INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:O widzisz.... podobno tam najlepsze ośrodki sa ale mam 230 km do was
ale tak na serio, to nie odpuszczę i opowiem mojemu lekarzowi o Twoim mandragora przebiegu iui -
nick nieaktualnymandragora wrote:raczej bym może powiedziała, że mało ambitny
750 plus 150 za monitoringi, więc inv za 8 patoli lepsze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:20
-
nick nieaktualny
-
No ja poprosilam ja ale wlasnie powiedziala ze dopiero jak sa 2 pecherzyki daje sie dupka.. no wiesz troche km mam do tej kliniki co ty sie leczysz a tu do szpitala mam 9 km moze potem sie zastanowie jeszcze nad tym.. nie ze HSG przed in vitro tylko ze dopiero zrobi mi je po trzeciej IUI jak nie wyjdzie a in vitro chce mi zrobic po 6 IUI
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
Mixa u mnie z lekami, wizytami i iui wychodziło jakies 1200 . więc nie nazwałabym tego tańszą metoda zwłaszcza, że ciągną do 6 cykli. Parcie jest na in vitro wszędzie. Bo ci lekarze się tym głównie zajmuja, cała reszta np iui jest przy okazji. I mam wrażenie, że traktuja to jak zabawę. taki przerywnik mało poważny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa u mnie z lekami, wizytami i iui wychodziło jakies 1200 . więc nie nazwałabym tego tańszą metoda zwłaszcza, że ciągną do 6 cykli. Parcie jest na in vitro wszędzie. Bo ci lekarze się tym głównie zajmuja, cała reszta np iui jest przy okazji. I mam wrażenie, że traktuja to jak zabawę. taki przerywnik mało poważny
opowiem lekarzowi o Twoim przypadku, moze chociaż głupio mu sie zrobi i sie postara
a ztym dupkiem 4 dni po iui to od początku nie rozumiałam....ja teraz przemagluje temat, a jak sie wkurze, to nie podejde do iui, starce miesiac ale sie przeniose do drugiej kliniki, mam w nosie takie iui na odwal sieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 20:26
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Wynajmujemy razem od października jestem na bezrobotnym wiec wyprowadzka wchodzi w grę
-
Mixa myslę że brałaś tak poniewaz przyjmował, że owu jest dzień po iui, a za wcześnie wzięty progesteron blokuje owulację. tym bardziej że nie obserwujesz cyklu sama. Jednak, duphaston nie blokuje owu do 30 mg na dobę chyba. z Luta jest ten problem ze może plokowac. no dobra ale ty kiedyś pisałas że zdaniem twojego gin dupek jest wykrywalny we krwi a tak nie jest
Mixa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypowiedział,że zawyża wynik i 3 m-ce trzeba by nie brać, zeby wynik był miarodajny
ja już sama nie wiem, głupio tak nie ufac swojemu lekarzowi od którego tyle zależy
a zawsze mówiłam, ze fryzjera i dentystę trzeba mieć zaufanego... a tu masz babo placek, dlatego musze koniecznie skonsultowac się w tej drugiej klinice, już to dzisiaj zapowiedziałam moejmu M -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Wy tyle bierzecie leków a ja tylko luteine
a sama sobie troche zapodaje suplementów- nie powiem... -
a ja uważam że nie można go wykryć we krwi potwierdził to dzisiaj gin jak przymaszerowałąm z wynikiem świeżym progesteronu Mixa dupek to środek o innej budowie chemicznej niż progesteron, a o takim samym działaniu. Pisze to żebyś może się zastanowiła nad lekarzem...lekarz prowadzący Hanię to był ostatni, któremu ufałam. Później zmieniałam gina 4 razy, a teraz ciążę też będę prowadziła u dwóch.
Mixa lubi tę wiadomość