X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

INSEMINACJA

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora- na mnie inofolik tez podzialal, tez mój gin się zdziwił, a moje przeczucia okazały się prawda- ten jajnik, który miał nie pracować juz nigdy ruszył! I to jest ta dobra wiadomość, gorsza ze pęcherzyki na tym i na prawym jalk na razie za małe na cokolwiek i może się okazać, że nic z tego w tym miesiącu, ale dostałam zastrzyk z fostimonu i może jeszcze podrosna, choć największy ma 12 mm. To, że oba pracują to i tak dla mnie dobra wiadomość razie inv

mandragora lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa cieszę się ogromnie ;) inofolic czyni cuda ;) a pytałaś o gonadotropiny? bo teraz wyczytałam że clo zmienia nawet jakoś endometrium utrudniając zagnieżdżenie?

bi7ym6k5itohspij.png17u9tgf6v5o8sce7.pngw5wqzbmhga0rplar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dostałam zastrzyk z fostimonu a to gonadotropina, ale chyba już mi nie urosna te pęcherzyki??? A w przyszłym cyklu na pewno coś mocniejszego dostane

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endometrium tak wogole to zawsze mam ok,nie ma z tym u mnie problemu

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to się bardzo ciesze ;) Mixa napisz coś więcej wióry się posypały? pytałaś o hormony? co w ogóle powiedział o histero? my tu pazury gryziemy z ciekawości a ty nic...

• bella84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa wysylam mega wiruski ciazowe, tluste szybkie i niech Cie ustrzela:) teraz Twoja kolej wiec bede mocniuch kibicowac :) moze odswiezymy luste bo jeszcze maleo i xyz sa zapylone :)

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No bo się martwię ze się wystymulowalam, myślisz ze mam szansę na to, że moi cos do czwartku urośnie z tych 12 mm?

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa a który ty masz dzień cyklu? myślę że powinny jeszzce urosnąć do czwartku

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie było wiórów jak na kobietę z klasa przystało :-) byłam opanowana i rzeczowa,sypalam medycznymi terminami-haha, lekarz mój jest zdania ze przy dawce dupka 2 tabl dziennie to suplementacja jest ewystarczajaca nawet jakbym miała cienki progesteron z siebie, a wogole problemy z hormonami w 2 fazie odpowiedzialnymi za zagniezdzenie są jego zdaniem rzadkie, a u mnie ich nie podejrzewa. Histeroskopia wyszła pięknie, hsg tez pokazało ze mam oba jajowody ok, teraz się okazuje ze ten drugi jajnik działa, jedyny zarzut to taki, że te jajniki mam pochowane za macica, lekarz mowi, że trudno po prostu do nich dotrzeć, ale już nie do jajowodow... tylko dzieciaka z tego jakoś nie ma, a mój mąż ma zeje...wyniki nasienia, nie tylko jak na swoje43 lata, ale wogole ma. naprawdę super parametry, wiec chyba już tak będzie ze będę bezdzietna

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mixa a który ty masz dzień cyklu? myślę że powinny jeszzce urosnąć do czwartku
    No niestety już 12 dc...ostatnio miałam po kilkanaście mm w 11 dc i po fostimonie rosły mi po dwa po ok 20 mm, chyba się kur... nawroce, bo już nie wiem kogo o pomoc prosic

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa nie będziesz bezdzietna! wszystko przecież jest oki! teraz tylko dobrze przeprowadzona inseminacja albo in vitro jak już się uprzesz i wiesz jak jest Mixy w czerwcu ;)

Mixa lubi tę wiadomość

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa myślę że powinnaś jeszcze wyhodować. może owu będzie później w tym cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mandragora wrote:
    Mixa myślę że powinnaś jeszcze wyhodować. może owu będzie później w tym cyklu.
    Przed stymulacja wogole nie miewalam owu, liczę ze podrosna, może cos by z tego przebudzonego jajnika wuyszlo, może skrywa tyle czasu materiał genetyczny na małego geniusza i czekał na dobry moment żeby mnie nim obdazyc-hahaa

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka wodna rosnijcie pęcherzyki, bo jak nie to we Wrocławiu mostów sporo...

• mandragora Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i takie myślenie mi się podoba ;) nawet nie wiesz jak bardzo czekam na ciebie na fioletowej stronie ;) ale wracając do inofolicu to niezłe jaja ;) Mixa ja w zasadzie w drugim cyklu picia 2X1 zafasolkowałam ;) z jajnika który też nie pracował ;) teraz na ciebie kolej ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:06

Mixa lubi tę wiadomość

• bella84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mixa masz spore szanse bo pecherzy srednio przyrasta ok 2 mm na dobe wiec do czwartku bedziesz miala on 20 wiec spokojnie a pewnie wiecej, ja jak mialam 1 iui to o 15 pecherzyk mial 26 a o 19 -29 wiec spokojnie grunt to nie denerwuj sie :) ja sie zastanawiam czy wlasnie psycha wczesniej nie blokowala, to byl moj pierwszy od roku cykl gdzie nie mierzylam temperatury, czytanie forum ograniczylam do minimum w pracy zapierdziel wiec nie mialam czasu myslec a po pracy poekna pogoda wiec codziennie lazilismy na rowery albo nad jezioro :) i efekt jest :) xyz tez odpuscila jak dobrze konarze i zaszla, ogolnie choc to ciezko to po iui postaraj sie wogole nie myslec wiadomo ze bedziesz troche ale postaraj sie czas zapelnic, rowery wypady do lasu, spacery tak bys wracala do domu juz tylko na sen:)

Mixa lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • bella84 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wino na rozluznienie :p

Mixa lubi tę wiadomość

wnidjw4za4vtypx5.png
    f2w39n73lydzw63x.png
  • eeedith Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, odnośnie inofolicu - jest tańszy zamiennik (polecony przez lekarza) - \INOFEM - opakowanie po 30 saszetek ale wychodzi taniej i ma zdecydowanie lepszy smak.

eeedith
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bella84 gratulacje. Przeslij mi troche tej energii. Moze i mnie sie uda. ;-) super, ze Ci sie udalo.

• eeedith Przyjaciółka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A poza tym domagam się odświeżenia listy, bo ja zaglądam co parę dni i przeglądam posty ale nie czytam wszystkich dokładnie i kilka dobrych informacji mi gdzieś umknęło. Gratuluję bella84, o mandragorze wcześniej doczytałam. Myślę, że doda to dużo optymizmu do tego wątku, bo czasami to strach tu zaglądać żeby się nie zdołować.

eeedith
‹‹ 179 180 181 182 183 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ