INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
brałam w 5-9 . dziś mam własnie 9 dzień i już wzięłam czyli coś mi się wydaje, że pewnie inseminacja przypadnie na niedzielę...
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
moja pierwsza wreszcie żeby do niej podejść prawie 4 miesiące temu dałam się najpierw pokroić (musieli usunąć endometriozę na obu jajnikach oraz torbiele)
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:inofolik cóż to znowu jest?
-
bella84 wrote:Oczywiscie dziewczyny wszystkim wam wysylam wiruski ciazowe Mandragora mi lejarz kazal przyjsc 14 czerwca i wtedy mam zrobi ft4 tsh progesteron i bete, a widze ze Ty szybciej bete robilas niz po 2 tyg od pierwszej , powiedz prosze jaki to ma cel? Czy tak trzeba? Bo w sumie zielona jestem :p
-
nick nieaktualnyBlanka85 wrote:Mixa pliss przypomnij mi jak nazywało się to Twoje badanie na które ja też mam iść bo zapomniałam robiliście już badanie kardiotypu? do tych badań do invitro?[/QUhOTE]
Te badanie to Histeroskopia a kariotyp chyba zrobię w tym albo przyszłym tyg -
ja na kariotyp lece z mężem jutro . zależy mi już żeby do in vitro podejść w sierpniu. Oczywiście jesli ta inseminacja się nie uda
Mixa lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mixa wrote:Ja ci mowie kupuj i pij, moim zdaniem daje efekt bo jak zaczęłam pić podwójna dawkę, to od razu jajniki wyraźniej czułam i ten spioch ruszyl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:48
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Hej dziewczyny, i ja doczekalam sie swojej pierwszej iui, jutro ten wielki dzien. Ale mnie jajniki jakos nie bola, nie wiem czy tak ma byc. W piatek bylam u gina (9dc), pecherzyk 13mm, w niedziele kazal zapodac po godz. 14 Ovitrelle i jutro dzialamy. Byl weekend to nawet nie wiem czy cos uroslo czy nie. Zaciazonym gratulacje i prosze skromnie o male wiruski zeby ta iui byla moja pierwsza i ostatnia: )
-
Kalia ja też liczę że to będzie moja pierwsza i ostatnia ja pewnie w sobotę będę mieć inseminację może w niedziele
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
Endometrioza
-
nick nieaktualnySysiaaaaa wrote:Bez problemu dostane to w aptece? Jeszcze muszę coś wyczytać na poprawę śluzu i zagnieżdżenie
-
Kalia wrote:Hej dziewczyny, i ja doczekalam sie swojej pierwszej iui, jutro ten wielki dzien. Ale mnie jajniki jakos nie bola, nie wiem czy tak ma byc. W piatek bylam u gina (9dc), pecherzyk 13mm, w niedziele kazal zapodac po godz. 14 Ovitrelle i jutro dzialamy. Byl weekend to nawet nie wiem czy cos uroslo czy nie. Zaciazonym gratulacje i prosze skromnie o male wiruski zeby ta iui byla moja pierwsza i ostatnia: )Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Kochane czy w cyklu stymulowanym gonalem przy dwóch pecherzykach ovulacja wystepuje później? Normalnie mam ovu 13/14 dc. Dzisiaj jest 11 i mam dwa pecherzyki 17, 18 mm. W środę mam wziąć zastrzyk na pęknięcie i w piątek insemka tj. 15 dc. Zastanawiam się czy nie za późno.