA