INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
didi wrote:Ja tez mam PCO a co to jest zespół antyfisfolipidowyDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
didi wrote:A gdzie sie leczysz w jakim miescie? Ja w lublinie w klinice u naprawde super lekarza ,moze jakies efekty beda z tej inseminacji a ta twoja choroba skad sie wziela? to jakies genetyczne czy jak?Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Konwalia wrote:Ja aktualnie jestem stymulowana gonalem i dr powiedział że jeżeli mi za dużo urośnie pęcherzyków to albo ivf albo cykl stracony. Mam najmniejszą dawke.Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
Konwalia wrote:Ja aktualnie jestem stymulowana gonalem i dr powiedział że jeżeli mi za dużo urośnie pęcherzyków to albo ivf albo cykl stracony. Mam najmniejszą dawke.
Konwalia lubi tę wiadomość
-
didi wrote:NO wiadomo to jest troche szczescia pewnie niektorym sie nie udaje ja tez mysle ze za pierwszym razem mi sie na pewno nie uda
Jesteś na początku drogi i życzę Ci, żeby była ona dla Ciebie bardzo krótka i skończyło się oczekiwanie na dzidziusia już w tym cyklu, bo to możliwe, że właśnie Ty trafisz 6 w totka!!! -
didi wrote:Czemu nie wierzysz w skutecznosc IUI? mi lekarz powiedzial ze w moim przypadku jest dwa razy wieksza szansa wiadomo wszystko zalezy od orgaznizmu i moze sie uda tak bym chciala .
-
didi wrote:Witam was dziewczyny mam pytanie jak u was z inseminacja komu sie udalo ?i z jakich przyczyn ja mialyscie Z? ja mam PCO i wrogi sluz ktory zabija wszystkie plemiki meza a on ma badanie nasienia ok myslicie ze moze sie udac?mial ktos tak?
didi wrogi sluz? cz;i test po stosunku? 100% nieruchliwych plemnikow w 10h po stosunku przy dobrych parametrach nasienia to ja tak mam. inne badanie w normie. szanse na zajscie w ciaze w sposob naturaly praktycznie rowne zero. 2 iui negatywne oczekuje na 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:26