INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
didi wrote:Ja tez mam PCO a co to jest zespół antyfisfolipidowyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
didi wrote:A gdzie sie leczysz w jakim miescie? Ja w lublinie w klinice u naprawde super lekarza ,moze jakies efekty beda z tej inseminacji a ta twoja choroba skad sie wziela? to jakies genetyczne czy jak?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Konwalia wrote:Ja aktualnie jestem stymulowana gonalem i dr powiedział że jeżeli mi za dużo urośnie pęcherzyków to albo ivf albo cykl stracony. Mam najmniejszą dawke.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Konwalia wrote:Ja aktualnie jestem stymulowana gonalem i dr powiedział że jeżeli mi za dużo urośnie pęcherzyków to albo ivf albo cykl stracony. Mam najmniejszą dawke.
. Co do skutków ubocznych, to tylko po gonalu takie miałam, mianowicie bardzo silny ból głowy w trakcie stymulacji i krótko po jej zakończeniu.
Konwalia lubi tę wiadomość
-
didi wrote:NO wiadomo to jest troche szczescia pewnie niektorym sie nie udaje ja tez mysle ze za pierwszym razem mi sie na pewno nie uda
smutne to, wiem, powiało pesymizmem, ale mam już dosyć tych comiesięcznych odliczań do dnia testowania, które nawet nie następowało, bo okres przychodził wcześniej. Zawsze iui wypełnia nadziejami, bo jakoś te nasze organizmy wspomagamy, więc liczymy na większe szanse.
Jesteś na początku drogi i życzę Ci, żeby była ona dla Ciebie bardzo krótka i skończyło się oczekiwanie na dzidziusia już w tym cyklu, bo to możliwe, że właśnie Ty trafisz 6 w totka!!! -
didi wrote:Czemu nie wierzysz w skutecznosc IUI? mi lekarz powiedzial ze w moim przypadku jest dwa razy wieksza szansa wiadomo wszystko zalezy od orgaznizmu i moze sie uda tak bym chciala .
-
didi wrote:Witam was dziewczyny mam pytanie jak u was z inseminacja komu sie udalo ?i z jakich przyczyn ja mialyscie Z? ja mam PCO i wrogi sluz ktory zabija wszystkie plemiki meza a on ma badanie nasienia ok myslicie ze moze sie udac?mial ktos tak?
didi wrogi sluz? cz;i test po stosunku? 100% nieruchliwych plemnikow w 10h po stosunku przy dobrych parametrach nasienia to ja tak mam. inne badanie w normie. szanse na zajscie w ciaze w sposob naturaly praktycznie rowne zero. 2 iui negatywne oczekuje na 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:26