INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja nie wiem laura,chyba przy określonej wielkości te jajeczka powinny byc już gotowe do zapłodnienia, a to sprawdzają na monitoringu, im dłuzej o tym myślę, to bym bardziej mi się to nie podoba,
jutro mam nadzieję, ze coś się dowiem...jak lekarz bedzie chciał gadać oczywiście...
ja na naturalne starania wogóle juz nie stawiam, nie ma szans..jak bym miała naturalnie zachodzić, to bym już 3 dzieciaków miała -
Mixa wrote:ja nie wiem laura,chyba przy określonej wielkości te jajeczka powinny byc już gotowe do zapłodnienia, a to sprawdzają na monitoringu, im dłuzej o tym myślę, to bym bardziej mi się to nie podoba,
jutro mam nadzieję, ze coś się dowiem...jak lekarz bedzie chciał gadać oczywiście...
ja na naturalne starania wogóle juz nie stawiam, nie ma szans..jak bym miała naturalnie zachodzić, to bym już 3 dzieciaków miała -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno to u mnie nie spr hormonów-zaje.... po prostu, ale z drugiej strony ewidentnie czułam owulacje w ten 14 dzień i śluz płodny też się konczył, nie wiem tylko czy po ovitrellu nie pękały za wcześnie te pęcherzyki? nie wiem jak to jest z tymi zastrzykami, ale jutro popytam o to wszystko, mandragora ma racje mówiąc, że jakby zawsze do iui przykładali się tak, jak do jej ostatniej, to był skuteczność tej metody była większa
nawet samej mi głupio to pisać, ale może oni tak robią te inseminacje żeby więcej pacjentek na inv było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 16:49
-
hm myślę że to wsyztsko zależy od lekarza, mój się przykłada w sumie do każdej wizyty ii zawsze mam na wszystko wyczerpujące aż nadto wypowiedzi...co do ovitrelle mi lekarz powiedział że po zastrzyku pęcherzyki pękają jakos ok 36-48 h po zapodaniu, jeśli jednak zdarzy się że pęcherzyk pęknie wcześniej to znaczy że było to samoistne pęknięcie a ovitrelle się do tego nie przyczynia by pękły szybciej...też mnie to nurtowało zwłaszcza gdy kazał mi podać ovitrelle w niedzielę o 12 a następnego dnia o 19 miałam dopiero iui...więc byłam w stresie że będzie po ptakach to mi to ładnie wytłumaczył
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny