INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
Mandragora, super
Poprawiłaś mi humor, po moim wczorajszym dole."Najlepiej nie planuj nic. Nie przewiduj tysiąca możliwych opcji. Daruj sobie myślenie o tym o będzie. Bo wiesz co??? Od życia dostaniesz i tak to, czego kompletnie się nie spodziewasz." -
mandragora wrote:zawyżam statystyki beta 22 czekamy do poniedziałku na kolejną
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:42
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymandragora wrote:jeszcze chwila a będziesz miała taki sam Mixa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:06
-
Dziewczyny nawet 2 tyg nie wytrzymałam żeby tu nie wejść Ale jak ostatnio pisałam kazano nam zrezygnować z inseminacji i lepiej przystąpić do in vitro przez jakiś czas byłam załamana ale już się podnoszę i trzeba działać Mixa też mam skierowanie na to badanie o którym jakiś czas temu pisałaś. to jamy macicy czy coś takiego. Niestety u mnie jako jedyne znieczulenie dają ketonal boję się czy to wytrzymam. Ma któraś z was już to za sobą? i teraz najważniejsze pytanie ... Nie zrezygnowałam z inseminacji uparłam się że chcę ją mieć bo lepiej robić coś niż nie robić nic. I tak drugi dzień biorę CLO i bardzo proszę moje doświadczone już koleżanki w tym temacie o wypowiedzenie się po waszych doświadczeniach kiedy mogę mieć przybliżoną datę inseminacji. Ostatnie Clo biorę w poniedziałek o 10 rano ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:10
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Weszłam i czytam a tu takie newsy Mandragora komu jak komu ale Tobie się należało!!!!!! gratulacje!!!!!!!!
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
paszczakin wrote:az szkoda mi pisac, po fantastycznej wiadomosci mandragory
u nas znowu minus.. i to juz chyba pozegnanie z IUI, chyba, ze na IVF trzeba bedzie czekac..
Paszczakin razem będziemy w programie zobaczysz Jest jeszcze szansaDopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Dziewczyny nawet 2 tyg nie wytrzymałam żeby tu nie wejść Ale jak ostatnio pisałam kazano nam zrezygnować z inseminacji i lepiej przystąpić do in vitro przez jakiś czas byłam załamana ale już się podnoszę i trzeba działać Mixa też mam skierowanie na to badanie o którym jakiś czas temu pisałaś. to jamy macicy czy coś takiego. Niestety u mnie jako jedyne znieczulenie dają ketonal boję się czy to wytrzymam. Ma któraś z was już to za sobą? i teraz najważniejsze pytanie ... Nie zrezygnowałam z inseminacji uparłam się że chcę ją mieć bo lepiej robić coś niż nie robić nic. I tak drugi dzień biorę CLO i bardzo proszę moje doświadczone już koleżanki w tym temacie o wypowiedzenie się po waszych doświadczeniach kiedy mogę mieć przybliżoną datę inseminacji. Ostatnie Clo biorę w poniedziałek o 10 rano ...
-
Ok dzieki za info Mixa najbardziej boje sie ze mi przypadnie na weekend niby dr twierdzi ze w weekend tez robia ...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny