INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny
Wizyta u gina 16:15 przygotowanie do 2 IUI.. Nie jestem zadowolona z wizyty.. teraz drugie IUI znowu na cyklu naturalnym a dopiero od 3 bedzie mnie stymulowac i nie chce mi dac duphastonu cos mowila ze trzeba miec 2 ladne pecherzyki zeby dac progesteron dziwnie tu jakos w Holandii.. dopiero po 3 IUI jak by sie teraz nie udalo zrobi mi HSG a zebym mogla miec IN VITRO musi mi zrobic 6 IUI to juz w ogole dziwne wiec troche nie po mojej mysli... ale czego sie nie zrobi zeby miec swoja wymarzona kruszynke
Teraz wizyta w czwartek za tydzien zobaczyc czy pecherzyki rosna.
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Oj tak jakby sie udalo we wrześniu zaplusowac to dzidzia z czerwca by była fajnie
-
Ja nie liczę mojego chrzesniaka poczeli w czerwcu i 10 czerwca skończy teraz dwa lata ja wolę poświęcić nawet 3 miechy na przygotowanie niż płakać nad rozlanym mlekiem
Mixa lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Ja nie liczę mojego chrzesniaka poczeli w czerwcu i 10 czerwca skończy teraz dwa lata ja wolę poświęcić nawet 3 miechy na przygotowanie niż płakać nad rozlanym mlekiem
-
Laura wrote:Gratuluję Kochana
Napisz proszę czym się stymulowałąś w tym cyklu czy miałaś pregnyl?Laura, Laura lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:Mixa bardzo sie ciesze ze wszystko oki. Czy wiadomo w takim razie wczym lezy problem, że nie ma ciąży? skoro macica też oki....
-
Mandragora, mega wielkie gratulacje!! teraz już z górki i musi być dobrze
kurcze a ja mam strasznego doła...w poniedziałek mam zrobić sikańca ale chyba nie wytrzymam i zrobię jutro....dziś już pożarłam się z z moim m o ta całą iui, że wziął tą gorącą kąpiel i wybił wszystko;/ że ja tak czekałam na to 3 iui do tego były 2 pęcherzyki a on jak zwykle nie słucha żadnych zaleceń..tylko po co ja się kłuję i truję tymi wszystkimi lekami...nie mam siły już na te starania..czuje się wypruta psychicznie tym wszystkim;/ nie wiem czy podejdę do kolejnego iui czy w ogóle jeszcze mam ochotę się starać, ostatnio po iui nawet sexu nie było bo ta cała sytuacja z plemnikami tak mnie dobiła że jakoś do tej pory ciężko mi się otrząsnąć..wiem że mieliśmy depozyt i zawsze to coś...ale to kolejny raz gdy mam stymulacje i ciągle na depozycie bo albo go nie ma albo teraz zrypał tą kąpielą..bo przecież jak to on mówił ciągle on może robić wszytsko bo ma tak zajebiste parametry że nic mu nei zaszkodzi....no i masz Ci los;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:24