INSEMINACJA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAgi wrote:Wiecie ja już straciłam nadzieję, bo w pracy krwawienie się zaczęło ból w podbrzuszu zmęczenie pojechałam do domu położyłam się ..tak myslę a zadzwonię o wynik a tu pani mówi 166,6 pytam co to znaczy a ona ciąża.. pisałam do lekarza co robić ..mam leżeć i brać duphaston w środę powtórzyć badanie czy rośnie beta.. wszystko się może zdarzyć ..3 lata starań
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGratulacje Agi. Przeslij mi troszke tych wiruskow ciazowych. Bo tez czekam na tetowanko. Ale jeszcze tydzien. Oby wszystko wyszlo Ci na plus i ciaza skonczyla sie porodem i piekna dzidzia.
A tak swoja droga to nie wiem co myslec o swojej d...brzuch niby nie boli. Szyjke trudno mi wyczuc, cycki napuchniete, nabrzmiale i zauwazylam zylki. -
nick nieaktualny
-
Bella i Agi gratuluję
Ja spróbuję zrobić testa w środę rano będzie 11 po inseminacji zrobię go tylko dlatego, ponieważ w środę jedziemy do kliniki powiedzieć lekarzowi że rezygnujemy z kolejnych inseminacji....
Być może powiem mu że jestem w ciąży -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanula23 wrote:Konwalia obys miala racje. Ten sluz mnie troche niepokoi bo niby wodnity, leko bialy ale jest go malo.
-
Agi gratulację ) dziewczyny co to się dzieje )))) rewelacja!!! a nie mówiłam że po burzy zawsze wychodzi słońce!!!! kolejny raz to się sprawdziło:))))))))))))
bella84, Mixa lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza